Sürekli yorgunluk hissi

ufukolik

Sabır...
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
334
6
116
Arkadaşlar ben kendimi sürekli yorgun halsiz hissediyorum en ufak bi işte hemen yoruluyorum halsiz düşüyorum bi toz alıym ölüyorum bitiyorum.Etrafımdakilerle hep sorunlar yaşıyorum bu yüzden ve bu durum beni çok üzüyo ama leimde olan bişey değil. Size nedeni ne oolabilir psikolofik mi dicem ama kendimi zorluyorum yatmıcam yorulsamda yapcam diye olmuyo:çok üzgünüm:

canım kansızlık olabilir mi acaba öncelikle dahiliye gidip bir kontrol yaptırsan ?
meyve sebze yemediğin için ve az su içtiğin için de olabilir..ben de çok halsizdim bir ara kansız çıktım..bir de bol su iç göreceksin farkedecek..

Evet kansızlık olabilir. zaten zayıfımdaeyvahedigeldismile doktora gitcem zaten en kısa zamanda saol cnm kaydirigubbakcemile5

Evet kansızlık olabilir. zaten zayıfımdaeyvahedigeldismile doktora gitcem zaten en kısa zamanda saol cnm kaydirigubbakcemile5
rica ederim geçmiş olsun ...
bir de kaslarını güçlendirmek için spor salonuna gidebilirsin imkanın varsa seni daha dinç yapacaktır canım..nacizane bir öneri..

Bende senelerdir bu sorunla yaşıyorum
Ne çözüm bulabildim ne de bu şekilde yaşamaya alışabildim
Sürekli uykusuz yorgun halsizim
Evde iki iş yapsam yorgunluktan ölüyorum adım atacak halim kalmıyor resmen belimin ağrısından ağlıyorum
Doktora gittim bu durumla ilgili kansızlık yok sayılır
Vitamnler işe yaramadı bi ara spor yaptım o da işe yaramadı daha beter oldum
Eğer bu durumun bir çaresi varsa lütfen benimle de paylaşır mısınız?

kansızlık olabilir,demir eksikliği olabilir,demir için özellikle ferritine bakılması şart.
tiroid değerleri kontrol edilmeli,antikorlara bakılmalı
tiroid de çok yorgunluk yapar
artı gizli şeker de yorgunluk yapıyor,şeker yükleme testi yapılmalı bunun için,açlık tokluk şekerine bakılması yetersiz olur,şeker yüklemesi şart
bi doktor şart yani biz de bi yere kadar :)
hepsi normal çıkarsa belki psikolojiktir artık doktor karar verecek canım
çok önemli bişey olmasında hepsinin çaresi var

teşekkür ederim ilginiz için zaten en kısa zamanda doktora gidicem ama bide sizlere sormak istedimopuyorumnanaktan

bende senin gibiyim bi bişey kaldırsam yerden beş dakika oturup dinleniyorum yaşlılar gibi kan tahlili yaptırdım kan değerlerim normal bence psikolojik kafam güzzel olunca herşey güzel geliyor hiçte yorulmuyorumhihoyyyt

bende çabuk yorulma olmuyor daha ziyade uykumu almadığımda bütün gün yorgun oluyorum 8 saat uyku yetmiyor..

bnde böleyim... azcık hareket etsem yatıp uyumak istiyorum.. annem uyuşuksun diyo ama sanırım bunun uyuşuklula bi ilgisi yok.. en kısa zamanda doktora gitmeliyim...

Gecmis olsun canim,

mutlaka doktoruna git ve kan tahlili yaptir. Genelde halsizligin & yorgunlugun sebebi demir eksikligi oluyor.

Ayrica, ne olur ne olmaz diye birde Hepatit (Sarilik testi) yap. Buda yorgunluk yapabiliyor.

Acil sifalar!

cnm bende oleyım aynen senın gbı doktora gttım testler yapıldı b12- demir ve cınko eksıklıgı cıktı ılac yazdı 4 ay boyunca duzenlı kullancaksın dedı sende bı dahılıyeye gıt ıstersen cnm

aynen aynen bende böyleyim kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bende bundan bir yıl önce hergün halsizlik yaşıyordum ayaga kalkacak halim olmuyordu artık yeter dedim dahiliye uzmanına gittim kan tahlili yaptırdım sende zehirli guatır çıktı yani troid hormonlarım beyinime fazla salgılanıyormuş 1 yıl ilaç tedavisi gördüm şimdi çok şükür iyiyim çok kötü bir şey yaşayan bilir diyorum sizde dahiliye uzmanına görünün tahlil yaptırın derim kansızlık ve şekerden de olabilir

aaa çok geçmiş olsun canım. bende tahlil yaptrdım ailede guatr fln var gittim sağlık ocağında şeker guatr kolestrol yaptırdım hepside normal değerlere yakın dedi doktor bi tek kolestol yüksekmiş biraz o kadar acaba takrar dahiliyeye gitmeliymiym bazen su içmeye bile kalkamıyorum bilmiyorumkismile :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…