sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

katılıyorum hediye aldı madem çocuk fiyatını nerden biliyosun söyledi heralde şu kadara aldım diye. sonlarını bende merak ediyorum Allah ıslah etsin onu ve annesini teşekkür ederim cevabınız için

canım seni psikolojik olarak yıpratan insanlarla görüşme, senin canın onlardan daha kıymetli.
boşver gitsin.

haklısın tatlım arkadaş demek herşeyini paylaşabildiğin güldüğün eylendiğin insan demek o benim morelimi bozmaktan beni ezmekten başka bişey yapmıyor teşekkür ederim cevabınız için

o abla ne oldum delisi olmuş Allah ıslah etsin.. Sen kafana takma dünyada ki en büyük zenginlik Saygı ve Sevgidir.

haklısınız zaten halimden çok memnumum benim en büyük zenginliğim erkek arkadaşımın bana olan sevgisi o yüzüğüde bir hafta şehir dışında çalışarak aldı değeri asla ölçülmez benim için dediğiniz gibi Allah ıslah etsin onları teşekkür ederim cevabınız için

cnm Allah kolaylık versin böyle bi arkadaşın varsa.aynısını ben yaşadım.ünide okurken ev arkadaşımdı.ben ne alırsam onun aynısını gider sevgilisine zorla aldırırdı sonra yanıma gelip bak bunu sevgilim aldı nasıl diye hava atardı benden görüp aldırdığı şeyle.he bide benim sevgilime gidip beni kötülerdi bana gelip onu kötülerdi bi kere ayırmıştı bile bizi artık o derece psikopattı pek takmamaya çalıştım ama en son mezun olurken baloda takmıştı bana.çantama laf etti makyajıma laf etti elbiseme laf etti.foto çektirdim onu kıskandı.sürekli gözleri üstümdeydi ama çok şükür artık kurtuldum.ama son zamanlar ağlayacaktım bende o kadar sinir etti beni.ama sonra bana yaptıklarından dolayı başına pek iyi şeyler gelmedi :44::44: eğer kafan rahat etsin istiyorsan hiç bi şeyini paylaşma bi şey anlatma cnm hem kafan rahat eder hem de üstünde kem gözler olmaz.

dediğiniz gibi onunla o nişan olayını paylaşmam bile hata eskiden daha çok anlatıyodum hatta bi kere anlatığım şeyi anneme anlatmıştı erkek arkadaşıma düşman gibi olmuştu annem ondan sonra zaten hiç bişeyimi anlatmadım o zaman görüşmeyi kesmeliydim ama annemin yüzünden yüz göz oldum yine ama bu sefer farklı olcak annemle konuştum ben varken davet bile etmicek onları çünkü gerçekten çok üzüldüm dün. evet etiketiyle vermiş hatta etiketini göstereyimmi dedi bende yok ne gerek var falan dedim. dediğin gibi kıskandığı içinde yapıyo olabilir. teşeşkür ederim cevabınız için

çok güzel yazmışsınız gerçekten. evet yazık ona benim hissetiğim duyguyu asla hissetmicek o sadece o aldığı hediyelerine etiketine bakarak mutlu olcak. şükürler olsun ki ondan çok başka bi hayatım var çok teşekkür ederim cevabınız için

aciz zaten acıyorum bende ona sonu hiç iyi olmucak bu mantıka giderse. ne kadar pahalı olursa olsun aldığı hediyeler kazaklar asla benim yüzüğüm kadar değerli olamıcak o anca markala etiketle mutlu olur.. Allah ıslah etsin onları teşekkür ederim cevabınız için

sevindim senin adına canım kurtulmuşsun o karaktersizden. zaten böyle olanların sonu iyi olmuyo hiç. teşekkür ederim cevabınız için

sevindim senin adına canım kurtulmuşsun o karaktersizden. zaten böyle olanların sonu iyi olmuyo hiç. teşekkür ederim cevabınız için

rica ederim cnm ne demek inşallah sen de bi an önce kurtulursun inan ki eğer içinde kötülük yoksa sana bi şey olmaz ama arkadaşının içinde kötülük varsa ve bile bile yapıyorsa onun çekeceği vardır çünkü ne yaparsa kendine yapıyo sana yapmıyo.bak ne güzel mutluymuşsun sonuçta sevdiğin kişi yanında.parayla mutlu olan sadece kendini kandırır sen ne güzel paraya ihtiyaç duymadan sevginle bi şeyler yapıyorsun bence sen daha şanslısın

içimi ferahlattınız daha iyi düşünüyorum canım şimdi çok teşekkür ederim :)

300 liraya kazak alan kişi salak mi oluyor sizce ?

