• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeli genç bir kadın, babasının da katılımıyla taşlanarak öldürüldü. İlk taşı babası attı

Bu yapılanın İslam'la uzaktan yakından alakası yok.

Taşla öldürüyorlar birde, hele o baba sıfatındakine diyecek lafım yok, babaaaaa bana ilk taşı günahsız olanınız atsın, var mı günahsızınız?

İslamiyette, cezayıda ödülüde veren Allah değilmidir, diğer insanlara ne oluyor ki, hem onlar çok mu günahsız temizde...
bence de hiç bir canlı taşlanarak öldürülmeyi hak etmez, bazen idam cezası gelsin deriz ya o suçlular için idam bile hızlı olmalı bence

Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorum

erkek de taşlansaydı o zaman tamam mı olacaktı, dogru mu olacaktı? o zaman mı şeriat olacaktı?

ne yazdıgının farkında degil bazıları.

sene 2014 taşlanarak öldürülmenin doğrumu yanlışmı olduğunu tartışıyoruz..
nereye gidiyorsak artık. sanırım engizisyon ispanyası bu dönemde yaşasa oradakiler bile vay anasını biz az yapmışız derler

şeriat hakkıyla uygulanamaz artık..gerçi hiçbirşey 'hakkı'ile uygulanmıyor ..

Cok dikkatli olmak gerekiyo bu seriat konusunda. Islami savunuyoruz zannederken günahada girebiliriz. Cok derin bi mesele. Herkes dedigin gibi hakkiyla uyguluyamaz ki bu adamlarin dinle alakalari yok.

erkek de taşlansaydı o zaman tamam mı olacaktı, dogru mu olacaktı? o zaman mı şeriat olacaktı?

ne yazdıgının farkında degil bazıları.
O bazilari ben oluyosam, eve gayet farkindayim yazdigim seyin...

Ben burda seriati savunmadim. Eger cezalandirilacak birileri varsa bu hem erkek hemde kadin olmalidir dedim. Seriatta bu böyledir. Istersen yazdigim seyi terkar oku anlamakta zorluk cekiyosan.

O bazilari ben oluyosam, eve gayet farkindayim yazdigim seyin...

Ben burda seriati savunmadim. Eger cezalandirilacak birileri varsa bu hem erkek hemde kadin olmalidir dedim. Seriatta bu böyledir. Istersen yazdigim seyi terkar oku anlamakta zorluk cekiyosan.

o zaman niye şunu yazdın ;

Cezalandirlan ilk kadinmis, sansliymis... Bunun icin bir de gurur duysun bari...

Utanmadan la ilahe illallah diye bagiriyo arkadan. Cinayet islerken bari Allahi zikretme, sanki kurban kesiyo :KK67:

cinayet işlemeyi kınıyorsun ama ardından neden adamı da öldürmediler diyorsun. ve yine senin söyledigine göre şeriate göre ikisinin de ölmesi lazım. e o zaman cinayeti neden kınadın? çünkü şeriat de varmış.

tam bi çelişkiler yumagı.

o zaman niye şunu yazdın ;

cinayet işlemeyi kınıyorsun ama ardından neden adamı da öldürmediler diyorsun. ve yine senin söyledigine göre şeriate göre ikisinin de ölmesi lazım. e o zaman cinayeti neden kınadın? çünkü şeriat de varmış.

tam bi çelişkiler yumagı.
Benim ordaki tepkim sadece kadinlari suclamalari. Sonucta zinayi kadin tek yapmadi dimi. Ordaki ironiyi anlamadiysan yapabilecegim bisey yok mervecik.

Ben her türlü cinayete karsiyim. Ne erkek ölsün ne kadin. Ama madem illa seriat uygulanacak, cezalandirlian ikisi olmali..

Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorum
yani ikiside taşlanarak öldürülseydi içinizmi rahatlayacaktı.
kusura bakmayın hiç bir canlı bu şekilde öldürülmeyi haketmez. hoş biriyle cinsellik yaşadı diye kimse öldürülmeyi haketmez

kusura bakmayın hiç bir canlı bu şekilde öldürülmeyi haketmez. hoş biriyle cinsellik yaşadı diye kimse öldürülmeyi haketmez
Oky gerekli aciklamayi yukarda yaptim zaten. Okursan ne demek istedigimi anlarsin :)

İslam dininde bile zinanın cezası kırbaçtır.
Bunlar hangi dini savunup, ona göre böyle bir ceza veriyorlar anlamıyorum!!
İnsan dışı yaratıklar!!

