Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 harfli marketBen malum 3 harfli marketten aldım 30 lira bir şeydi. 7 yıldır çalışıyor![]()
Duvara saat meselesini kapayali rahat bir 20 yil olmustur. Bence siz de vazgecin,kaliteli bir kol saati isinizi cozer. Zaten duvarda saat cirkin duruyor.
Duvar saati alma. En ekonomik yolu buKızlar iyi akşamlar bnm derdim saat eve duvar saati alıyorum 1 ay geçmeden bozuluyor ucuzda aldım pahalıda aldım ayni sürekli bu şekilde baya bi saate gitti param önerebileceğiniz duvar saatleri var mı cok memnun olurum şimdiden teşekkürler hepinize
Olmaz ben tüpçü takvimleri de takicam![]()
Valla abartısız 7 TL ye aldık geçen yıl geçici diye dusunmustuk yani bi saat alana kadar yeni ev duzuyorduk vee sonra bi daha saat almadık salonun duvarında gerçekten çok şık duruyor :))))Kızlar iyi akşamlar bnm derdim saat eve duvar saati alıyorum 1 ay geçmeden bozuluyor ucuzda aldım pahalıda aldım ayni sürekli bu şekilde baya bi saate gitti param önerebileceğiniz duvar saatleri var mı cok memnun olurum şimdiden teşekkürler hepinize
İkea hem ucuz hem sade