• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli yaş muhabbeti yapan erkek

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
kızlar selam son zamanlarda benden küçük biri vardı 7 yaş küçük benden.

neyse kendi yaklaştı muhabbet açtı bahaneyle yanıma gelip muhabbetler böyle hayran bakışlar göz süzüşler falan moddaydı. ben biraz kariyerimde geri kaldım açıkçası kendimden küçüklerle aynı ortamdayım.. bu da sonra yaşımı öğrenince başta ne işin var burda git git git falan dedi böyle saçma bi muhabbet yaptı dedim hadi geyiktir falan. ama sonrasında da gelip muhabbet açmaya vs devam etti ve hani hoşlandığını algılayabiliyorum bakışından gülüşünden benle karşılaşmaya çalışıyor vs öğle aralarında beni bulup muhabbet ediyoruz yarım saat falan böyle bi ilginç. ben de biraz hoşlandım benim tipimde dış görünüşü ama karakteri hali tavrıyla tabi küçük biraz o yüzden hani ilişki olur diye değil de böyle biraz hadi flört düzeyinde kalsın muhabbetimiz dedim. bir yandan da etkileniyorum yani yok desem yalan olur baya yakışıklı biri sarışın renkli gözlü baby face falan.

ama bu çocuk yaş muhabbetini bitirmiyor yahuu sürekli yaşıma yaş da ekleyip muhabbetini ediyor biraz sıkıldım açıkçası. bir yandan da beni bulup muhabbet etmeyi falan da bitirmiyor süzüşler bakışlar falan da bitmiyor anlamadım gitti bu işi. hani öyle takılalım tarzı bi çocuk da değil amacı o olsun desem zaten bana göre de değil o durum. yani kendini mi ikna etmeye çalışıyor acaba bak yaş farkımız çok gibisinden inanın anlamadım.

yani ben bu çocuğu atsam atılmaz satsam satılmaz napacağım bilemedim 🤪 bi yandan bana da moral oluyor böyle kendimden küçük yakışıklı birinin bile ilgisini almak gerçekten hoş oluyor ama dediğim gibi bu çocuktan köy veya kasaba olur mu?🤣 ne dersiniz? benzer bir şey yaşayan var mı? daha önce hiç kendimden küçüklere alıcı gözüyle bakmadım o yüzden ben de bilemiyorum ne yapacağımı. bi yandan da diyorum olmaz bu iş bilemedim.

yorumlarınızı merak ediyorum.
saçmaladıysam affola sevgiler.

güncelleme :

arkadaşlar selam son günlerde bu çocuk gelip gelip görünüşüme iltifat ediyor bugün ne güzel olmuşsun vs gibi sanırım kendince belli etmeye çalışıyor açıkçası ben de hoşlanmaya başladım biraz.

ama daha önce tek takılırken şimdi başka kızların yanında görmeye başladım acaba beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa bana yaptığını mı yapıyor başka kızlara da bilemedim. hoşuma gitmediği için bu durum umursamama moduna geçtim ama modum düştü açıkçası onun ilgisi sohbeti bana iyi geliyormuş meğerse ben kendimi çektikçe o da sanırım çekiniyor gelmeye yanıma falan böyle garip bi kısır döngüye girdi. hatta o bana iltifat edince ben de ona laf soktum sen de hep aynı şeyi mi giyiyosun falan diye acaba yanlış mı yaptım bilmiyorum

neyse sanırım bu çocuk olgunlaşamamış pek ve bu benim sinirimi bozuyor böyle garip haller falan hele başka kızlar girince işin içine bende ters tepiyor tabi bilmiyorum belki de arkadaşı sadece.

