canım bol bol su iç, arkadaşımda da vardı su içimini artırınca geçti..özellikle bu yaz günlerinde çok su içmemiz gerek..bir de klasik ; meyve sebze yemeye özen göster..Bende de aynı belirtiler var yıllardır ama malesef ne demir eksikliği (kansızlık) ne de b12 eksikliği çıkmıyor. Yani çıksa bileceğim sorunun ne olduğunu. Doktor da sadece kan tahlili yapıp yolluyor bilmiyorumkismile. E neyim var peki?? Bir sorun gözükmüyor diyorlar da benim sorunum ne dimi???
arkadaslar bendede var bu durum.saatlerce uyuyorum.ben ve cevremdeki herkes bu durumdan şikayetçi bilmiyorumkismile su içmeyi deniycem.hergün 30 dk yürüyüşe gitmeyede çalışıyorum.umarım düzelir.çünki gercekten kötü bi durum ne kendime ne cevreme faydam oluyorgünümün yarısından çoğu uykuda geçiyor.oturduğum yerde bile yoruluyorum sanki.devamlı bi uyku hali.cok uyuyup uyanıncada sersemleşiyorum tüm gün mafoldumben çözüm şart .. ben bu degilim :gitme:
deniycem canım cok saol tavsiyelerin için kaydirigubbakcemile5Canım sabahları erken kalkıp, kahvaltını erken yap..Hareket halinde olmaya özen göster, ev işi vs.. yapabilirsin..Miskinlik daha da çok uyku getiriyor kendimden biliyorumİnsanın yattıkça yatası geliyor, ama erken kalkarsan kendini daha iyi hissedersin..Oruç tutuyor musun bilmiyorum ama vücut uzun süre susuz kalıyor ondan da halsiz olabilirsin..
kansızlık olabilir,demir eksikliği olabilir,demir için özellikle ferritine bakılması şart.
tiroid değerleri kontrol edilmeli,antikorlara bakılmalı
tiroid de çok yorgunluk yapar
artı gizli şeker de yorgunluk yapıyor,şeker yükleme testi yapılmalı bunun için,açlık tokluk şekerine bakılması yetersiz olur,şeker yüklemesi şart
bi doktor şart yani biz de bi yere kadar :)
hepsi normal çıkarsa belki psikolojiktir artık doktor karar verecek canım
çok önemli bişey olmasında hepsinin çaresi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?