Çok sebebi var. Demir eksikliği anemisi, megaloblastik anemiler, d vitamini eksikliği, insülin direnci, hipotiroidi gibi bir sürü fiziksel nedeni var. Depresyon ve anksiyete bozukluğu da buna neden olabiliyor bazen bir savunma mekanizması olarak. Doktora gitmelisiniz bu durumun nedeninin araştırılması için.Merhaba herkese..
Dediğim gibi sürekli uyumak istiyorum ve hep halsizim.Senelerdir böyleyim.Mesela dün toplam 14 saat uyudum normal mi ? Ve uyudukça uyuyasım geliyor hiç bir iş yapasım gelmiyor sadece uyumak yatmak ve halsizlikden ibaret hayatım nasıl düzelir bu durum ? Bunu yaşayan oldu mu hiç ?
Depresyon olabilir.Merhaba herkese..
Dediğim gibi sürekli uyumak istiyorum ve hep halsizim.Senelerdir böyleyim.Mesela dün toplam 14 saat uyudum normal mi ? Ve uyudukça uyuyasım geliyor hiç bir iş yapasım gelmiyor sadece uyumak yatmak ve halsizlikden ibaret hayatım nasıl düzelir bu durum ? Bunu yaşayan oldu mu hiç ?
geldi benimkilerTepetaklak olmuş bayır aşağı gitmektesin farkında değilsin be kızım. Kendine gel artık.
Bu arada o kadar haklıymışsınız ki,ama artık iş işten geçti :)) işte son durumumda böyle bakalım daha ne kadar kötü olucamTepetaklak olmuş bayır aşağı gitmektesin farkında değilsin be kızım. Kendine gel artık.
Seni cidden uyarıyorum. Bunlar depresyon belirtileri. Çok gençsin, şimdi yaşadıklarının acısı bütün hayatın boyunca çıkabilir öyle kritik yaşlar.geldi benimkiler
Amca ile evlendin de mi doğru söyle.Bu arada o kadar haklıymışsınız ki,ama artık iş işten geçti :)) işte son durumumda böyle bakalım daha ne kadar kötü olucam
Malesef.. Evlenmez olaydımAmca ile evlendin de mi doğru söyle.
Çok güzel. Kesin bu müko evliliğe çocuk da yaparsın. Tebrikler tam bir bdv kadınısın şuvan.Malesef.. Evlenmez olaydım
yok baya zayıfımAyni durumdayim.Kilodan diye dusunuyorum ama adim atmaya useniyor ve cook cabuk yoruluyorum
Çok üzgünüm senin adına göz göre göre ateşe attın kendiniMalesef.. Evlenmez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?