Haberde henüz başvuruların değerlendirildiği yazıyor.
Ben de acıyamıyorum artık.Çünkü o kadar rahatlar,o kadar hak görüyorlar ki herşeyi kendilerine.İnsan ister istemez sinir oluyor.Ben de bundan iki ay önce,sevgililer gününde metro durağında şöyle bir olaya şahit olmuştum:Genç bir çift durağın girişinde ilerliyordu,kızın elinde kalpli balonlardan vardı,küçük bir suriyeli çocuk kızın elindeki balonu almaya çalışıyordu.Ama kızın paçasına yapıştı resmen baya cebelleşti kız.En son sevgilisi müdahale etti de kızın paçasından zor söktü çocuğu valla.Mülteci kamplarında tutamıyolar canları isteyince sınırdan öteye geçiyolar sonra tekrar Türkiyeye geliyolar yetmiyo büyük şehirlere yerleşiyolar.
İstanbulda her köşe başındalar. Geçen gün atmden para çekerken başıma bi doluştular 5-6 tane küçük suriyeli çocuk türkçede bilmiyolar ellerine yazı almışlar suriyeliyim açım falan bişeyler. O kadar tedirgin oldum ki.
Hadi bunlar çocuk belkide gerçekten açtılar bende öğrenciyim yardım etme gücüm olsa ederdim.
Mülteci kamplarında temel ilkokul eğitimi verilebilir en azından türkçe öğretilebilir. Sınavsız üniversiteye almak ne ya!
Çıldırtıcaklar insanı. Gasp ettikleri özgürlüklerimiz yetmedi vatandaşlık haklarımızı elimizden almaya başladılar artık.
Bunlara da bunlara oy verenlere de hakkımı helal etmiyorum.
ha bu arada ufak bi araştırmayla şunu gördüm, zaten tüm yabancı öğrenciler türkiyede sınavsız girebiliyormuş üniversitelere. sadece suriyeliler diye yazılması hoş değil, bende sazanladım hemen.
ha bu arada ufak bi araştırmayla şunu gördüm, zaten tüm yabancı öğrenciler türkiyede sınavsız girebiliyormuş üniversitelere. sadece suriyeliler diye yazılması hoş değil, bende sazanladım hemen.
hepsine yapılan haksızlık bence tüm yabancılara suriye ile alakası yokha bu arada ufak bi araştırmayla şunu gördüm, zaten tüm yabancı öğrenciler türkiyede sınavsız girebiliyormuş üniversitelere. sadece suriyeliler diye yazılması hoş değil, bende sazanladım hemen.
Haksızlık tabiki, bana ne başka memleketin öğrencisinden, ben burda kendimi yırtarken? ama suriyelilere has bi durum değilmiş. onu belirtmek istedim.hepsine yapılan haksızlık bence tüm yabancılara suriye ile alakası yok
çünkü gerçekten bu ülkede ünv kazancam diye insanlar ne hallere geliyor gençler perişan oluyor gerçekten..haksızlık o yüzden ..