Geçenlerde benzeri benim de başıma geldi, arkadaşım değil de meslektaşım diyeyim, o nisanda evlenecek, hayırlısıyla ben de mayısta..

Oturduk kızlarla konuşuyoruz, aramızda iki bekar da var, ben onların yanında evlilik hazırlıkları konusuna pek girmek istemiyorum, hoş olmayabileceğini düşünerek.

Meslektaşım dediğim kız, işte sen eşyaları nerden aldın kaça aldın dedi. Söyledim, biz o markayı beğenmedik, başka yerden 30 bin liraya aldık dedi, iyi dedim güle güle kullanın.

Sevgililer gününde ne aldı sana x dedi, anlattım, ay işte mustafa da bana bu yüzüğü almış dedi. Bekar olan kızlardan biri, güzelmiş yüzüğün bende de var böyle bi şey dedi. Meslektaşım, ay sen kendi kendine mi aldın dedi,hem bu çok pahalı bi şey, 7 bin lira dedi, pırlanta hep bu taşlar dedi :)

İşte nişanlımın evi çok lüks, eşyaları çok güzel, benim kaynanam çok görgülü iki yıllık üniversite okumuş kadın, senin kaynananla bir olacak değil ya dedi bana :)

Sen tabağı hangi marka aldın, ay ben şu markadan aldım, senin çatalın hangi marka, öyle mi benimki şundan..

Saydı allah saydı, şu kadara şunu aldık, bu kadara bunu aldık, işte biz kendi evimizde oturucaz tabi sen kirada oturacağın için..

İşte mustafa her şeyimizi peşin aldı da, ben bi şeye karışmadım da, hiç borcumuz yok da.

Ben anlamadım ki bu neyin görgüsüzlüğü bu kadar, allaha şükür çalışıyoruz para kazanıyoruz, vallahi şaştım kaldım..

Kimse yanlış anlamasın ama bu kadar övünen para, mal, marka diyen de türbanlı bi kız yani.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demeden de geçemeyeceğim..

Sevmek, sevilmek, mutluluk, aşk.. Bunlar parayla alınmıyor diyebileydim iyiydi :)

Allah herkese sağlık huzur mutluluk nasip etsin, böyle görgüsüzlerden de hepimizi korusun. amin :)

amiin canım. öyle kişilikler hayatlarını para üstüne kuranlar ama para biter bir gün ama sevgi asla bitmez zaten sevdiğinle evleniyosan aldığın mobilyanın markasının önemini taşımazsın mobilyanın markasından daha güzel düşünceğin şeyler olur ama arkadaşınızda sadece maddiyata önem veren kişiliklerdenmiş sizde görüşmeyi kesin böyle görgüsüzler morel bozmaktan başka bi işe yaramıyor bu arada Allah mutlu etsin nişanlınla teşekkür ederim cevabınız için

arkadaşınız karakterini erkek arkadaşını sırf para için bırakıp zengin erkekle birlikte olmaya başladığı gün belli etmiş. Keşke o zaman ilişkinizi kesseydiniz...

keşke çok geç kaldım ilişkimi kesmeye zaten onunla bunca zaman nasıl katlandım bende bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için

İliskini kesmeden once sunu soyle ve oyle noktala 'ovmek ve ovulmek yalnizca Alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur' bu konuda apacik ayet var. Bizim neyimiz varki ovunelim hersey Yuce Allah'in ise ovgude ona olmali hic kuskusuz

İliskini kesmeden once sunu soyle ve oyle noktala 'ovmek ve ovulmek yalnizca Alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur' bu konuda apacik ayet var. Bizim neyimiz varki ovunelim hersey Yuce Allah'in ise ovgude ona olmali hic kuskusuz

dinimizcede çok yanlış bişey zaten yaptığı Allah verir Allah alır yarın ne olcağımız meçhul bu ayeti anneme söylücem annem söylesin artık yüz yüze gelmek bile istemiyorum onunla teşekkür ederim cevabınız için

sürekli kendini anlatan sözde mükemmle bir insan olan görümcemden bıktım bende ve işin kötüsü eşimle aynı yerde çalışıyorlar eşimede kendini full başarı sAHibi olarak anlatıyor sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…