sürekli yükselen prolaktin

İncir havuç yemiyorum prolaktini yükseltiyormus canim yoksa yapardim

İncir havuç yemiyorum prolaktini yükseltiyormus canim yoksa yapardim
Bende anlamadim yani incir kimisi prolaktin düşürüo dio kimisi de yükseltio dio allah yardımcımız olsun bide Soda ve maydonozda yükseltio mus öğle yazio du int cnm

Bende anlamadim yani incir kimisi prolaktin düşürüo dio kimisi de yükseltio dio allah yardımcımız olsun bide Soda ve maydonozda yükseltio mus öğle yazio du int cnm
Ben saraçoglundan testere dişli aslan pençesi aldım yanında yazı vardı kağıtta soda,dereotu,kıvırcık marul,balkabağı,kuru incir,dut,beyaz üzüm,sumak bunlar gibi bikacbisi daha yaziyordu.Yenmemesi lazım diye.

Allahım yüzümüzu güldürsün inşallah bizde sevinç cigliklarimizi aricam imiz zaman gelicek inaniorum ben şimdi hayıt suyu başladım inşallah vesile olur banada herkezede

İnternetten okudum simdii hayıt suyu hem prolaktin hemde adet düzensizliği yani hem pko hemde prolatin iyi geliomus kim kullansa hamiş inşallah ise yarar

Arkadaslar bisey sorcam benim de adetin 3.gunu prolaktin 41 cikti yuksek...doktor haftaya tekrar bakalim emin olalim dedi haftaya smear testini falan da yapalim rahim agzina bakalim dedi...ama ben bu kadar kurcalanmak istemiyorum ne alaka diceksiniz ama vajinismusu yendim alttan ultrason yaptirabiliyorum ama spekulum falan taktiramam...korkum var..prolaktini dusurup yumurta takibi yapsin iste smear testi yapmak zorundami istemiyorum dicem doktora sadece ultrason yaptiriyorum

Cnm gebelik için mi tedavi goruceksin

Evet...yumurta takibi yapilcak 3 ay..snra olmazsa rahim filmi cekilcem anestezili..o sirada yapsinlar iste smear testi falan ne varsa

Keşke dediğin gb olsa özel hastanede tedavi görüyorsan talep edebilirsin belki durumundan dolayı ama özel değil araştırma hastanesine fln gidiyorsan mümkün değil desem yeri hepsini atlatman gerekiyor ayrıca prolaktin gebelik için yüksek şuan sende önce onu düşürürler daha baya işlemin var gb gözüküyor senin bende prolaktinoma rahatsızıyim hemde 16 yaşımdan beri yıllardır dostinex kullanırım banada aşılama uygulandı bugün 7.günüm rabbim tüm dileyenin kucağını doldursun inş hakkımızda hayirlisi

Evet ozele gidiyorum ama arastirdim cok da bir islemim yok aslinda korkup stres yapmaya gerek yok..sordum doktora rahim filmi de asilama da hepsi anesteziyle yapiliyomus istek dahilinde..ve isteyen de bisuru kisi varmis..ben anestezili asilama diyince dr sasirmadi yani evet yapiyoruz dedi..sizinki de tutar ins...

Sizin prolaktin kac...dostinex dusuruyormu

İnş cnm asilamanin anestezili yapıldığıni bilmiyordum olabilir senin durumun farklı tabi zaten aşılama çok kolay bi işlem ne bi acı ne bi sıkıntı hiç bi problem yaşayacak bi durum söz konusu olmuyor ben istanbuldayim ve cerrahpasa tip fakültesine gidiyorum araştırma olduğu için herşeyi incelediler bu aşamaya gelene kadar dilerim herşey gönlümüzce olur çok saol iyi dileğin için...

Sizin prolaktin kac...dostinex dusuruyormu

Evet düşürüyor cnm ben 12 senedir dostinex tedavisi görüyorum ilacı kestiğim an yükselmeye başlıyor prolaktin şuan normal gebelik için de 20 ler olması gerekiyor die biliyorum en son bakıldı ama hatırlamıyorum şuan 20 altında die biliyorum ilk dönemlerde 2 binleri gördüm ben direk ameliyat demişlerdi hipofiz oluşmuştu bende kitle vardı ilaç tedavisi ile ameliyata gerek kalmadan kuruttular çok şükür 16 yaşındaydım bu rahatsız likla tanıştığımda senelerdir de alıştım artık normal bişey mis gb geliyo ilaç çok önemli ama içmedigim an yükseliyo yine

Cok zor hayirlisi olsun hakkinda insallah tutmustur...benim d dusunce hemen hamile kalacakmiyim o da muamma merak ediyorum.nasip

Cok zor hayirlisi olsun hakkinda insallah tutmustur...benim d dusunce hemen hamile kalacakmiyim o da muamma merak ediyorum.nasip

İnş kalırsın ben kaç senedir kalamadım tabi kişiden kişiye değişir prolaktin yüksek olup ilaç kullanarak hamile kalan tanıdıklarım da var herkesin aynı olmuyo sonuçta rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kollarımızı meleksiz koymasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…