Son düzenleme:
Bastan kendini belli etmiş o yüzden bence hiç dahil edip hayatına etkilenme . Yas ilişkide ne kadar önemsiz olduğu söylense de . Kesinlikle önemli olduğunu düşünenlerdenim. Yine sizin kararınız ama erkekler birşeyi bir kaç defa söylüyorsa hep söyler. Eşimden biliyorum o yüzden hiç başlamayın derim sevgiler .

ben olsam terslerim harbiden...ayni seyleri isitip isitip soylemesi cok itici.. konusacak baska birsey yok muda yas muhabbeti surekli ? benimde boyumla cok dalga gecerler genelde is arkadaslarim erkekler :KK70: kardeslerim :KK70:
1,55 yaw Turk kadininin ortalamasi kacsa sanki :KK70: hic ugrasamam, ama benimde hosuma gidiyor bu konuda kendimle dalga gecilmesi :KK70: yasimlada dalga gecerim, yani bunlar sacma bir rakam.

buarada daha gecen 32 yasindaki bir erkek arkadas bana yasimdan dem vurdu :KK70: bende "senden genc gozukuyorum" dedim :KK70:

cok bozuldu :KK70:

Son düzenleme:
beni bulup muhabbet etmeyi falan da bitirmiyor süzüşler bakışlar falan da bitmiyor anlamadım gitti bu işi.
Cümlelerinizi ablam diye bitirin :)) Tamam ablam gibi. Şaşırıp sorarsa, ki bence sorar.. Durmadan bana yaşça küçük olduğunu (sakın büyük olduğumu demeyin) hatırlatıyorsun içimdem geldi diyin :)) bakalım ne diyecek :)

haklısınız açıkçası ben de onu vurcak bişey arıyordum ama insanların eksiğine bakmadığım için sürekli aklıma bir şey de gelmiyordu.

atsan atılmaz derken yani kendi ayağıyla gelip duruyor ondan dedim. hani bana hava hoş kendi halimde keyfimdeyim.

bir yandan da biraz narsist gibi gelmeye başladı sürekli enerjimin ne güzel olduğundan mutlu olmamdan falan bahsediyor. dedim yine buldu bi narsist beni 😅

neyse kendi yaklaştı muhabbet açtı bahaneyle yanıma gelip muhabbetler böyle hayran bakışlar göz süzüşler falan moddaydı. ben biraz kariyerimde geri kaldım açıkçası kendimden küçüklerle aynı ortamdayım.. bu da sonra yaşımı öğrenince başta ne işin var burda git git git falan dedi böyle saçma bi muhabbet yaptı dedim hadi geyiktir falan. ama sonrasında da gelip muhabbet açmaya vs devam etti ve hani hoşlandığını algılayabiliyorum bakışından gülüşünden benle karşılaşmaya çalışıyor vs öğle aralarında beni bulup muhabbet ediyoruz yarım saat falan böyle bi ilginç. ben de biraz hoşlandım benim tipimde dış görünüşü ama karakteri hali tavrıyla tabi küçük biraz o yüzden hani ilişki olur diye değil de böyle biraz hadi flört düzeyinde kalsın muhabbetimiz dedim. bir yandan da etkileniyorum yani yok desem yalan olur baya yakışıklı biri sarışın renkli gözlü baby face falan.

ama bu çocuk yaş muhabbetini bitirmiyor yahuu sürekli yaşıma yaş da ekleyip muhabbetini ediyor biraz sıkıldım açıkçası. bir yandan da beni bulup muhabbet etmeyi falan da bitirmiyor süzüşler bakışlar falan da bitmiyor anlamadım gitti bu işi. hani öyle takılalım tarzı bi çocuk da değil amacı o olsun desem zaten bana göre de değil o durum. yani kendini mi ikna etmeye çalışıyor acaba bak yaş farkımız çok gibisinden inanın anlamadım.

yani ben bu çocuğu atsam atılmaz satsam satılmaz napacağım bilemedim 🤪 bi yandan bana da moral oluyor böyle kendimden küçük yakışıklı birinin bile ilgisini almak gerçekten hoş oluyor ama dediğim gibi bu çocuktan köy veya kasaba olur mu?🤣 ne dersiniz? benzer bir şey yaşayan var mı? daha önce hiç kendimden küçüklere alıcı gözüyle bakmadım o yüzden ben de bilemiyorum ne yapacağımı. bi yandan da diyorum olmaz bu iş bilemedim.

