Sürekli meşgul çalan telefon

Öyle bir söylediniz kü bugün gün boyu meşguldü gibi. Bizde engelledi falan sandık.
Neden kavga ettiniz?

O zaman hediyesini ve parasını geri verip sonra da yol ver Kendine yapacağın büyük bir iyilik bu.
Gerçekten mi ama 22 yaşındayım ve sanki mezun olunca bekar kalacakmış gibi hissediyorum mezun olmama 1 yıl var 3 oldum bu sene dönem bitti artık yalnız başıma yaşama korkusu var işe başlayınca çok mu salağım bilmiyorum.

Aman ben mi çok tahammülsüz oldum yaş aldıkça bilmiyorum da kimsenin,, kahrını çekmezdim. Sal ipini gitsin amaaan hayat kısa
Yapmayı denedim ama hediyeden dolayı mahcubiyet hissediyorum ama dün gece bir arkadaşla dertleşiyoruz dedim ki aslında hediyeden de değil daha ilk haftada biz çok büyük bir kavga etmiştik ben ona o sinirle 3 kere o.çocuğu dedim beni affetti arkadaşımda o zaman dedi ki bu seni seviyor sevmeyen erkek bu lafı alttan almaz bende o günden sonra yumuşadım ve bırakamıyorum aptalım işte.

Hatta artık telefonlarda karşı taraf meşgulse bile aramayı görüyor diğerini beklemeye alıp veya kapatıp diger aramaya dönüyor.
Çoğu telefonlar böyle değil mi ya artık.
Konu sahibi engellenmişti bence de.

Allah sen neden kosuyonki su dünyada bir omu var

Bu ilişkiden hayır gelmez. Sal gitsin

Ki kuzenlerim şimdiden söylemeye başladı seni soran var diye çünkü bizim tarafta Öğretmen kıza ayrı bakılır sülalede tek okuyan öğretmen benim diğer kuzenlerim hep kocaya kaçtı okumadı.

Ki kuzenlerim şimdiden söylemeye başladı seni soran var diye çünkü bizim tarafta Öğretmen kıza ayrı bakılır sülalede tek okuyan öğretmen benim diğer kuzenlerim hep kocaya kaçtı okumadı.
Yani o yüzden sülalede her anlamda benden beklenti yüksek bu da baskı altında hissettiriyor

O yaşta zaten bekar kal. Mesleğini yapmak için çabala. Çalış, kazan, gönlünce harca. Gez,gör,eglen,öğren. Tek başına da yaşamanın güzelliğini gör. Güçlü,bağımsız bir kadın ol önce. Sonra karşına da senin gibi seni hakedecek insanlar çıkar umarım. Çok nasihat gibi oldu biliyorum ama hatalı kararlar versen bile o hatalardan kolayca dönebilecek bireysel gücün olsun önce.
Azınlık olanlar hariç erkenden, hayatını eline almadan, kendini bilmeden evlenenlerin sonunu aç aç oku forumda.

Bu arada aynı zamanda taekwondo dövüşcüsü lisanslı ve taekwondo hakemiyim kadrolu memurum istesem bu sektörden bulurum ama uzak mesafeye taktım deli miyim neyim

Çok teşekkür ederim anksiyetem var ve bunu yenmeye çalışıyorum aslında şu anda mesleğim var hakemim ve lisanslı dövüşcüyüm psikoloğum demişti senin gibi öğretmen bir kız annesinin zoru ile evlenmiş ve çocuğa aşık olmuş ama çocuk onu o kadar sevmemiş ki en son bana geldi sonum böyle olacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…