• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kismetsizlik mi diyeyim yoksa kimin ahini aldim ?

Kizlar uzun bi aradan sonra yine ben :)

Simdi fazla uzatmadan sorunumu yazicam , 20 li yaslarimin baslarindayim . Bekarim sevgilimde yok
Su an bi hastanede staj yapiyorum . Doktorlar disinda malumunuz erkek kitligi var :) . Erkek calisanlarda var ama sayisi az . Her calisan erkek ya evli yada sevgilisi var , yani iliskisi olmayan kisaca erkek yok :KK43: Yani su yasima kadar erkek arkadasim olmadi bu gidisle bundan sonrada olmayacak .

Bana bakan erkekler oluyor ama ne hikmetse bu bakismadan öteye gitmiyor , yani hicbir adim atmiyorlar . Yani ortalama guzel bi kizim ,yuzum gulectir yani yardimseverimde hani burnu havalarda biride degilim , bunun nedeni nedir ? Allah icin bi kiside mi bana asik olmaz ? Ben kimin ahini aldimda kimse dönup bi adim atmiyor bana karsi .

Kiminize cok komik basit gelicek ugrasitigi seylere bak diyeceksiniz ama resmen psikolojim bozuldu , sevilmek benim de hakkim degilmi ? :KK42:
daha 20li yaslardasin neyin derdi bu

Önemli olan insanın sevgilisi olması değil ki.
Hayatı sana güzel yaşatan , gerçekten sevdiğin her yönüyle sana uygun ve düzgün bi insan olmalı.
İş sadece evlenmekle bitmiyor önemli olan sonrası.
Bunun içinde aceleci davranma .
Elbet karşına birisi çıkacaktır .

evleneceğin tarih mutlak kaderdir değişmez Rabbim belki sana daha iyi bir gelecek hazırlıyordur sabret evleneceğin kişi gelir seni bulur ve senin denginde birisi olur

Benden bir tavsiye, isyerinden herhangi biri ile sevgili olma. Iliski iyi gitmez sorunlar yasar ayrilirsaniz uzulen siz olursunuz.. Sonucta uzulen hep kadin oluyor.. Cunku kadin sevgilisi olunca iffetsiz, erkek sevgilisi olunca aferin aslanim. Ulan sanki o erkek bi kadinla sevgili olmadi :) hay allam neyse konuyu saptirmayayim :) benden sadece ufak bir tavsiye..
Sevgiyle ;)

Ben yapayım. 28 yaşımdayım. Meslek sahibi is guc sahibiyim yine olmuyor. Hiç sevgilim olmadu. Hani bakımlı elim yüzün düzgundur. Acaba neden böyle ki bazen cok uzuluyorum .Kimseye zararım yok sesi sakin gerektiğinde konuşurum. Bilmiyorum bana bir şey mi yaptılar diye sorarım kendime ...Isalllag bir gün dört dörtlük tam gönlüme göre olacak diye avutiyorum.

Back