• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeli genç bir kadın, babasının da katılımıyla taşlanarak öldürüldü. İlk taşı babası attı

Kuran'da Öldürmek Günah.
Şeriatta Recm var.
Adama sormazlar mı siz nasıl Müslümansınız.

Heh işte yine dönüppp kadın mevzuna geliyoruz, erkek kadını eşya gibi gördüğünden, İslam'da olmayan kendilerince uydurdukları uygulamaları bile yalnızca kadın üzerinde uyguluyorlar.
Ben tek birtane zina yapan adama uygulanan yaptırım görmedim, he bu yapılan külliyen yanlışta zina yaptı diye şöyle yüzüne bir tokat atılan adam dahi görmedim.
evet kadın ayarttı derler,elinin kiri derler..erkekleri yücelten herşey ..

aldatma varsa boşanılır olur biter..kimse kimsenin tapulu malı değil öyle değilmi?
Burda bana gelen mesaja yorum yapiyosun cryptic. Ciddi ciddi yapilan seye sevinmisim gibi bi tablo cizildi suan. Diger arkadas böyle seyleri görmek bi bakimdan iyi derken onun yazisini niye kimse alintilamiyor? Ben sadece seriata göre dogrusu budur dedim. Ikiside öldürülsün diye bi kelime kullanmadim..destekliyorum demedim. :110:

Heh işte yine dönüppp kadın mevzuna geliyoruz, erkek kadını eşya gibi gördüğünden, İslam'da olmayan kendilerince uydurdukları uygulamaları bile yalnızca kadın üzerinde uyguluyorlar.
Ben tek birtane zina yapan adama uygulanan yaptırım görmedim, he bu yapılan külliyen yanlışta zina yaptı diye şöyle yüzüne bir tokat atılan adam dahi görmedim.
Kesinlikle haklısınız.
"Aaa şu erkek zina yapmış namus meselesi bu, ölmesi gerek" diye bir ceza ne duydum ne gördüm.
Ama sırf bir erkekle konuştu diye dayak yiyen kızlar var bizim ülkemizde.
Hele bir de bunları din adına yaptıklarını söylemezler mi yaa.. İşte insan orda delleniyor..:KK62:

Kuran'da Öldürmek Günah.
Şeriatta Recm var.
Adama sormazlar mı siz nasıl Müslümansınız.
sosyal medyada gösterilen Ortadoğu recm,kafa kesme olaylarının peygamber efendimizin dini olan islamiyetle hiçbir ilgisi yok..kimse Müslümanlığı kötü lanse etmek için o kokuşmuş örnekleri göstermesin..

sosyal medyada gösterilen Ortadoğu recm,kafa kesme olaylarının peygamber efendimizin dini olan islamiyetle hiçbir ilgisi yok..kimse Müslümanlığı kötü lanse etmek için o kokuşmuş örnekleri göstermesin..

Öyle tabi ki onların Müslüman'lıkla hiçbir ilgisi yok.

Burda bana gelen mesaja yorum yapiyosun cryptic. Ciddi ciddi yapilan seye sevinmisim gibi bi tablo cizildi suan. Diger arkadas böyle seyleri görmek bi bakimdan iyi derken onun yazisini niye kimse alintilamiyor? Ben sadece seriata göre dogrusu budur dedim. Ikiside öldürülsün diye bi kelime kullanmadim..destekliyorum demedim. :110:
senin kötü niyetli,desteklemek amaçlı yazmadığını biliyorum canım..inan ben ortadoğudaki kadın düşmanlığına karşı yazdım..:KK19:

Öyle tabi ki onların Müslüman'lıkla hiçbir ilgisi yok.
Hristiyanlıkta iyi rahipler kadar kötü çocuk tacizcisi rahipleri duymadıkmı..ama bu tüm dini kötü yapmaz değilmi..onu yapan kişinin suçudur..

Kesinlikle haklısınız.
"Aaa şu erkek zina yapmış namus meselesi bu, ölmesi gerek" diye bir ceza ne duydum ne gördüm.
Ama sırf bir erkekle konuştu diye dayak yiyen kızlar var bizim ülkemizde.
Hele bir de bunları din adına yaptıklarını söylemezler mi yaa.. İşte insan orda delleniyor..:KK62:
din yapıştırıcı görev görüyor böyle durumda daha bir gaza geliyor millet:))tövbe estağfurullah:)

Klasik şeriat kuralları işte.
Tabi yavaş yavaş yaklaşıyorlar ya korkmamız doğaldır.

Evet biliyorum ben zaten.
İslam o kadar mükemmel bir din ki kusurlu olan bizleriz.
Hani ışid İslam için yapıyormuş yaa ! o yüzden böyle bir yorum yaptım ben..
İslam'da böyle bir ceza usulü yok diye..
Umarım anlatabilmişimdir kendimi :)
isid pislikleri ne yapıyorsa kendi aralarında yapıp kadınları rahat bıraksalar ya..bunlar yüzünden başımıza taş yağmazsa iyidir..

yaklaşma falan olamaz biz şeriatla yönetilemeyiz..hiç bir zaman T.C şeriatla yönetilemeyecek..gelişmeler böyle şeylerin lafla olmayacağını gösterdi..

yaklaşma falan olamaz biz şeriatla yönetilemeyiz..hiç bir zaman T.C şeriatla yönetilemeyecek..gelişmeler böyle şeylerin lafla olmayacağını gösterdi..

Ben de böyle umuyorum.Ama umulanla gerçek her zaman bir olmuyor ne yazık ki.
Hoş toplum olarak şeriat gibi sert kurallara da uyamayız biz.Biraz daha esnek kurallar olur bizimki eğer şeriat gibi bir yönetim olursa bile.Dilerim hiç olmaz böyle bir durum.

Ben de böyle umuyorum.Ama umulanla gerçek her zaman bir olmuyor ne yazık ki.
Hoş toplum olarak şeriat gibi sert kurallara da uyamayız biz.Biraz daha esnek kurallar olur bizimki eğer şeriat gibi bir yönetim olursa bile.Dilerim hiç olmaz böyle bir durum.
kesinlikle olmaz..tek başımıza değilizki..ABD var..kalan 100 de 50 var..

bizim hükümet kendi başına karar aldı iki gün sonra ABD karıştı görmedinizmi..kabul edildi istedikleri..maalesef okadar güçlü değiliz ..

Şeriat bir tek kadının parmagını kesiyor, acıtmadıgından hani. Kadınlar narin ya o bakımdan :)
Yoksa tecavüz dedigin nedir ki...

Seriat istiyenlerle ne alakasi var. Bu seriat mi simdi? Seriat hem kadina hem erkege uygulanir. Ben bu videoda taslanan erkek göremiyorum
Siz seriat gelirse hakkiyla uygulanacak saniyor olabilirsiniz ama kadinlari bekleyen bu olacak erkek egemen bir toplumda erkekler her zaman aklanir

Back