Sürekli yorgunluk hissi

bende tıpkı senin gibiyim canım 12 saatten az uyumuyorum akşama kadarda yatsam yatarım. bendede b12 eksikliği çıktı sinir halsizlik unutkanlık her bişi yapıyomuş ben bacaklarım uyuşuyo diye gitmiştim doktora ve bütün belirtileri vardı 150nin altında çıktı geciktirme git doktora. dün b12 iğnesini yazdırmaya gittiğimde ne zaman etki eder diye sordum ve dediki "tek endişem inşallah uzun zamandır bu şekilde değilsindir. eger b12 sende uzun zamandır böyle düşükse iyileşme şansın çok çok düşük" dedi. inşallah düzelirim. umarım derman bulursun çünkü bu tarz yaşantıda insan hayattanda zevk almıyo öğlene kadar uyu sonra sersem sersem dolaş... geçmiş olsun canım a.s.

Bende de aynı belirtiler var yıllardır ama malesef ne demir eksikliği (kansızlık) ne de b12 eksikliği çıkmıyor. Yani çıksa bileceğim sorunun ne olduğunu. Doktor da sadece kan tahlili yapıp yolluyor bilmiyorumkismile. E neyim var peki?? Bir sorun gözükmüyor diyorlar da benim sorunum ne dimi???

canım bol bol su iç, arkadaşımda da vardı su içimini artırınca geçti..özellikle bu yaz günlerinde çok su içmemiz gerek..bir de klasik ; meyve sebze yemeye özen göster..
sorun fizyolojik değilse psikolojik de olabilir moral bozukluğu varsa , veya depresyonda olan insan da kendini öyle hisseder..

Çok teşekkür ederim canım... Su severim bolca içerim ama daha da dikkat ederim, sebebini anlamadım işte ama yıllardır anorma bir durum var.. Ayrıca unutkanlık ve dikkat eksikliği de eşlik ediyor... Çekilir gibi değil...

arkadaslar bendede var bu durum.saatlerce uyuyorum.ben ve cevremdeki herkes bu durumdan şikayetçi bilmiyorumkismile su içmeyi deniycem.hergün 30 dk yürüyüşe gitmeyede çalışıyorum.umarım düzelir.çünki gercekten kötü bi durum ne kendime ne cevreme faydam oluyor günümün yarısından çoğu uykuda geçiyor.oturduğum yerde bile yoruluyorum sanki.devamlı bi uyku hali.cok uyuyup uyanıncada sersemleşiyorum tüm gün mafoldumben çözüm şart .. ben bu degilim :gitme:

Canım sabahları erken kalkıp, kahvaltını erken yap..Hareket halinde olmaya özen göster, ev işi vs.. yapabilirsin..Miskinlik daha da çok uyku getiriyor kendimden biliyorum İnsanın yattıkça yatası geliyor, ama erken kalkarsan kendini daha iyi hissedersin..Oruç tutuyor musun bilmiyorum ama vücut uzun süre susuz kalıyor ondan da halsiz olabilirsin..

arkadaşlar bahsettiğiniz durum sıcaklardan kaynaklanıyor herkes de aynı şikayetler var geçen gün annem dedi uyuyorum ama hiç uyumuş gibi hissetmiyorum diye yine aynı şekilde bikaç gün önce erkek arkadaşımda dedi bendede var aynı şikayet.. zaten doktorlar da söylüyor sıcaklardan dolayı uyusanız bile vücud dinlenemiyormuş...

aşırı yorgunluk hissi bende de var gece 11 de yatayım sabah uyandığımda her tarafım dökülüyor sanki ben zayıfta değilim

deniycem canım cok saol tavsiyelerin için kaydirigubbakcemile5

off off .. bende böyleym kanımı ölçtürdüm normal , hatta fazla bile cıktı :S kanın fazla cıkması ne ya .s nelere etki eder fikri olan var mı

Aynı dertten ben muzdariptim. Yorgunluğum, halsizliğim ve dolayısıyla üşengeçliğim o kadar ileri derecedeydi ki, televizyonda mesela birisi "hadi ben bi alışverişe çıkayım, şunu yapayım bunu yapayım" dediğinde benim içime fenalıklar geliyordu... amaaann şimdi çıkacak da markete gidecek de bi sürü yorulacak da.

Doktora bi gittim ki B12 vitamini neredeyse hiç yokmuş bünyede, iğne tedavisine başladı hemen, şimdi yeniden doğmuş gibi hissediyorum valla.

doktora gittiğimde yukarıdaki tüm testleri yaptı kan değerlerim çok iyi tomografi eeg bile yaptırdım migren dışında tanı koyamadılar yani o kadar doktora gitmeler hiç bi işe yaramadı hala yorgunluk bitkinli devam ediyor bende

Delimavi, bende de tüm tahliller normal çıkıyor ama yıllardır bir çaresini bulamadım. Ama şu bir gerçek ki, migren de yapıyor halsizlik ve uyku hali. Migrenin bir belirtisi bu, ben çok sık yaşadığım için ağrılarımı ona bağlıyorum artık, sen de bir dikkat et bakalım, bir de tansyon düşüklüğü de var bende mesela... Bilemiyorum, ayrıca kullandığımız ilaçların yan etkileri de olabilir, ben ondan da çüphelenmeye baladım!!! Ne yapalım, doktorlar yardımcı olamayınca kendi kendimize nedenlerini bulmaya çalışıyoruz Ben bu konuları danışacağım tekrar, yoksa kan tahlili yapıp gönderiyorlar :2:

kızlar bende aynı şekildeyim yorgunum insan uyur uyanınca dinlenir bende yok o hep yorgun hep yorgun birde işten dolayı gergin oluyorum kaslarım ksılıyo ben kps ye hazırlanıyorum tam hevesleniyorum ama gene fos çıkıyo nasıl olacak bilmiyoerum ya kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…