- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Tesekkur ederimPotasyum düşüklüğü ve kalsiyum eksikliği uyuşma ve parmaklardaki istemsiz hareketlerin sebebi olabilir bi baktırın bence belki bulantıda bunların eksikliği ile alakalıdır
Arkadaslar benim anksiyetem ve panik atagim var. Iki aydir, zamani hic belli olmuyor bu arada, mide bulantisi oluyor bende. Iki aydir p....z kullaniyorum. Bugun de midem bulaniyodu biraz disari ciktik arabayla, arkada oturuyordum yani ben kullanmiyordum. Ellerim uyustu, parmagimda istemsiz hareketler ates basmasi. Cok bunaldim bu durumdan. Ozellikle bulanti icin hemen kesecek bir yol var mi? Ve anksiyetesi olup bunlari yasayan? Cok kotu oldum bugun.
Ön tarafta oturmaya çalışın bence. Yolu görünce daha rahat olursunuz. Bunalırsanız camı açarsınız. Başka bir şey gelmedi aklıma.Arkadaslar benim anksiyetem ve panik atagim var. Iki aydir, zamani hic belli olmuyor bu arada, mide bulantisi oluyor bende. Iki aydir p....z kullaniyorum. Bugun de midem bulaniyodu biraz disari ciktik arabayla, arkada oturuyordum yani ben kullanmiyordum. Ellerim uyustu, parmagimda istemsiz hareketler ates basmasi. Cok bunaldim bu durumdan. Ozellikle bulanti icin hemen kesecek bir yol var mi? Ve anksiyetesi olup bunlari yasayan? Cok kotu oldum bugun.
Benim de bir anda ellerim uyustu. Sanirim biraz da bu son olaylarin stresi beni cok gerdi ve uzdu. Emine Bulut olayi, diger benzeri olaylar... oyle kotuyum ki kac gundur cok stresliyim. Ve boyle durumlarda sakinlesmeye calisiyorum ama pek basaramiyorum.geçen yıl işyerimdeyken bir anda ellerim uyuştu titremeye başladı, kalbim deli gibi atmaya başladı, çok soğuk terledim ve görüşüm bulanıklaştı, biraz oturdum kendimi sakinleştirdim ve geçti.
anksiyetemin en azdığı dönemde de 1 ay boyunca sürekli bir mide bulantısı kusma hali vardı ama şükür o da geçti.
anksiyetede çok normal. bir zehirlenme vakasının ardından başladı bende de o hal.
bulantıyı kesmek için 1 kaşık kahve ve yoğurdu karıştırıp içiyordum.
mideme de vurmuştu anksiyetem sürekli gastrit reflü, ağrı, diyare uğraştım durdum. sağlığımdan yana sıkıntı yokken bir anda anksiyete yüzünden sağlığım bozuldu.
Benim de bir anda ellerim uyustu. Sanirim biraz da bu son olaylarin stresi beni cok gerdi ve uzdu. Emine Bulut olayi, diger benzeri olaylar... oyle kotuyum ki kac gundur cok stresliyim. Ve boyle durumlarda sakinlesmeye calisiyorum ama pek basaramiyorum.
Cok tesekkur ederim. Bakicam. Evet ben de oyle dusunuyorum bazen basarabiliyorum bazen de yapamiyorum, kontrolumu kaybedecekmisim bayilacakmisim gibi geliyor.olumlamalar ve meditasyon tarzı şeylere de baksanız. bir de youtube dan izzet güllü çok işe yaradı bende. çok geçmiş olsun.
aslında düşüncemi şu yaptığım zamanlar iyileşiyorum ama sabitlemek mühim;
hastalıktan ölümden korksam da korkmasam da hastalanma ölme ihtimalim değişmeyecek,o yüzden korkmak paniklemek gereksiz.
Insanin canini cok sıkıyor gercekten. Insanlarin icinde kusar miyim vs diye dusunuyosun bi de. Bagirsaklarim da hassas zaten. Cok canimi sıkıyor bu durum. Size de gecmis olsun.Mide bulantısı iğrenç bir şey gerçekten ben de bu durumdan çok çekiyorum. En ufak üzüntüde , streste , heyecanda geçmek bilmeyen bulantı başlıyor ta ki gidip zorla kusana kadar. Düğünümden bile bir şey anlamadım o bulantıyla baba evinden çıktım suratım ekşik bütün fotolarda. Tabi hamile olduğumu düşünen bile olmuş
O an hicbir sey agzima alamiyorum ama denemeye calisicam cok sagol.Elma, muz ya da muzlu süt mideye çok iyi geliyor. Bende de anksiyete vardı. Sürekli midem bulanırdı kusardım. Bunları dene bence.
Sağolun size de geçmiş olsun , gerçekten zorInsanin canini cok sıkıyor gercekten. Insanlarin icinde kusar miyim vs diye dusunuyosun bi de. Bagirsaklarim da hassas zaten. Cok canimi sıkıyor bu durum. Size de gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?