• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli ojeli tirnaklar

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.832
142.539
798
Kizlar tirnaklarimi arada bi limon suyuyla bakim yapiyorum uzun kullaniyorum temizligini yapiyorum onun disinda surekli oje kullaniyorum acaba tirnagima bi zarari var midir dinlendirmem gerekir mi bikac gun yeterli olur mu ? Yada zarari yok mudur ? Ne diyorsunuz

arada tırnaklarınızı dinlendirin. devamlı oje sürmek tırnagın hava almamasına ve sararmasına neden oluyor.

dinlendirmek gerek bende çok oje kullanıyorum ojesiz tırnaklarım sızlıyor o kadar havasız kalmışki...
Kizlar tirnaklarimi arada bi limon suyuyla bakim yapiyorum uzun kullaniyorum temizligini yapiyorum onun disinda surekli oje kullaniyorum acaba tirnagima bi zarari var midir dinlendirmem gerekir mi bikac gun yeterli olur mu ? Yada zarari yok mudur ? Ne diyorsunuz

dinlendirmek gerek bende çok oje kullanıyorum ojesiz tırnaklarım sızlıyor o kadar havasız kalmışki...
Sagol kacgunde bir dinlendiriyorsun ve ne kadar sure acaba ide ojeden zarar gorup kirilmasindan korkuyorum asil

Sagol kacgunde bir dinlendiriyorsun ve ne kadar sure acaba ide ojeden zarar gorup kirilmasindan korkuyorum asil
1 hafta oje kullanıyorum sonra siliyorum kesiyorum tırnaklarımı uzayana kadar hiç sürmüyorum kendine gelmiş oluyorlar. 2 hafta kadar dinlendiriyorum yani:)

düzel bi manıkurle ojesız de harıka duruyor tırnaklar ben de hep oje surerım ama surmedıgım zamanlarda da oje harıc tum bakımlarını yaparm yoksa tırnaklar sararır mesela haftasonu dısarıya cıkmıycaksam sılıyorum ojelerımı:)

7-8 senedir hergün elimde oje var. Akşam duşa giremeden silerim çıkınca sürerim.

Ne kırılma var ne sararma.
Ojenin altına bakım cilası sürünce bişey olmuyo.

Tırnaklarım sadece bi oje çıkarıp ötekini sürerken arada kalan zamanda nefes alabiliyor. Çok sağlıksız aslında ama limon sürerek beyazlatabiliyorum ben

biraz tırnağın yapısıyla alakalı olmakla birlikte tırnağın nefes almasına izin vermemek sararma ve soyulma-kırılma yapabiliyor tırnakta. tabi bu kullanılan ojeye de bağlı. ben illa ki haftanın en az 3 günü ojesiz geziyorum

sürekli oje zarar verir arada dınlendırmek gerek..sararma yıpranma yapar.
hele bazı kızlar var ki ojelerını 1 hafta silmiyor..uctan soyulanlara takvıye yapıyor 1 haftalık ojeyle gezıyor mide bulandırıcı...

2-3 gün dinlendirmek gerek bence de, bir de aseton da zarar verir tırnaklara her gün sürüp silmekte pek mantıklı değil.

Bence de dinlendirmek lazım en azından iki haftada bir. Tırnakların nefes alması gerekmez mi?

ben de ojesiz dışarı adımımı atmazdım. akşam eve gelince çıkarır gece yatarken tekrar sürerdim. ama son zmanlarda resmen tırnaklarım soyuluyor. aseton çok zarar veriyor. ben de 1 haftadır hiç oje kullanmadım. limon ve zeytinyağlı karışım yaptım.her gece bolca sürüyorum eldivenleri geçirip yatıyorum. soyulması çok çok azaldı.kendine geliyor tırnaklarım. bundan sonra sık sık kullanmayacağım ojeyi.haftada birkaç gün de olsa tırnakların hava alması lazım canım :)

Back