sürekli yükselen prolaktin

biz geçen ağustos ayında karar verdik 4 ay denedik boyun fıtığı oldum... şubatta ameliyat oldum çok zor zamanlardı, ağrılarım aylarca sürdü. 3 aydır deniyoruz ameliyattan sonra... inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. önümüzdeki ay da olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun inş rahim filmine kalmadan güzel haberi alırsin Rabbim gönlümüze göre versin

Çok geçmiş olsun inş rahim filmine kalmadan güzel haberi alırsin Rabbim gönlümüze göre versin
çok teşekkür ederim... amin, inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder...

Canim yani eğer o değerlerdeyse vermesi gerekir sen tekrar bi hormon testi yaptir başka bi Dr a git bence reçeteli alsan daha iyi olur
Bide özel kilinige gidiorum çocuk olsun die yani 9 sene oldu bebegimi bekliorum tekarar ölçtür ıyim zaten rahim filmi için gidicem tık bide onu ölçtür ıyim

mrb suan bende aynı durumdayım bakalım ılac bıtınce sonucu cok merak edıyorum

doktor doktoru tutmuyor bazen bede suan dostinex kullanıyorum bıtınce nolucak bakalım sonuc arkadasım

bız uzun zamandır ıstemedık ılkın yaklasık 2 yıldan berı denıyoruz bı sorun yoktur dıye dusunduk ha bu ay kalırım dıye dıye bekledık cok sukurde bendede esımdede hıc bı sorun cıkmadı prolaktın dısında.testere dıslı aslan pencesı cayıda prolaktını dusurmkte yardımcı bı bıtkıselmıs onuda denıcem

Bende kullanıyorum cnm ondan bu ay saracoglundan aldım

Kızlar bende aldım testere dişli aslan pençesi allah izin verirse yarında rahim filmi çekilicem 9 sene oldu bebegimi bekliorum ve ınsalah bu ot vesile olsun hepimize de evlatları mızı kucağımiza mis kokulularimizi kucağımiza aliriz

Bazen okadar sıkılıp piskolojimi Bozuyorum ki kafaya takıorum rabbim ınsalah nasip etsin bazen gece yatarken özellikle hep aklıma gelio suan hamis olsam onun sevincinle uyusam evladım olsa die allah büyük diorum ve sabırla bekliorum isteyen herkeze bu ay süpriz olsun ınsalah

Amin Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin sizn prolaktin dışında başka problem varmı

Amin Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin sizn prolaktin dışında başka problem varmı
Evet canım polikistik over bide bürün öğrendim ve ilk defa duydum mistikover die tek tarafliydi şimdi iki taraflı prolaktin yüksek kafayı yicem vallah ya ilk bebegimiz olcak olursa o yüzden iyice hassasım sanirm napcagmi şaşırdım ınsalah aslan pencesi iyi gelir yumurtalillara

Polistikovere nasıl teşhis ettiler canım Cuma günü hürmetine Rabbimin ol emrindeyiz.

Adetlerin düzensiz mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…