Evet canım bir hafta cekio yada 3 4 gün bazen 9 gun oluo dengesiz yaniAdetlerin düzensiz mi oluyor
Polistikovere nasıl teşhis ettiler canım benden ondan şüpheleniyorum ama doktor bana bsi demediKilom normal Tüylenme falanda yok sadece göbeğim var hamis gibi duruomhatta is yerinde kiler müşteriler hamilesin kızım diolar kasada calisorum okdar
Canım ben doktor gittim 7 sene bişey yok dediler demkki soradan oldu yada vardı goremedi ler mesala adet öncesi benim göğüsum acır ve adet muhakkak gecikir yani hiçbir zaman 28 günde bir adet olmadım ve genelde şeker hastası yada tansiyon risk taşıyan hastalarda daha çok görünüyormus polikistik over sol benim sağ da multikistlik over mus yani suan aslan pencesi iciorum hastanede çok yoruo insanı tahlili tahlil hep mesala fazla kilo olanlarda yada Tüylenme ve aşırı göbek olan genelde oluoPolistikovere nasıl teşhis ettiler canım benden ondan şüpheleniyorum ama doktor bana bsi demedi
Canim benim de göğüslerm de agri oluyordu dostinex kullandigimdan beri olmuyor bilmiyorum bnde evlendikten sonra kilo aldım 7 8 kilo fazlam var bnm evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu ama mesela 28 28 38 28 28 gibi şuan adetime 1 hafta var eğer olursam bu sefer araştırmaya gidicem profosörmüs randevu aldık.Bakım o ne dicek bide Bn 2 aydır dostinex kullaniyorum bakalım duşmusmu prolaktinCanım ben doktor gittim 7 sene bişey yok dediler demkki soradan oldu yada vardı goremedi ler mesala adet öncesi benim göğüsum acır ve adet muhakkak gecikir yani hiçbir zaman 28 günde bir adet olmadım ve genelde şeker hastası yada tansiyon risk taşıyan hastalarda daha çok görünüyormus polikistik over sol benim sağ da multikistlik over mus yani suan aslan pencesi iciorum hastanede çok yoruo insanı tahlili tahlil hep mesala fazla kilo olanlarda yada Tüylenme ve aşırı göbek olan genelde oluo
Evet canım biliorum onu baya etkili bir ilaç bende 4 gün oldu aslan pencesi ni iciorum kasiklarimda ağrı var bide akinti oluo ınsalah iyiye işarettir rabbim inşallah olur bide progestan kullaniorumCanim benim de göğüslerm de agri oluyordu dostinex kullandigimdan beri olmuyor bilmiyorum bnde evlendikten sonra kilo aldım 7 8 kilo fazlam var bnm evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu ama mesela 28 28 38 28 28 gibi şuan adetime 1 hafta var eğer olursam bu sefer araştırmaya gidicem profosörmüs randevu aldık.Bakım o ne dicek bide Bn 2 aydır dostinex kullaniyorum bakalım duşmusmu prolaktin
Birde canım 28 normal ama 38 prolaktin yükselmiş ondan geç gelmiştir zaten prolaktin yukseldıgi için gecikio ya adet inşallah herkeze tüm ilaçlar şifa olurda evladım iz olurCanim benim de göğüslerm de agri oluyordu dostinex kullandigimdan beri olmuyor bilmiyorum bnde evlendikten sonra kilo aldım 7 8 kilo fazlam var bnm evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu ama mesela 28 28 38 28 28 gibi şuan adetime 1 hafta var eğer olursam bu sefer araştırmaya gidicem profosörmüs randevu aldık.Bakım o ne dicek bide Bn 2 aydır dostinex kullaniyorum bakalım duşmusmu prolaktin
Amin canımBirde canım 28 normal ama 38 prolaktin yükselmiş ondan geç gelmiştir zaten prolaktin yukseldıgi için gecikio ya adet inşallah herkeze tüm ilaçlar şifa olurda evladım iz olur
Benim bu ay acayip kasik agrim oldu adete girmeden adet bittikten 1 hafta sonra sonra durdu tekrar başladı ağrıdı bikacgun suan yine ağrıyor bazen tek taraflı bazen ikisi neden bilmiyorumArkadaslar aslan pencesi ıctigimin 2 3 günü hafif haif ara ara kasık ağrım oluo kullanıp öğle bişey yasian varmı merak ettim
