Suriyelilere üniversiteye sınavsız girme hakkı

Vay anasin biz k*çimizi yirtalim sınav için onlara da boyle hak taninsin..
Tasi tarağı toplayıp Çocuğumun geleceği için ülkeyi terkedesim var adalet insanlık kalmadı artik..

BU KADAR İYİLİKTE YETER YANİ KOMŞUSU AÇ YATARKEN KENDİ TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR DİYE DİYE BİZ MEMLEKETİMİZDE KOMŞU OLDUK BİZ BU DURUMA DÜŞSEK KİM BU İMKANLARI SAĞLAR ALLAH AŞKINA YA Kİ ZATEN BİZİM İNSANIMIZ SAVAŞTAN KAÇMAZ ÜLKESİNİ TERK ETMEZ NOLURSA OLSUN.

yahu ben sınavsız girmeyi falan geçtim, içeriye bozuk paranın bile "kopya çekme (!)" şüphesiyle alınmadığı halde birilerinin soruları google yardımıyla cevaplamadığı bir sınav istiyorum.. çok şey mi istiyorum? evet!!

çocuklarımı bu ülkede okutmak istemiyorum, ilkokuldan beri saçma-sapan sınav gerilimlerine maruz kalıp, 3 saatlik bir sınav sonucunda birilerinin el çabukluğuyla, haksız yere, bir yerlere gelmesini istemiyorum.. ne yol, ne elektrik, ne su.. ilk önce adalet gerekiyor!

ya nolur sadece bu konu için küfür hakaret serbest olsunnn ...
terbıyelı kelıme dagarcıgım bu konuda yeterlı gelmıyor :mad::mad::mad::mad:

Bunlar yüzsüz olduklarından hakaretleri yutar, güler geçerler. Bizim yapmamız gereken tek şey böyle tavizlerde çevremizi bilgilendirmek haberdar etmek.Tartışmaya gerek yok çünkü tartışılacak bir yanı yok. Net bir şekilde hak yiyorlar ve bunu sırıta sırıta övünerek tvden duyuruyorlar.

Lütfen çevrenizi bu konuda bilgilendirin ve son kararı onlara bırakın. Hala içleri alıyorsa çanak tutmaya devam etsinler. Çocuklarının, kendilerinin emeklerinin harcanmasına göz yuman insana hiç birşey anlatamazsın ne yazık ki.

Bunlar yüzsüz olduklarından hakaretleri yutar, güler geçerler. Bizim biyapmamız gereken tek şey böyle tavizlerde çevremizi bilgilendirmek haberdar etmek.Tartışmaya gerek yok çünkü tartışılacak bir yanı yok. Net bir şekilde hak yiyorlar ve bunu sırıta sırıta övünerek tvden duyuruyorlar.

Lütfen çevrenizi bu konuda bilgilendirin ve son kararı onlara bırakın. Hala içleri alıyorsa çanak tutmaya devam etsinler. Çocuklarının, kendilerinin emeklerinin harcanmasına göz yuman insana hiç birşey anlatamazsın ne yazık ki.
evet haklısın... ama ne kadar anlatmaya çalışsak da anlamıyorlar... bize yol yaptı, köprü yaptı diyorlar hala... ne köprüsü, ne yolu yav insanlar aç, işsiz diyoruz, anlatamıyoruz...

evet haklısın... ama ne kadar anlatmaya çalışsak da anlamıyorlar... bize yol yaptı, köprü yaptı diyorlar hala... ne köprüsü, ne yolu yav insanlar aç, işsiz diyoruz, anlatamıyoruz...

Cumhuriyet yeni kurulduğunda insanlar daha aç ve işsizlerdi ama aşkla ve şevkle çalışıyorlardı devletleri ve kendileri için refah düzeyi için. Çünkü devletin onların teminatı olduklarına güvenleri tamdı. Atatürk'ün bir meclis konuşmasındaki sözü geliyor aklıma.

"Devleti ve hükümeti kendi malı ve koruyucusu olarak görmek bir ulus için büyük nimet ve gurur kaynağıdır."

Herşeyin özeti bu cümlede aslında ne kadar güzel söylemiş.

Adalete ve devlete olan güvenimiz yok oldu. Herkes ne götürdüm kar modunda.

abi böyle bisey olabilir mi ya bu nasıl bi izin????

X