bu ışıdciler sütten çıkma ak kaşık ya, velevki zina yaptı, size ne
Benim bildiğim kadın ile erkek beraber cezalandırılır. Ama hem kadının hem erkeğin evli olmaları gerekir. Eğer ikisi de bekarsa evlenmeye ve tövbeye teşvik edilir. Yüce İslam dinini de oyuncak yaptılar.Cezalandirlan ilk kadinmis, sansliymis... Bunun icin bir de gurur duysun bari...
Utanmadan la ilahe illallah diye bagiriyo arkadan. Cinayet islerken bari Allahi zikretme, sanki kurban kesiyo
Benim bildiğim kadın ile erkek beraber cezalandırılır. Ama hem kadının hem erkeğin evli olmaları gerekir. Eğer ikisi de bekarsa evlenmeye ve tövbeye teşvik edilir. Yüce İslam dinini de oyuncak yaptılar.
Benim bildiğim kadın ile erkek beraber cezalandırılır. Ama hem kadının hem erkeğin evli olmaları gerekir. Eğer ikisi de bekarsa evlenmeye ve tövbeye teşvik edilir. Yüce İslam dinini de oyuncak yaptılar.
Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorumAslında bir bakıma iyi bunları görmek şeriat isteriz diyenlere ders olur olur mu ki ? Emin değilim
Valla bence ne kadına ne erkeğe ne de herhangi bir canlıya bu vahşet uygulanmamalı.Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorum
evet çünki şeriat bu dünya aleminde hakkıyla uygulanamaz..öyle biri paygamber efendimizdi..artık öyle biri yok..Aslında bir bakıma iyi bunları görmek şeriat isteriz diyenlere ders olur olur mu ki ? Emin değilim
aynen ...Valla bence ne kadına ne erkeğe ne de herhangi bir canlıya bu vahşet uygulanmamalı.
şeriat hakkıyla uygulanamaz artık..gerçi hiçbirşey 'hakkı'ile uygulanmıyor ..Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?