bu sitede okuduklarım şunu çıkarıyorum artık.bir ailede çift maaş varsa o çift maaşı o aile yiyemiyor.illa ki erkeğin ailesine bir şekilde akıyor o para.acaba bazı aileler sırf parasını yemek için çalışan gelin mi alıyor?:44:artık böyle düşünmeye başladım.çünkü kırk tane böyle konu okudum.
kızlar hafta sonu eşim yanımdaydı o endenle daha yeni girebiliyorum foruma,
okumasını istemeyiz değil mi :)
yorumlarınız için teşekkür ederim,
ama çoğu arkadaşın dediği gibi çalışan gelin olunca onlarda nasıl olsa var, zihniyeti doğuyor,
cumartesi günü çocuğu doktora götürdükten sonra eve gelince bir tartışma çıktı,
nasıl ağlıyorum görmeniz lazım ama, benim dırdır etmemden bıktığını söyledi, artık tahammül edilecek bi yanın kalmadı dedi bana,
fakat yine de beni sevdiğini, bu tartışmaların para yüzünden çıktığını bu nedenle ailesinden uzaklaşacağını ve açık açık onlara cebinde para olmadığını söyleyeceğini kararlaştırdığını söyledi,
şimdi yaz geldi, köye gidecekler ve bebeğime de kendi annem bakacak bu arada ben biraz rahatlarız ve psikoloğa da gitmeye başladım,
içimdeki öfkeden kurtulmazsam kendime ya da evliliğime zarar vermekten korkuyorum,
ama onların değişeceği yok,
o kadar rahatlar ki, psikolog bile, oğullarından para alıp yemeye alışmışlar, onları değiştiremeyiz ama sizi daha rahat daha tahammüllü bi insan haline getirmeliyiz dedi..inşallah dedim ben de..
bizim zaten arabamız var, onun kredisini de ödüyoruz ( aslında ödüyorum )
ocak sonuna kadar borcumuzu yazdım te tek, ocaktan sonra nasip olursa bi eve girip onların evinden de çıkmak niyetindeyim,
onların evinde oturduğumuz için bu kadar sorun oluyor zaten..
hakikaten kızlar, eskiler ne doğru laflar etmişler,
azıcık aşım, kaygısız başım..
başlıycam parasına da , giyim kuşamına da, çalışmasına da...
of of of ne diyeym canim türkiyedemi yasiyorsun? yurtdisinda olanlardan genelde böyle yardim bekliyolarda o yüzden sordum. herkes borcu yaparken iyi ödemeye gelince baskasi ödesin....cildiricam bende artik ne kadar yüzsüz insanlar var ya. canim ne is yapiyorsun? benim esimde telefonda annesine iste benim ne kadar maas aldigimi onun ne kadar aldigini söylüyor bende buna cok kiziyrm diyrmki onlar bize söylüyormu hayir biz niye söylüyoruz. tabi ailesi ordan aa paralari var dicek ona göre zaten düsünmüyolarda daha rahat isticekler.
gercekten bi rahat biraksalarda hayatimizi yasasak
canım ailenin tutumu iğrenç.. o konuda çok çok haklısın..
fakat şu var, madem onların evinde oturuyosun, ödemeleri o kadar kafana takma.. kirada da otursan, o derece giderin olurdu..
bunu onları aklamak için değil, olayın mantık yönüne odaklanman için söylüyorum..
Kızlar merhaba ben 3 yıılık evliyim ve 6 aylık bi oğlum var,
yapı olarak gergin, alıngan ve çabuk tepki veren biriyim,
aslında kabul ediyorum zor bi kadınım..
eşimden daha iyi bir maaşım ve kariyerim var ( bunu sorun ettiğimden değil olayı değerlendirmenizde yararı olur diye yazdım )
evlendiğimizden beri eşimin ailesinin borçları yok vergi borcu yok evin borcu yok bilmem ne derken sürekli borç ödüyoruz ve ben artık çok sıkıldım, şimdi de torba yasadan faydalanmak suretiyle koca binanın vergi borcunu biz ödüyoruz,
kahvaltıya çağırıyolar hafta sonu giderken kahvaltıılık alıyoruz ya da biz gidince arabayla eşşim götürüyor onları da kahvaltılık alıyolar-salaklığa bak-biz kahvaltıya gitmesek aç mı oturacaksınız yani-ben bunlara laf ediyorum, çenemi tutamıyorum ve bu yüzden de sürekli kavga ediyoruz..
mesela vergi borcunu ödeme yüzünden de kavga çıktı, en sonunda dedi ki sen istsen de istemesen de ödeyecez babamın durumu yok,
ben de o zaman haram olsun her kuruşum dedim,
patlıycam artık..
ve ufak tefek şeylerden kavga eder olduk, artık evli olduğuma pişman hissediyorum kendimi...
kabul ediyorum ben de çok hırpalıyorum onu , hiç çenem durmuyor ama bıktım ailesinin salaklıklarında..mesela kız kardeşi meslek sahibi olmasına rağmen çalışmıyor bi de gezmeye gidecekmiş abisinden harçlık istiyor, abisinde para mı var, benden alıp ona veriyor..adamın cebine de harçlığı ben koyuyorum zaten, ailsei her konuda bana güveniyor, ya salaklar ya da salağa yatıyolar , demiyolarki bu kadar borç var bu çocuğun cebinde para mı var..
yardım edin bana kızlar ailesinden nefret geldi iyice, ve kendimden de nefret etmeye başladım artık, hayatımdan da huzurum kalmadı..ne yapmalıyım, nasıl daha sakin ve mutlu olabilirm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?