Canım birde int arastirdim genelde gonalf hamile kalan okadar çok kişi var ki doktor nie vermio ve prolaktin yüksekliği hamile kalan da varmış yani dusunuorum bisler yanlış yapiolar tam rahatsızlığımizi bulmadan hemen klomen ve catlama ignesi yapiolar kafam çok karıştı gonalf kullanıp o ay hamile kalmis herkez bende pko var senin rahatsizliligin sadece prolaktinmiydiBenim bu ay acayip kasik agrim oldu adete girmeden adet bittikten 1 hafta sonra sonra durdu tekrar başladı ağrıdı bikacgun suan yine ağrıyor bazen tek taraflı bazen ikisi neden bilmiyorum
Gonalf nedir anlamadim ben 5 aydır çocuk istiyorum ilk düşündüğümüz zamanlar muane için gidelim dedik bn hormon testi yaptırdım eşim smermografi.Eşimin normal çıkti bnm prolaktin yuksek çıkti ilk doktor bişey demeden sende yumurtlama tembelliği var dedi dene 1 sene olmadan bakmıyoruz dedi sonra bnde başka doktora da gittim orda da hormon testi yaptırdım sonuçları aldim netten araştırdim dostinex fazla gözüküyordu.Karnima baktılar rahmin temiz dediler.Dostinex verdi 3 ay kullan dedi hamile kalırsan bırakırsin dedi.Hamile kalmazsan araştırmaya git dedi bilemiyorum başka bisi.Canım birde int arastirdim genelde gonalf hamile kalan okadar çok kişi var ki doktor nie vermio ve prolaktin yüksekliği hamile kalan da varmış yani dusunuorum bisler yanlış yapiolar tam rahatsızlığımizi bulmadan hemen klomen ve catlama ignesi yapiolar kafam çok karıştı gonalf kullanıp o ay hamile kalmis herkez bende pko var senin rahatsizliligin sadece prolaktinmiydi
Canım yumurta teblmbelligi işte pko oluo yani yumurtan buyumuo yada doktor takibinde büyüyor ilaçla klomen kullandım catlama ignesi olumsuz asilama oldum negatif ve genelde yumurta tembelliği olan da insululin direncini bakiolarmis int okudum bende yarın sağlık ocağına gidip yaptiricam o testten yani insülin direncini düzeyde tutması gerekiomus bende yeni öğrendim bide rahim kalınlığı önemli bebegin tutunması için onada kadın doğum bakıyor gitmedim doktor hastane kalmadı ve her dokTor başka tedavi uygluo bende anladım kafam karıştı iyiceGonalf nedir anlamadim ben 5 aydır çocuk istiyorum ilk düşündüğümüz zamanlar muane için gidelim dedik bn hormon testi yaptırdım eşim smermografi.Eşimin normal çıkti bnm prolaktin yuksek çıkti ilk doktor bişey demeden sende yumurtlama tembelliği var dedi dene 1 sene olmadan bakmıyoruz dedi sonra bnde başka doktora da gittim orda da hormon testi yaptırdım sonuçları aldim netten araştırdim dostinex fazla gözüküyordu.Karnima baktılar rahmin temiz dediler.Dostinex verdi 3 ay kullan dedi hamile kalırsan bırakırsin dedi.Hamile kalmazsan araştırmaya git dedi bilemiyorum başka bisi.
Pko var demediler başka doktora da gittim ama tekrar gidicem ozele gittim hiç ilaç vermedi sonra devlete gittim dostinex verdi sonra tekrar tanıdık bı doktor vardı özelde anlattim ona oda karnima bakti temiz dedi dostineksi kullan dedi normalde bi çok kimse 6 ayda kalıyor ama 1 sene içinde kalanda var bi skinti varsa dra gidiceksin tabiBu arada canım özel git devlette bir yıl diolar zaten normal yollarla bence 3 4 ay için de hamile kalmazsan sorun var demektir su doktor sinir oluyorum mesala den özel yada özel kılinige gitsen direk tedaviye başlıcak larını dusunuorum
İnşallah bişey yoktur da hamis kalırsın hemen canım aslında incir ve havuç suyunu deneyebilirsiniz incir yumurta kalitesini arttirio havuç ta catlatio int araştır bak nasil yapılacağı yazio ınsalah sende ise yararPko var demediler başka doktora da gittim ama tekrar gidicem ozele gittim hiç ilaç vermedi sonra devlete gittim dostinex verdi sonra tekrar tanıdık bı doktor vardı özelde anlattim ona oda karnima bakti temiz dedi dostineksi kullan dedi normalde bi çok kimse 6 ayda kalıyor ama 1 sene içinde kalanda var bi skinti varsa dra gidiceksin tabi