İslam dininde bile zinanın cezası kırbaçtır.
Bunlar hangi dini savunup, ona göre böyle bir ceza veriyorlar anlamıyorum!!
İnsan dışı yaratıklar!!

Bu cezadaki amaç kırbaçlamak taşlamak değildir. Amaç zinaya karşı caydırıcılıktır. Eğer zina olmuş ise evlenmelerini sağlamaktır. Eksik bilgilerimiz var. Eğri cetvelle doğru çizgi çizilmez.

Benim ordaki tepkim sadece kadinlari suclamalari. Sonucta zinayi kadin tek yapmadi dimi. Ordaki ironiyi anlamadiysan yapabilecegim bisey yok mervecik.

Ben her türlü cinayete karsiyim. Ne erkek ölsün ne kadin. Ama madem illa seriat uygulanacak, cezalandirlian ikisi olmali..

hala kopamıyorsun belli şeyi savunmaktan. neyse uzatmayacagım.

Bu cezadaki amaç kırbaçlamak taşlamak değildir. Amaç zinaya karşı caydırıcılıktır. Eğer zina olmuş ise evlenmelerini sağlamaktır. Eksik bilgilerimiz var. Eğri cetvelle doğru çizgi çizilmez.
Evet biliyorum ben zaten.
İslam o kadar mükemmel bir din ki kusurlu olan bizleriz.
Hani ışid İslam için yapıyormuş yaa ! o yüzden böyle bir yorum yaptım ben..
İslam'da böyle bir ceza usulü yok diye..
Umarım anlatabilmişimdir kendimi :)

Ağzına sağlık gulay_gulay, recm yoktur, aslında kırbaç sözü bile geçmiyor, görünen yerlerine 100 vuruştan bahsediyor, hem kadının hem erkeğin, böylece toplum bunlar zina yapmış diyecek, neden zina yaptıkları için bu uygulama yapılıyor çünkü zina yapmış kadınla zina yapmış erkeğin evlenmesi gerektiği yazar kitabımızda. Hatta öyle kafanıza göre bu adam zina yaptı diyemezsiniz sözüne güvenilir, yalancı şahitlik yapmayacak insanların gözüyle görüp şahitlik yapması gerekir, şahit yoksa zina yapmış diyemezsiniz iftiraya girer. Şahitlik yapanlardan biri yalancı şahitse onun şahitliği düşer, sözüne güvenilmez ve bu yalancı şahit denerek o da teşhir edilir, ona da 80 vuruş diye hatırlıyorum ama yanlış bişgi vermiş olmayayım, tam emin değilim sayıdan çünkü.

Zina deyince öcü gibi bakılıyor daha dini düşünülüyor, aldatma diyelim bu şekilde anlatınca daha akılda kalıcı olur gibi geliyor, kimse aldatan bir kadın veya erkekle birlikte olmak istemez değil mi? Zira sizi de aldatabilir şüphesi olur, o yüzden aldatan adamla aldatan kadın evlenmeli gayet yerinde ve adaletli bir yaptırımdır. Zina ölüm cezasıyla cezalandırılmaz.

aldatma varsa boşanılır olur biter..kimse kimsenin tapulu malı değil öyle değilmi?

aldatma varsa boşanılır olur biter..kimse kimsenin tapulu malı değil öyle değilmi?
Heh işte yine dönüppp kadın mevzuna geliyoruz, erkek kadını eşya gibi gördüğünden, İslam'da olmayan kendilerince uydurdukları uygulamaları bile yalnızca kadın üzerinde uyguluyorlar.
Ben tek birtane zina yapan adama uygulanan yaptırım görmedim, he bu yapılan külliyen yanlışta zina yaptı diye şöyle yüzüne bir tokat atılan adam dahi görmedim.

Back