- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
ev arkadaşlarıyla bile tanıştırdı beni ama:S
1 ay önce biriyle tanıştım ben 21 o 24 yaşında ... her şey çok güzeldi benim istediğim gibi biri nerde ne konuşmasını bilen ağır yeri geldiğinde komik yeri geldiğinde ciddi biri her zaman benimle görüşmek istiyordu daha eve gitmeden ne zaman görüşcez diyordu 1 aya yakın bir zaman içinde çok görüştük 2-3 günde bir saatlerce birlikteydik ..ama ben bazen bazı şeylerine kızıyordum küçük şeylerdi gerçi bu huyumu hala değiştiremedim tartışıyoduk ama 1 saat sonra barışırdık.. bu huyumu ona söylemiştim düzeltmem için yardım etmesi lazımdı..hep yanıma gelmek ister hiç üşenmezdi ama o bu huyumu alttan alttan çok büyütüyordu..sevgililer günü öncesi tartıstık biraz ağır konuştuk o gün ne o aradı ne ben ben çok mutsuz olmuştum hediyesini bile almıştım okula bile gitmedim içtim resmen arkdşmla o gün ve onu aradm ağladım o bana beni arasaydın şimdi zaten yanındaydım ve sevgililer günümüzü güzel geçirecektik dedi ama aramadın ben çok kötüydüm işten izin alıp yanıma geldi ama soğuktu hissediyordum hem sıcak hem soğuk elimi hiç bırakmadı bişiler yedirdi limonlu soda içirdi gitmeden ne zaman buluşcağımızı da kararlaştırdık ben o kadar kötüydm ki eve bırakmak istedi istemedim ama otobüste cok kötü oldm aradım gelmek istedi hatta geliyodu gelme dedim..sabah yine günaydın aşkımlarla başladı her şey arada mesaj cekıyordu eve gidince aşkım evdeyim napıosun dedi face gir dedi aşkım girdim başlarda her şey iyiydi aşkım pazar planları yap istediğini yapallım dedi yine yine bildiğim oydu kuzenim ben o skypeda konuşalım dedik o da geldi kırmadı beni ama bi farklıydı konuşmuyo ters cevap verıyo ısmını soyluyorum sdce efendim aşkım dıyo sonra kızdım ben ayıp etti neden böylesin dedim uykum var bilmiyorum keyfim yoklara başladı ve anladm ben o an zaten aradım çoook farklı konuştu çoook..ayrılmak mı ıstıyorsun dedim bilmiyorum dedi şok oldum sıkıldım dedi sorunları kafamda çözememişim dedi rol yapmak istemiyorum dedi artık zorla aşkım falan diyodum az önce dedi neye uğradığımı şaşırdım..neden böle oldu birden diyordum bilmiyorum dedi sadece istemiyorum artık dedi bitirdim ben dedi o an çok mutsuzdum başkası var dımı dedim annemin üzerine yemin ederim öyle bir şey yooooooooooook yazdı.. geliyim dedim gelcem konuşcaz sakın gelme daha kötü olur her şey dedi zorlaştırma dedi gelmem konuşmam senle giderim dedi benm her dk yanımda olmak isteyen adam gitti bi an kaçan istemeyen biri geldi ben anlamıyorum birden nolduuuu.. üzmek istemiyorum seni dedi ama olmıcagnı düşündüm dedi ben anlamıyorum 1 saat öncesnde her sey ıyı planlar yapılırken noldu ona birden yardım edin kendmi dalga geçilmiş biri olarak hissediyorum hayatına sok bi insanı sonra sıkıl ortada bırak böyle bir dünya var mı lütfen söyleyin napmalıyım neden böylee oldu birdenn
1 ay, ayni cati altinda yasamadiginiz halde iliskiden s,kilmaya basladiysa,
Birde onunla evlenip ayni cati altinda yasamayi hayal edin.
Aileler birbirleriyle muhattap olacak daha,
Daha cok kucuk seylerden puruz cikabilecek.
Bana sahsen kabus gibi geliyor.
