Melisa keşke cümle aralarına nokta falan koysaydın kuzum.Neyse anladığım kadarıyla sizin zaten bir dargın bir barışık ilişkiniz varmış.
Yolunda gitmeyen küçük şeyler bir süre sonra toplanıp kocaman bi sorun haline gelebiliyor.Sanırım erkek arkadaşın bir süre düşünmüş ve böyle devam etmeyeceğine karar vermiş.
Biraz kendi haline bırak seviyorsa döner zaten.
anladığım kadarıyla ortada bi sorun yok.belki erkek arkadaşınızın bazı sorunları vardır 1 aydır berabersiniz dimi bu yüzden anlatamamıs olabilir size.ben yemine cok inanırım ve annesinin üzerine yemn ettiğine göre baska biri yok gerçekten.bence son bi mesaj atın sadece plan yaparken neden birden böyle bisey düşündüğüne dair olsun.sonrada bi süre uzak durun sizin icn cok zor olcak biliyorum ama erkeklerin üstüne düşünce vazgecilmez olduğunu düsünüyolar ve peslerinden kosturmayı seviyolar siz kendinizi biraz geri cekerseniz onun adım atacğnı düsünüyorum ben
1 ay bir insanı tanıyıp güvenmek için çok kısa bir zamann
günümüzde aşklar böylee
hemen tanışıp kaynaşıyorlarr devamlı görüşmeler vs.. sonra bianda bitiveriyoo
sen sevmişsin onun ilgisinden hoşlanmışsın ve bianda bitmesine anlam veremiyosunn
ama o bianda bitirmişş sebep bile yok ortada doğru dürüstt
daha yaşın küçükk ilerde kimler çıkar karşınaa
onun ilgisini alakasını çok sevmişsinn seni sevdiğini düşünmüşsün ama daldan dala konan kısa sürede ilişkiden sıkılıp ayrılan tiplerden olabilir bu çocukk
illa birisi olmasına gerek yokkk
şimdi yoktur yarın bulur birinii
onu unutmaya bak
Ben bitirdim demiş, daha ne demesi lazım yol vermeniz için ?
Yol verin gitsin.
Madem öyle istedi Küçük Bey... Hay hay paşa gönlü bilir yapmanız lazım.
Bence bu saatten sonra gururunuzdan ödün vermeyin.
Yani burnunuzdan kıl aldırmayın.
Bir kitap okudum ve bitti.
Giden Erkek Yoktur konulu bir kitap.
Orda diyor ki, erkekler kadını elde edene kadar ilgili,sevecen.
Ama ne zaman kadını kazandığını düşünür o zaman, kendini geri çekmeye başlarmış.
Ve çok doğru, hepimizin başına gelen bir şey bu.
Bir yere kadar iyi hoş, ama tavlayana kadar.
Tavladıktan sonra böyle bir bencillik, ukalalık, kendini beğenmişlik yaparlar çekerler kendilerini.
Ve kitapta diyor ki, böyle durumda, "aynı onun size davrandığı gibi, terbiyesizlik bile yapsa, aynı şekilde karşılık verin, Aynı tutumu takının."
O zaman adam diyormuş ki, "vaay akıllı".
O zaman tekrar üstünüze düşmeye başlarmış.
Bir,iki,üç ne kadar tekrarlanırsa bu durum, hep aynı tutumla karşılık verin.
Kaybetmezsiniz emin olun.
Bırakın istediği gibi olsun Küçük Bey'in.
"Bana sevgili mi yok?" modunda takılın, küçük dağları siz yaratmış gibi !
smdı bnı kafasından cıkaran bı sure sonra nasıl pişman olsunn kiifacedende silmiş beni acaba amacı başkamıydı yarım satte ne sorunu anlamyorum ki benn bana gelme yanıma konuşmam zorlaştırıyorsun her şeyi kötü olur diyen insann benim mesajımı kaale mi alacak?? sorun yok evet nrmal bı ılıskıdeki sorunlar ne oldu anlayamıyorumm rol yaptım akşam dedi resmennn
evett.. butun her seyı özetledinnn... su an ama bu nasıl bi dünya bi anda bitirmek saçma sapan nedenlerden dolayı bi de bana ben artık salağı oynamaktan sıkıldım diyo bu nedemekk neler dedi bana şok oldum resmen 180 derece dönüştü ben hep ileride neler çıkıcak karşıma diyerek bu günlerime yaşadğım şeyleri hiçe sayarak mı yaşıcam neden ileride değilde şimdi beni hakeden doğru insan yok ve benimle dalga geçiliyo kendime yediremiyorum istediğim tek şey mantıklı bi açıklama
yanıma gelme demesi sizi görünce durum zorlaşır kararından vazgecer diye olabilir mi ? Faceden silmesi normal ben böyle zamanlarda asıl kalmasının mantıksız olduğunu düsünüyorum bittiyse tamamen bitsin bağ kalmasın. amacı niyeti başka diye düsünmeyin hemen kötü düsünmeyin. 1 ay cok kısa bii süre tanımak icin ama en azından öyle bi niyeti olup olmadığını anlayabilirsiniz hareketlerinden. biraz zamana bırakın bakalım neler olcak.bide 21 yaşındasınız bende 20 yaşındayım en güzel dönemlerimiz değilmi bu zamanlar belki cok daha iyi biriyle tanıscaksınız yanlıs anlamayın önemsemediğimi düşünmeyin sadece cok kısa bi dönem olduğu icin cok fazla üzülmeyin bu 7 8 ay olsaydı 1 sene olsaydı cok fazla sey paylasmıs olsaydınız bu sefer ayrılınca daha kötü olurdu dimi böyle bakın bide
doğru insan şimdide çıkabilir karşınaa ama bu kişi değilmiş doğru insann
sebep yok durup dururken ayrıldııı
demekki göründüğü gibi ilgili değilmiş sana karşı
bazı insanlar böyledirr belli şeylerii sanki vazife gibi yaparlarr
seninki gibi
heran yanında olmuşş çok ilgilenmişş sonra bianda bitirdii
ama sebep yok
Tekrar buluşmayı teklif et,belki altında başka nedenler vardır.
Peki hiç hissetmedin mi kafanı kurcalayan birşey olmadı mı şöyle birdaha düşün.
Sebebi var demekki.Tekrar konuşun,en azından neden ayrılmak istediğini söylesin sana,bunu bilmeye hakkın var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?