Sürekli yedikleri ağzına gelen çocuğum

ekeroz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
3
1
1
34
Merhabalar, çocuğum yedi yaşında. Daha önceden olmayan bir aydır olan bir durum bu. Sürekli ne yerse yesin yedikleri ağzına geliyor bazen minik şekilde çıkarabiliyor. Doktor lansor gaviscon verdi ama geçmedi. Gece gündüz resmen kaynıyor midesi. Yediklerinde de değişik birşey yok. Sürekli afedersiniz kusmuk kokuyor ağzı🥺 yeniden götüreceğim ama benzer durum yaşayan var mı?

Belki doktorunuzu değiştirip bi başkasına danışırsınız. Ya da ek olarak bi beslenme uzmanıyla da görüşürsünüz. Bende de birden beliren mide ve yemek borusu yanması başladı. Kendim için araştırdığımda ve denediğimde şunlar işe yaradı. Beslenmesinde şekerli, yağlı ve baharatlı şeyleri olabildiğince kontrollü şekilde kısıtlayın. Özellikle şeker ve acı benim midemi mahvediyo bu aralar ve başlangıçta gaviscon iyi geliyodu şimdi bana mısın demiyo. Ve eğer yedikten sonra hemen yatarak bişey izleme oyun oynama gibi bi huyu varsa bi süre oturarak ya da ayakta zaman geçirmesine dikkat edin. Hemen yatmaya geçince bütün mide yanmam yemek boruma sıçrıyo ve bütün günü geğirerek gazlı ve yangılı geçiriyorum. Belki biraz rahat ettirir sizin çocuğunuzu da bunlar

Back