Sürpriz Ödüllü Yufkalı Tarifler Yarışmamızda Oylama Başladı! Haydi Hanımlar

Bence en güzel tarif....

• 1 numaralı tariftir.

OY: 36 9,9%
  • 2 numaralı tariftir.

OY: 13 3,6%
  • 3 numaralı tariftir.

OY: 96 26,4%
  • 4 numaralı tariftir.

OY: 20 5,5%
  • 5 numaralı tariftir.

OY: 55 15,1%
  • 6 numaralı tariftir.

OY: 8 2,2%
  • 7 numaralı tariftir.

OY: 4 1,1%
  • 8 numaralı tariftir.

OY: 11 3,0%
  • 9 numaralı tariftir.

OY: 63 17,3%
  • 10 numaralı tariftir.

OY: 24 6,6%
  • 11 numaralı tariftir.

OY: 34 9,3%

• Ankete Katılan
    364
  • Anket Kapalı .
bende kararimi verdim
ve oyumu kullandim

hayirli olsun
hakkeden kazansin
herkeze basarilar diliyorum

öncelikle libyanama tüm kalbimle tsk ederim
böylesine güzel bir yarismayi organize ettigi icin
emek verdigi zaman ayirdigi icin
sonrasinda katilan tüm hamarat arkadaslarimin elleri dert görmesin
harika lezzetli tadlari sunduklari icin

çok pis dalasım geldi yarışan arkadaşlara
gecenin bi yarısı ne canım çekti be ya
tebrik ve de teşekkür ederim bolca tarif almış olduk
oyumu sonra verücüüm
zira hepsi emekli hepsi harika
iyi düşünmek lazım
ama yine de herkes birinci

Ellerinize sağlık hanımlar hepsi nefis görünüyor..:lepi:
Büyük bir zevkle oyumu verdim ..
hayırlı olsunn..opuyorumnanaktan

Allahım Allahım kesin ben uykudayım.ve harika bir rüya görüyorum.bunlar ne böyle yaaaaaaa?kadınlar kulübü yufkadan şahaserler sanat galerisi nde sergilenen eserler bunlar.basit bir yufkanın maharetli ellerde böyle şahanelere dönüşmesi inanılmaz.alkisalkisalkis vereliniortak buyrunnnnnnnnn kızlar harikasınız,mükemmel ötesisiniz her biriniz.kusura bakmayın ama öyle hemencecik karar veremem doğrusu.sabah olsun,şu görüntüleri bi sindireyim önce sonra kararımı verebilirsem şayet verip öyle oy kullanayım.ellerinize sağlık valla çok beğendim.cokacimcoook
lmaz:not:şikayetçiyim kızlar sizden haberiniz olsun.bu eziyet Allahdan reva mı bizlere?görüyorum görüyorum,ama hiç birinin tadına bakamıyorum yaaa.haa birde uyarı falan koyun yanicim.:CüvCüv:hamileler uzak dursun buradan.

Hamaratlara bakin hele,süper gözüküyor hepsi..hepsine birer oy versem kaydirigubbakcemile3

Tüm hanimlarin ellerine saglik diyorum ve oyumu
3 numaraya veriyorum... gercekten cok lezziz gözüküyor..

oyumu 9 numaradan yana kullandım..
kesinlikle hem göze hemde damağa hitap ettiğini düşünüyorum..
yapanın ellerine sağlık:))))

3 cok guzel gorunuyor yapanin ellerine saglik bende yapmak istiyorurum onu fakat benim pek aram yoktur yufka tavuk ve suyu kafamçokkarıştıay icim bir tuhaf oldu dusununce ama goruntusude gel beni ye diyor ya cokacimcoook

ay elleriniz dert görmesin katılamadım ben malesef bilmiyorumkismile
çok istedim ama hastalıklarımız oldu Libyanacımm
ben gökkuşağına verdim oyumu 5 numara yani ama inanın hepsi güzel harikaaaa cokacimcoook
zorlandım yani seçmekteee
Hayırlısı olsun diyorum şimdiden hanımlarr
aklinialirimsmile

Hepsi süper. Ellerinize sağlık hanımlar.

Oyumu verdim gitti.opuyorumnanaktan

yarismamiz baslamis dünden beri giremedim bayaada cekismeli geciyor.
yapanlarin ellerine saglikopuyorumnanaktan herkese basarilar dilerim oy verenlerinde ellerine saglikopuyorumnanaktan

sabah dedim ama öğleni buldu karar vermem.sonunda kararımı verip oyladım.amma şunu bilin çoook zor oldu yaaa.hepinizin ellerine sağlık becerikli sultanlar.buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis veee yarışmayı düzenleyip binbir emek harcayan arkadaşım libyana seni de kutluyorum canım.opuyorumnanaktan a.s. alkisalkisalkis :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

benim haberim yoktu yamafoldumben
neyse bidahakine işalahaklinialirimsmilehee bu arada oyum 9 a gitti..çok değişik ve hoş bir tarif.görselliğide hoşuma gitti..daha önce hiç görmemiştim yufkadan pizza..ellerinize sağlık hanımlar

Hepsi hepsi birbirinden güzel... Ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar... Keşke şu gördüklerimi tadma imkanım olsa keşke... Oyum 9 numaraya gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…