canım kansızlık olabilir mi acaba öncelikle dahiliye gidip bir kontrol yaptırsan ?Arkadaşlar ben kendimi sürekli yorgun halsiz hissediyorum en ufak bi işte hemen yoruluyorum halsiz düşüyorum bi toz alıym ölüyorum bitiyorum.Etrafımdakilerle hep sorunlar yaşıyorum bu yüzden ve bu durum beni çok üzüyo ama leimde olan bişey değil. Size nedeni ne oolabilir psikolofik mi dicem ama kendimi zorluyorum yatmıcam yorulsamda yapcam diye olmuyo:çok üzgünüm:
rica ederim geçmiş olsun ...Evet kansızlık olabilir. zaten zayıfımdaeyvahedigeldismile doktora gitcem zaten en kısa zamanda saol cnm kaydirigubbakcemile5
bende senin gibiyim bi bişey kaldırsam yerden beş dakika oturup dinleniyorum yaşlılar gibi kan tahlili yaptırdım kan değerlerim normal bence psikolojik kafam güzzel olunca herşey güzel geliyor hiçte yorulmuyorumhihoyyyt
Arkadaşlar bende bundan bir yıl önce hergün halsizlik yaşıyordum ayaga kalkacak halim olmuyordu artık yeter dedim dahiliye uzmanına gittim kan tahlili yaptırdım sende zehirli guatır çıktı yani troid hormonlarım beyinime fazla salgılanıyormuş 1 yıl ilaç tedavisi gördüm şimdi çok şükür iyiyim çok kötü bir şey yaşayan bilir diyorum sizde dahiliye uzmanına görünün tahlil yaptırın derim kansızlık ve şekerden de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?