Sürekli yazan tuhaf insan..

3ajax2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
6
0
Birisi var hanımlar her gün yaziyor seni özledim yok sesini duymak istiyorum bilmem ne, ama hem cok geç cevap veriyor hem de beni tanımıyor bile(yüzümü bile görmedi) Benden 9 yaş da büyük birisi, isinden falan bahsetti iste ne kadar paralı biri oldugunu gösteriyor falan. Ben evdeyim diye ezikledi bir de:).. her neyse merak ettim derdi nedir bu arkadaşın? Cinsellik mi istiyor?

Ne ara nasıl buraya geldiniz? Numaranı nereden buldu? Konu bir bana mı yarım yamalak geldi

Konu o kadar bölük pörçük ki. Sizi niye görmedi? Nerede tanıştınız? Siz onu gördünüz mü? E herhalde cinsellik istiyordur görmeden nasıl sevcek

Hangi uygulama nerden? O da önemli, hiç görmediği birine yapması da düşündürücü çünkü sesini hiç duydu mu orasını anlayamadım. Eğer sesli konuşma olduysa iyi geçtiyse görmeden de ilgi gayet olabilir.

Bazı konuları okurken ben bu zamanın çok gerisinde mi kaldım diyorum sizi hiç görmüyor ama numaranız var? Ne bu?

Yalancı, göz boyamaya çalışan tipin teki

Konu o kadar bölük pörçük ki. Sizi niye görmedi? Nerede tanıştınız? Siz onu gördünüz mü? E herhalde cinsellik istiyordur görmeden nasıl sevcek
Bir sitede tanıştık, sonra instaya gectik. Orda biraz lafladik, görüldü attım ama yazmaya devam etti, öyle

Yok geçmedi aramızda konusma, aricam seni erken kalk diye emri vaki bile veriyor instada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…