sürekli şikayet eden insan modeli..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Üniversite te de iken bi arkadaşım vardı . Kız arkadaşım. Samimiydik aslında. Neyse o evlendi ben evlendim onun başka ile tayini çıktı vs. Koptu biraz iletişim haliyle. 3 ay önce aradı filan. Neyse o günden beri konuşuyoruz neredeyse her gün. Ve ben kafayı yemek üzereyim! Ariyor isim oluyor bazen açmasama sanki erkek gibi trip atıyor. Geri dönüyorum abartmıyorum en az 15 20 dakika şikayet dinliyorum. Ilk başlarda anlamaya falan çalışıyordum ama artık vallahi o kadar sıkıldım ki. O sadece ev is arasında ben ise hem ev hem iş hem okul. Derslerim akşam 10 da bitiyor bu yoğunlukta bile ona vakit ayırıyorum ama sağolsun nasılsın bile demiyor. Günün nasıl geçti diye bile sormuyor. Konuşma söyle :
-napiyosun
- şimdi eve gelebildim ya. Sen
- öf bende ne yapayım bıktım bu işten kocam söyle kötü isim böyle kötü bugün yağmur yağdı ben zaten yağmuru hiç sevmem . Bi de otobüse binerken bi baktım cüzdan yok ben zaten çok şanssız . Öğlen is yerinde çorba içtim iğrençti tuzunu bile ayarlamamis gerizekalı adamlar. akşam eşim de yemek yapmamış offf bi de evde meyve yemek istedim meyve bitmiş ay bıktım bu hayattan öf çok bunaldim kargom gelecekti trendyol dan bugun gelmemiş Ayy bıktım yarın gelecekmis is yerinde ki ayşe kendine çay almaya gitti ama bana sormadı ne adı insanlarla çalışıyorum demi. Kapici beni gordu selam vermedi pislik herif .Beni hep kıskanıyorlar işte bik bik bik vs. Vs vs....
Bu konuşma böyle en az 15 dk sürüyor araya girmeye çalışıyorum bak ne güzel işin var Allah a sukret bulamayanlar napsın vs. Yok ay isim var da ne oluyor eziyet çekiyorum diyor. E madem bu kadar bunaldin bi tatile yada psikologa git diyorum . Off psikologa gitsem sanki ne olacak parami alip gondercek amaaan bıktım diyor. Ya vallahi asıl bunalan benim. Benim de hayat enerjimi sanki emiyo. Bunalıma girmek üzereyim. Beni hiç umursamiyor hep kendi dertleri. Tavsiye veriyorum onu da sallamaz. Bi de sürekli hasta. Ay suram soyle buram boyle bik bik bik . Ki ciddi bi rahatsizligi da yok yani.. Ağrımayan yeri yok. Ama bende çok bunaldim artık eşim bile fark etti ya.
Ne yapayım ben bu kızı. Soğudum vallahi... ya insan hiç mi iyi olmaz hiç mi neşeli bi günü olmaz yok arkadaş.
Önceden de biraz böyleydi ama bu kadar değildi. Ben işi gücü bırakıp onla ilgilensem yine beni beğenmiyor. Hani nasıl desem onu biri dinleyin şikayetiniz de ayşe fatma fark etmez. .içim daraldı yeminle ben bunaldim.. Kaç kere is yerinde Müdürümden fırça yedim onun yüzünden. .

ıyyy buna benzer bi arkadaşım benimde var.sürekli herşeyden şikayet eder.5 yıldır arkadaşız.yoruluyorum ama seviyorum kendisini.ama bazen boğuluyorum yalan değil.çok samimi değilsen arana mesafe koy.ama yakın arkadaşsan mecbur çekicen

inanamıyorum ben okurken bile ruhum daraldı gerçekten bu tip insanlar insanın yaşam enerjisini
emer bence arkadaşınızla konusun sizin de kendinize göre sorunlarınız olduğunu ama onu sıkmamak
için anlatmadığını dile getirin ( tabi anlarsa) size kolay gelsin...

benimde böyle arkadaşım vardı.
hatta öyle bi sürekli sacmalama dönemi olduki. işi düştükce arar olmuştu.
hatta üstüne borc vermiştim. durumum yok biraz geciktiricem deme tenezülünde bile bulunmadı.
bi süre sonra acmadım telefonunu. oda aramayı kesti.
şimdi kafam rahat.
böyleleriyle ugraşmak zor. açmayın tlflarını. acmak zorunda degilsiniz.

ben okurken darlandım, size Allah kolaylık vermiş. tek yapmanız gereken bunu insanca samimiyetinize istinaden kendisine ifade etmeniz. bir alt modeli bende vardı, açıkça konuştum, evet biraz alındı "demek ben güçlü biri değilim ki böyle her şeyi dert ediniyorum ve seninle paylaşıyorum"a getirdi lafı ama güçlü olmalısın, yoksa ilişkimiz monoton bir hal alıyor ve ben gerçekten sürekli arabesk dinlemekten yoruluyorum dedim. sonra toparladı sağolsun. gerçi sonra hayatımdan tamamen çıktı ama bambaşka nedenle.

simdi ben de konu icinde kendi sikayetimi beyan ediyor olmayayim da
bende vardi boyle bi arkadas, telefon yoksa msjla devam ederdi aglakliga.. yok yolda biri soyle bakmis morali bozulmus, yok kilosu soyleymis birisi ima etmis, her ama her seyi mi sikayet olur bi insanin..
en son tasimi attiran olay, calismaya baslamisim stajyerim ve cok yogunum, msjlarini gorsem de orali olmamaya calisiyorum idare ediyorum gulucuk filan.. gelen msj su : COK CİSİM GELDİ, TUVALETE GİDEMEDİM.. ben : ?! :s (cevaben bsy yazdim mi gercekten hatirlamiyorum, insaallah yazip terslememisimdir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…