Canim 1 ay icinde iliskiden sIkIlan adamin, nikah günü´de "bu sorumlulugu tasiyamam, daha evlilik icin cok gencim" deyip basip gitmeyecegi ne maglum.
Konu sahibi arkadasim, bu ayrilma olayi nezaman gerceklesti bilmiyorum, ama "kuzey güneyi" izliyorsa erkek arkadasin, ordaki güney´den etkilenmis olabilir. Gülmeyin sakin arkadaslar, cevremde o dizinin fanatigi olup, 22-24 yasindaki gencler sahiden´de o karakterlere bürünüyorlar. Zaten farkindaysaniz bir ara´da herkes polat alemdar olmustu sokaklarda
msn, skype , facebook, hergun bır kaç saat görüşme ve bu görüşmelerin çoğun da da sorun çözmekle geçirmişsiniz, sıkılmış olabilir diye düşünüyorum...
Bence düşünmesi ve kafasını dinlemesi için biraz zaman verin... Sıcağı sıcağına üstüne gitmeyin.. Hem sizde kafanızı dinlersiniz..
daha 1 aylık ılıskı de adam ,ben sıkıldım yoruldum yapamıyorum dıyorsa eger,ılerkı zamanlar da ne olacak pekı ?
sımdı sızın en fazla sorununuz trıp atmaktır nazdır kaprıstır .bu da her ılıskının basın da olan seylerdır .
daha 1 aylık ılıskıde sen neden o'nun kuklası olacaksın kı .su aylar da naz da yapmak hakkın kaprıs de yapmak hakkın .
zaten nazı da kaprısıde ılıskının ılk ayların da cekıyorlar .sımdı nazlı olmayacaksın da sen ne zaman olacaksın .
zaten ılıskının ılerlıyen zamanların da adamın canına okuyorlar .
daha sımdıden bu adam ufacık sorunlarda ben sıkıldım yoruldum dıyorsa eger hıc ugrasma yol goster derım .
yarın bırgun ılıskının cıddıyelıgınde sırtında cok daha cıddı buyuk sorumluluklar olucak beyımızın ,o zaman ne yapar acaba ?
karsındakı adam cıddı bır beraberlıgın sorumlulugunu alabılecek bır adam degıl .
Daha bir aydır tanışıyorsunuz. Kusura bakma canım da bağlanmak için de, gerçekten çift olabilmek için de bir ay gerçekten kısa bir zaman. Aklıma şu ihtimal geliyor, sevdiği biri vardı ona yüz vermeyen ondan ışık gördü ya da eski sevgilisi vardı hala sevdiği ve ondan gelen tek bir pas sizi bitirdi. Yoktu diyebilirsin, ama emin olamazsın. İlişki durumu bile buna kanıt aslında, herkese kapatmış gibi duruyor. Aklıma gelen ihtimal bu kusura bakma.
Yapacağın şey de belli, aramayacaksın, mesaj atmayacaksın, gitmeyeceksin. O ölmüş gibi davran. Kimse bana kızmasın ama bir insanın arkasından paspas olmayı ne kadar seversem seveyim yapmam, mantıklı da bulmuyorum. Sakin "kararına saygı duyucam ama seni çok seviyorum" gibi mesajlar atıp da kendini düşürme. Sırf sen seviyorsun diye, sırf yalnız kalmamak için hatta sana acıyıp vicdan yapacağı için dönmesini istemezsin değil mi? Bu konu çok basit zaten, sevse seninle olurdu. Sevmiyor ki seninle değil.
Kendini üzme hiç, bir aydır hayatında olan birini unutman uzuuun yıllarını almaz.