Nasıl bir iş ortamıdır bu tuhaf geldi ben 15 yıldır aynı yerde çalışıyorum dönem dönem yeni personeller alınır 5 ay önce yeni elemanlar geldi biri benden 5 yaş küçük evimizde aynı yerde sabah birlikte biniyoruz servise her sabah koşturarak gelir günaydın abla der :) çok hoşuma gidiyor benim süreklide muhabbet ederiz işleri ortamda nasıl konuşması gerektiğini ve nasıl davranması gerektiğini vs. anlatırım sürekli peşimde çocuk deneyim kazanmak için yapması gereken de bu aklımın ucuna bile gelmedi hoşlanmak bunca yıl o kadar kişiyi eğittim tuhaf yani

Nasıl bir iş ortamıdır bu tuhaf geldi ben 15 yıldır aynı yerde çalışıyorum dönem dönem yeni personeller alınır 5 ay önce yeni elemanlar geldi biri benden 5 yaş küçük evimizde aynı yerde sabah birlikte biniyoruz servise her sabah koşturarak gelir günaydın abla der :) çok hoşuma gidiyor benim süreklide muhabbet ederiz işleri ortamda nasıl konuşması gerektiğini ve nasıl davranması gerektiğini vs. anlatırım sürekli peşimde çocuk deneyim kazanmak için yapması gereken de bu aklımın ucuna bile gelmedi hoşlanmak bunca yıl o kadar kişiyi eğittim tuhaf yani

iş ortamı değil okul ortamı gibi diyeyim. dolayısıyla öyle öğüt verme durumu yok daha çok sohbet muhabbet arkadaş stili. halinden tavrından anlaşılıyor en ufak şeylerimi aklında tutuyor falan arkadaş değil de özel bi tavrı var.

işte ben de sıkıldım madem bana özel modda yaklaşma arkadaşvari gel zaten ben o kefeye koymam gözümde seni o zaman ben de meraklısı değilim. ondan dedim atsan atılmaz satsan satılmaz. hala ergen modda sanırım çekemeyeceğim. yani biriyle ya bişey düşünürsün ya da düşünmezsin naptığı da belli değil kafası karışık sıktı beni bu durum ben noktayı koyacağım. ablacım falan diyeyim bakalım belki o da bırakır bu muhabbeti de ben de kendi işime bakarım.

Eşinden 12yas büyük arkadaşım var ve çok mutlular ..Tabi arkadaşım hem yaşını göstermiyor hem de çok bakımlı o yüzden eşinden büyük olduğu anlaşılmıyor bile.

iş ortamı değil okul ortamı gibi diyeyim. dolayısıyla öyle öğüt verme durumu yok daha çok sohbet muhabbet arkadaş stili. halinden tavrından anlaşılıyor en ufak şeylerimi aklında tutuyor falan arkadaş değil de özel bi tavrı var.

işte ben de sıkıldım madem bana özel modda yaklaşma arkadaşvari gel zaten ben o kefeye koymam gözümde seni o zaman ben de meraklısı değilim. ondan dedim atsan atılmaz satsan satılmaz. hala ergen modda sanırım çekemeyeceğim. yani biriyle ya bişey düşünürsün ya da düşünmezsin naptığı da belli değil kafası karışık sıktı beni bu durum ben noktayı koyacağım. ablacım falan diyeyim bakalım belki o da bırakır bu muhabbeti de ben de kendi işime bakarım.
20 li yaşlardaysa aklında tek bişey vardır onun kafasında ölçüp tartıyor sevgili olmak değil niyeti iyi niyetli hiç değil zaten beğenmiyor demiyorum ama onunki geçici bir beğenme kırmadan daha açık nasıl anlatırım bilmiyorum sizden bi umut göremeyince kendiliğinden bırakacaktır zaten muhabbetleri filan

20 li yaşlardaysa aklında tek bişey vardır onun kafasında ölçüp tartıyor sevgili olmak değil niyeti iyi niyetli hiç değil zaten beğenmiyor demiyorum ama onunki geçici bir beğenme kırmadan daha açık nasıl anlatırım bilmiyorum sizden bi umut göremeyince kendiliğinden bırakacaktır zaten muhabbetleri filan

anladım dediğinizi ben de öyledir diye düşündüm ama tarzı öyle değil işte. bilemedim. temkinliyim merak etmeyin. zaten dediğim gibi muhabbeti sıktı ergen büyütemeyeceğim.

Back