o sevgiliside ne oldum delisi ne kadar zengin olursa olsun aklı başında olan bi insan o kdr pahalı hediyeler almaz bilmiorum yapısını ama oda kızı elinde tutsun die yapıyo heralde evlenince ne alcak altın gelinlik falanmı bunların sonu gelmez o kızın istekleride bitmez ve hediyenin fiyatı kesinlikle söylenmez
canım seni psikolojik olarak yıpratan insanlarla görüşme, senin canın onlardan daha kıymetli.
boşver gitsin.
o abla ne oldum delisi olmuş Allah ıslah etsin.. Sen kafana takma dünyada ki en büyük zenginlik Saygı ve Sevgidir.
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
herkes gayet guzel yorum yapmıs, aslında senden ziyade eşinden sevgilisinden maddi olarak dert yakınan insanlar okusa cok daha yararlı olur bu topic
yerinde olsam gorusmeyi kesebilecegim biri ise (komsu falan diyorsun) keserim,
en azından mesafe koyabilirsin.
ayrıca sevgilinle nisan, yuzuk her seyi paylasma o kisiyle. belli ki art niyet arıyor surekli kıyasa giriyor.
şahsen birseyler kesinlesmedikce dısarıya soylememeyi adet edindim artık kendime, insanlar o kadar bos konusuyorlar ki hevesini bile kacırıyorlar.
bir de hediyenin fiyatını nasıl biliyormus ki? etiketiyle mi vermis gorgusuz
yoksa beraber gezerken o begendim dedi, sevgilisi de aldı... eee 14subat hediyesini boyle mi alıyor, cok romantikmiş
bu sekilde bakarsan aslında kendini sana övmeye degil, seni kıskandıgı icin bunu bastırmaya calıstıgını gorursun, o yuzden uzulmene degmez...
canım merhaba,
cevapları okumadım belki söylemişlerdir ama kız haklı!
çünkü onda her şeyin en iyisi var, ama sende orta derecede şeyler var. FAKAT;
sende olup onda olmayan bi şey var, bu nedenle kompleksli. Onda olmayan şey ise, aşk!
belki diğer (parası için terk ettiği çocuk) ile beraber olsa hiç böyle olmazdı, yazık ona.
biriyle parası için birlikte olan, başkasında olan aşkı çok kıskanır. çünkü o asla yüzüğüne senin ki gibi aşkla bakamayacaktır, o yüzüğe sadece maddi değer verecektir.
Üzüldüm ona, boşuna ağlamışsın bence. yazık de ve geç.
O gibi tipler ileride ( eğer evlenirse tabii) avm lerde kocaları (sözde) toplantılardayken torba torba alışveriş yaparken sen kocanla mutfağında oturup yumurta tokuşturmaca oynayacaksın.
Bu paha biçilemez..
bence buna acizlik denir ki insan kendi zenginliğinle bile hava yapmamalı bide buna havada denmez görgüsüzlük denir dengesizmi ne ruhu bozuk böylelerinin böyleleri uyanıkta oluyo o ne yapar eder alır avcunun içine oğlanı ama ya sonrası vahim acıdım yani ilerde oğlan sen benim paramla burdasın diyince napcak bence ya mesaj at yada bi daha görüşürseniz muhatap olma sorarsada ağzına geleni say ve bi daha görüşme malmı ne uyuz oldum insan söyler mutlu olur sevinir falanda başkasının yüzüğüyle ne dalga geçion
cnm Allah kolaylık versin böyle bi arkadaşın varsa.aynısını ben yaşadım.ünide okurken ev arkadaşımdı.ben ne alırsam onun aynısını gider sevgilisine zorla aldırırdı sonra yanıma gelip bak bunu sevgilim aldı nasıl diye hava atardı benden görüp aldırdığı şeyle.he bide benim sevgilime gidip beni kötülerdi bana gelip onu kötülerdi bi kere ayırmıştı bile bizi artık o derece psikopattıpek takmamaya çalıştım ama en son mezun olurken baloda takmıştı bana.çantama laf etti makyajıma laf etti elbiseme laf etti.foto çektirdim onu kıskandı.sürekli gözleri üstümdeydi ama çok şükür artık kurtuldum.ama son zamanlar ağlayacaktım bende o kadar sinir etti beni.ama sonra bana yaptıklarından dolayı başına pek iyi şeyler gelmedi :44::44: eğer kafan rahat etsin istiyorsan hiç bi şeyini paylaşma bi şey anlatma cnm hem kafan rahat eder hem de üstünde kem gözler olmaz.
