- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk güzell gidiyoruz kuzummm bakalım 1 haftaya nolucakAkşam
Taze fasülye yoğurt salata
5/1 züber ağzım tatlansın diye
Mükemmellll kuşummm. Olsun zorla da olsa ye. Amacımız sağlıkla kiloyu vermek ikimizin deGünaydın kuşum
Bu sabah canım hiç bişey istemedi zorla yarım dilim ekmek 2 ceviz ve biraz peynir yedim
Ben deee 2 kadınbudu köfte, yoğurt, çorba yedim.Ara öğün kahve ve minik parça züber
Öğle çorba salata yoğurt
Sen de minnoşummBende pazı sarması ve yoğurt yedim.
süpersin canım
Sen de minnoşumm
Selam kuzunn. Süperrr minnoşum. Yarın pazar diye de salmak yokkk. DevamSelam kuşum
sabah sebzeli omlet peynir zeytin yarım simit
Ara kahve ve küçük parça züber
Öğlen
6-7 tane pazı sarması ve çorba
Sabah yediğim simitin yarısı var onu yerim belki Akşamda et brüksel lahanası ve salata yedim ve arada 1 muzSelam kuzunn. Süperrr minnoşum. Yarın pazar diye de salmak yokkk. Devam
Bence çok sağlıklı kuşummm. Bi de kuşum ben Dukan birası yapmayı düşünüyorum. Sen de bi araştırsanaSabah yediğim simitin yarısı var onu yerim belki Akşamda et brüksel lahanası ve salata yedim ve arada 1 muz
Ben yazın yaptım canım onu ama içemedimBence çok sağlıklı kuşummm. Bi de kuşum ben Dukan birası yapmayı düşünüyorum. Sen de bi araştırsana
Ama bu tarz şeyler motive ediyor tatlım.Bir deeee kendime şöyle söz verdim. Sıvı kolajen aldım, 70 kilonun altına düşünce başlıcam. Yoksa yok. Ödül gibi
Aaaa kötü müydü tadıııBen yazın yaptım canım onu ama içemedim