aynı şeyi bikaç yıl önce ben de yaşadım canım ortada hiçbir sorun yokken ufak tartışmalar bile yokken sıkıldığını bitirmek istediğini söyledi aşkta gurur olmaz diye düşünüp günlerce yalvardım yakardım hiç olmazsa suçumu bilmek istedim açıklama bekledim. şimdi o kadar pişmanım ki kendimi küçük düşürdüğüme. seni inan çok iyi anlıyorum bitmesinden çok sebepsiz bitişi zor geliyor sana. ayrılık acısının da ne kadar zor olduğunu bilirim ama inan unutacaksın tıpkı ondan öncekileri unuttuğun gibi. unutamam bu farklıydı tam hayallerimdeki kişiydi bir daha öylesini nasıl bulurum gibi şeyler düşünüyorsun biliyorum. onun seni etkileyen en büyük özelliği seni sahiplenmesi senle çok ilgilenmesi ama hayret bir kere dürüst davranmış! rol yaptığını söylemiş zaten gerçekten seni sahiplenseydi seni düşünseydi bu şekilde bitirip sana haksızlık yapmazdı. şunu aklından çıkarma senin tek suçun ona hakettiğinden fazla değer vermek sevdiğin için elinde olmayarak bunu yaptın biliyorum sakın kendinde başka hata arama. yıllar sonra bu eski sevgilin aklına gelince ya ben nasıl öyle bi insanı sevmişim ne kadar körmüşüm şu şu huylarını görmemişim nasıl katlanmışım diyeceksin. belki 1 ay sonra belki 1 yıl sonra eninde sonunda o sana geri gelecek ama sen artık istemeyeceksin çünkü içindeki kırgınlık hep kalacak barışsanız bile eskisi gibi olmayacak, içinde bi güvensizlik bi endişe olacak ya yine aynı şeyi yaparsa bi anda bitti derse diye ve bu sefer sen ayrılmak isteyeceksin intikam almak için değil hakikaten artık onunla yapamayacağın için. hiç ummadığın anda hiç ummadığın yerde öyle biri çıkacak ki karşına aslında tam da hayalindeki kişinin o olduğunu anlayacaksın. senin şimdi yapman gereken yaşadığınız güzel günler aklına geldiğinde, onu özlediğinde nefsine hakim olmak yani son kez arayım msj atayım gibi düşüncelerden uzak kalmak. elinden geldiğince telefonu yanında taşıma. ondan geriye kalan, onu hatırlatacak her ne varsa, eşya, hediye vs ne varsa hepsini at. atamıyorsan bile hiç görmeyeceğin sık sık karşına çıkmayacak bi yerlere sakla. ama hepsinden önce içini dökene kadar ağla rahatla içinde tutma sakın emin ol acın çok çok hafifleyecek. facede kabul ettiği senin diğer hesaptan ona mesaj at "demek ayrılır ayrılmaz başkasını arayışa geçtin çok yazık acıyorum sana ben ...." ismini yaz. başka hiçbir şey yazma. ya utancından cevap yazamayacaktır ya da suçunu bastırmak için demek sevgiliyken beni denedin bana güvenmemişsin gibi seni suçlayıcı şekilde cevap yazacaktır o zaman da "baksana güvenmemekte haklıymışım teşekkürler beni yanıltmadığın için" yaz sonra da sil faceden. BU DA GEÇECEK GÜVEN BANA...
bence hep o senn peşinde koştuğu için birazda seni peşinden koşturmak istemiş sen bilirsin de arayıp sorma bak nasıl tıpış tıpış geliyo :)
konunuda okudum yazılanlarıda ve bence aslına bakarsan okumayada gerek yok.bir aylık bir ilişkide gerçekten bu kadar kolay bağlanılmamalı.biraz kendimizi kasmak zorundayız.hayat gerçekten bizi gaddar yapıyor ve öylede olmak zorundayız.diğer arkadaşalrın dediğinede katılıyorum.onunda sıkılma ihtimali oldukça fazla.peşimden koşturmadım diyorsun ama 1 aylık ilişkide bile duyrmadan sorun çıkmış ve bu sorunları çözmeyeğe çalışmışsınız.iki tarafta bu ilişki için çaba harcamışsınız.direkt onu suçlama bence.bal ayı denilen bir zamanda bu kadar kavga gürültü.bir söz vardır balık baştan kokar.bu şekilde düşünmüştür belki.bencede üzerine fazla gitme.bu sayede hem o skileşir.hem acaba kaçanı kovalayan durumuna mı düşerim kaygısındn kurtulursun.hem birbirinizi özler ve düşünme zamanı bulmuş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?