- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
tebrikler canim gercekten tarifin istah acici duruyordu oyumda sanaydi ellerine saglikvereliniortak1.olmuşum..:hooray::lepi:
Tüm tarfilerin çok çok güzel olduğunu ve bilmediğim tarifleri en kısa zamanda deneyeceğimi belirterek, bana oy veren herkese teşekkür ederim.a.s.
Tavuğu ve hamurişini sevenlerin Yufkalı Tavuğu da mutlaka beğeneceğini düşünüyorum..
Akşam yemeği olarak da yapabileceğiniz gibi, gündüz çaylarında da yapabilirsiniz..cokacimcoook
Tarifi bir bütün olarak yemek tarfileri kısmına da en kısa zamanda ekliycem..
Bir daha ki yarışmada görüşmek üzeresempatiksalakcinniturkbayragi
canim merhaba bundan sonraki yarisma hakkinda bir fikir varmi??Sempi katılım bomba..
364 süper bu alanda yeni yenş yapılan yarışmalara göre..
Gönülleriniz dert görmesin
çenem canım kalbimi okumuş gibi yarışma topiğinde söylediğim yufkalı tarifi yapmışsın
tebrik ederim canım:asigim:
bebeğim ya anca bu kadar denk gelir...
resmen kalp kalbe karşı dedikleri şey budur
ikimizin de aklına aynı şey gelmiş :asigim:
ben hazır yufkadan çok tarif bilmem, genelde açma yufkadan yaparız herşeyi
her böreği de boşnak böreği uslubuyla açarız, çarşaf üstünde çekiştirerek
liby'ye katılım olsun diye dedim deneyim bakayım hazır yufkadan
normalde bunu da hazır yufkadan yapmayız, açıp sacın üstünde pişirdiğimiz yufkadan yaparız
anneme dedim bunu hazır yufkadan yapıcam diye, olmaz öyle şey dedi sempatiksalakcinni
dedim bakalım görücez olur mu olmaz mı oluyormuş,
annem bile dedi bundan sonra uğraşmayalım bari diye ki bu annemin ağzından asla duyamayacağın bir cümledir
herkesin denemesini tavsiye ederim, cidden harika oluyor, ayy karnım acıktı anlatırken cokacimcoook
evet canım doğuda bazı illerde de yufkası ayrı satılır bu tarifin fırınları vardır hatta özel bu yufkanın
çok güzel olur bayramlardan önce babannem arefe gününden hazırlar bayılarak yeriz çok seviyorum canım
ellerine sağlık harika olmuş:asigim:
Katılanları ve kazananları tüm kalbimle kutlarım.Şeniz Hepsi birbirinden nefis ve leziz tariflerdi.
babannenin elleri dert görmesin tatlım :asigim:
eminim harika oluyordur, geleneksel bir tadımız bu, pek bilindiğini sanmıyordum ama biliniyormuş
karadenizde de çok yapılır, mutfağımızda görmeye en alışkın olduğumuz tatlardan biridir
biz de yeni bir açılım getirmiş olduk, artık herkes kendi mutfağında yapabilirmiş bunu öğrenmiş olduk.
çünkü fırında pişirince diğerinden pek farkı olmuyor, ama tabi sacın üstünde pişenin yerini tutar mı bilemiyorum açıkcası
ama öyle imkanı olmayanlar için de çok pratik ve nefis lezzetli denenmesi gereken bir tat bence buyrunnnnnnnnn
ben tarifimi paylastim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur...m-resimli-yufkali-tarifler-yarismasindan.html
diger arkadaslariminkinide merakla beklicem