sevindim senin adına canım kurtulmuşsun o karaktersizden. zaten böyle olanların sonu iyi olmuyo hiç. teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim cnm ne demek inşallah sen de bi an önce kurtulursuninan ki eğer içinde kötülük yoksa sana bi şey olmaz ama arkadaşının içinde kötülük varsa ve bile bile yapıyorsa onun çekeceği vardır çünkü ne yaparsa kendine yapıyo sana yapmıyo.bak ne güzel mutluymuşsun sonuçta sevdiğin kişi yanında.parayla mutlu olan sadece kendini kandırır sen ne güzel paraya ihtiyaç duymadan sevginle bi şeyler yapıyorsun bence sen daha şanslısın
puhahahah ne sacma sapan gorgusuz ınsanlar var ya bolelerını ımha etmek lazım kocası deıl nısanlısı deıl sevgılısının parasıylamı hava atıor yanıcok sacma bu arada 300 lırayı bı kazaga verıcek kadar salak ınsanmıs kesınlıkle uzak durun bole bı kısılıkten
Geçenlerde benzeri benim de başıma geldi, arkadaşım değil de meslektaşım diyeyim, o nisanda evlenecek, hayırlısıyla ben de mayısta..
Oturduk kızlarla konuşuyoruz, aramızda iki bekar da var, ben onların yanında evlilik hazırlıkları konusuna pek girmek istemiyorum, hoş olmayabileceğini düşünerek.
Meslektaşım dediğim kız, işte sen eşyaları nerden aldın kaça aldın dedi. Söyledim, biz o markayı beğenmedik, başka yerden 30 bin liraya aldık dedi, iyi dedim güle güle kullanın.
Sevgililer gününde ne aldı sana x dedi, anlattım, ay işte mustafa da bana bu yüzüğü almış dedi. Bekar olan kızlardan biri, güzelmiş yüzüğün bende de var böyle bi şey dedi. Meslektaşım, ay sen kendi kendine mi aldın dedi,hem bu çok pahalı bi şey, 7 bin lira dedi, pırlanta hep bu taşlar dedi :)
İşte nişanlımın evi çok lüks, eşyaları çok güzel, benim kaynanam çok görgülü iki yıllık üniversite okumuş kadın, senin kaynananla bir olacak değil ya dedi bana :)
Sen tabağı hangi marka aldın, ay ben şu markadan aldım, senin çatalın hangi marka, öyle mi benimki şundan..
Saydı allah saydı, şu kadara şunu aldık, bu kadara bunu aldık, işte biz kendi evimizde oturucaz tabi sen kirada oturacağın için..
İşte mustafa her şeyimizi peşin aldı da, ben bi şeye karışmadım da, hiç borcumuz yok da.
Ben anlamadım ki bu neyin görgüsüzlüğü bu kadar, allaha şükür çalışıyoruz para kazanıyoruz, vallahi şaştım kaldım..
Kimse yanlış anlamasın ama bu kadar övünen para, mal, marka diyen de türbanlı bi kız yani.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demeden de geçemeyeceğim..
Sevmek, sevilmek, mutluluk, aşk.. Bunlar parayla alınmıyor diyebileydim iyiydi :)
Allah herkese sağlık huzur mutluluk nasip etsin, böyle görgüsüzlerden de hepimizi korusun. amin :)
arkadaşınız karakterini erkek arkadaşını sırf para için bırakıp zengin erkekle birlikte olmaya başladığı gün belli etmiş. Keşke o zaman ilişkinizi kesseydiniz...
İliskini kesmeden once sunu soyle ve oyle noktala 'ovmek ve ovulmek yalnizca Alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur' bu konuda apacik ayet var. Bizim neyimiz varki ovunelim hersey Yuce Allah'in ise ovgude ona olmali hic kuskusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?