Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu 5 ayım peki senin nekadar oldu fsh lh bnm le aynı mı bnde bu ay adet olursam baktiricamAynen benim lh fsh dan yüksek hap kullanıyorum tsh için iste bi aydir cuma günü de sonuçları ogrenicem bu daha yaptım hormon testi kac aydir bebek istiyosun
Takmıcam diyorsun ama takıyorsun zor bir sureç bitkisel bişey kullandin mi ben Saraçoğlundan testere dişli aslan pençesi aldım.9. Aydayim ben tam hatırlamıyorum ama lh fsh den yüksekti bu ay yumurta catlatma tedavisi ne başladım inşallah sonuç alırım çok takiyorum kafama
Yok adetim geçen hafta bitti tekrar devam ediyorum ben bitkisellerede devam ediyorum inş bizde anne olucazKullanmadım dostinex çok etkili zaten bi ayda 50 den sıfıra düşürmüstü prolaktini onu dert etme düşer adetin geciktimi su an yoksa var mi daha geciktiyse dostinex i bırak hemen test yap bebek varsa düşük riski yapiyo muş
Kaç aydır bekliyorsunuz 2 haftada bırakmasaydınız hapı Bn 5 haftadır kullanıyorum yani devam edin ki tekrar çıkmasın inş hamile kalırızbenim de prolaktin 34 çıkmıştı dostinex kullandım salı-perşembe yarım ve 2 hafta boyunca... sonraki adetimde 10 çıktı... sonrasında tekrar baktırmaya gerek var mı? bu hormon stresten çok fazla etkileniyormuş... ben günde 3 maden suyu içerdim artık hiç içmiyorum. bu ay bir ümit bekliyorum eğer önümüzdeki ay da olmazsa rahim filmi çektireceğim
Canim yani eğer o değerlerdeyse vermesi gerekir sen tekrar bi hormon testi yaptir başka bi Dr a git bence reçeteli alsan daha iyi olurArkadaslar yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim benim bikere 97 oldu sonra ama 45 34 47 gezio ama hiç 10 lara inmedi yani benimde ilaç kullanmam gerekio sa doktor nie vermio ki kafam karıştı ben eczaneden alabilirmıyım o ilacı prolaktinim baktır Sam yüksek ciksa kendim alıp icsem bir zararı olurmu bu ilacin