Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir kız arkadaşımında öyle bana dedi ki o özelliğe ayarlanmıştırİyi de telefonda konuşuyor olsa ya direkt meşgul çalar, ya "aradığınız kişi şu an başkasıyla konuşuyor" anonsu olur. Normal çalıp meşgule düşmez ki.
Kavga sebebi kız arkadaşım aradığı için,hafif tripliyken mesajına bakmamakÖyle bir söylediniz kü bugün gün boyu meşguldü gibi. Bizde engelledi falan sandık.
Neden kavga ettiniz?
Gerçekten mi ama 22 yaşındayım ve sanki mezun olunca bekar kalacakmış gibi hissediyorum mezun olmama 1 yıl var 3 oldum bu sene dönem bitti artık yalnız başıma yaşama korkusu var işe başlayınca çok mu salağım bilmiyorum.O zaman hediyesini ve parasını geri verip sonra da yol verKendine yapacağın büyük bir iyilik bu.
Yapmayı denedim ama hediyeden dolayı mahcubiyet hissediyorum ama dün gece bir arkadaşla dertleşiyoruz dedim ki aslında hediyeden de değil daha ilk haftada biz çok büyük bir kavga etmiştik ben ona o sinirle 3 kere o.çocuğu dedim beni affetti arkadaşımda o zaman dedi ki bu seni seviyor sevmeyen erkek bu lafı alttan almaz bende o günden sonra yumuşadım ve bırakamıyorum aptalım işte.Aman ben mi çok tahammülsüz oldum yaş aldıkça bilmiyorum da kimsenin,, kahrını çekmezdim. Sal ipini gitsin amaaan hayat kısa
Hatta artık telefonlarda karşı taraf meşgulse bile aramayı görüyor diğerini beklemeye alıp veya kapatıp diger aramaya dönüyor.Çok iyi niyetli düşünüyorsun gerçekten... Telefonla konuşuyor olsaydı direkt olarak meşgul çalardı 1 2 çaldıktan sonra değil. Bi arkadaşın üzerinden test edebilirsin bunu. Biriyle konuşsun sende o sıra ara. Hiç çalmadan direkt meşgule düşecek. Kusura bakmayın ama enayi yerine koyuyor sizi.
Allah sen neden kosuyonki su dünyada bir omu varGerçekten mi ama 22 yaşındayım ve sanki mezun olunca bekar kalacakmış gibi hissediyorum mezun olmama 1 yıl var 3 oldum bu sene dönem bitti artık yalnız başıma yaşama korkusu var işe başlayınca çok mu salağım bilmiyorum.
Bir de bayıl istersen.Gerçekten mi ama 22 yaşındayım ve sanki mezun olunca bekar kalacakmış gibi hissediyorum mezun olmama 1 yıl var 3 oldum bu sene dönem bitti artık yalnız başıma yaşama korkusu var işe başlayınca çok mu salağım bilmiyorum.
Ya biliyorum saçma bir düşünce ama ailem baskıcı evlenme konusunda şu an değil ama okul bitince ufaktan çıtlatırlar biliyorumBir de bayıl istersen.
Ya biliyorum saçma bir düşünce amaBir de bayıl istersen.
Yok ama ne bileyimAllah sen neden kosuyonki su dünyada bir omu var
Bu ilişkiden hayır gelmez. Sal gitsinAcil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Yani o yüzden sülalede her anlamda benden beklenti yüksek bu da baskı altında hissettiriyorKi kuzenlerim şimdiden söylemeye başladı seni soran var diye çünkü bizim tarafta Öğretmen kıza ayrı bakılır sülalede tek okuyan öğretmen benim diğer kuzenlerim hep kocaya kaçtı okumadı.
Bırak gitsin senin zorunla gelecek olan gelmesin yaninaYa biliyorum saçma bir düşünce ama
Yok ama ne bileyim
O yaşta zaten bekar kal. Mesleğini yapmak için çabala. Çalış, kazan, gönlünce harca. Gez,gör,eglen,öğren. Tek başına da yaşamanın güzelliğini gör. Güçlü,bağımsız bir kadın ol önce. Sonra karşına da senin gibi seni hakedecek insanlar çıkar umarım. Çok nasihat gibi oldu biliyorum ama hatalı kararlar versen bile o hatalardan kolayca dönebilecek bireysel gücün olsun önce.Gerçekten mi ama 22 yaşındayım ve sanki mezun olunca bekar kalacakmış gibi hissediyorum mezun olmama 1 yıl var 3 oldum bu sene dönem bitti artık yalnız başıma yaşama korkusu var işe başlayınca çok mu salağım bilmiyorum.
O da doğru zor olsada bırakıp önüme bakıcamBırak gitsin senin zorunla gelecek olan gelmesin yanina
O da doğru zor olsada bırakıp önüme bakıcam
İyi bakalimmO da doğru zor olsada bırakıp önüme bakıcam
Çok teşekkür ederim anksiyetem var ve bunu yenmeye çalışıyorum aslında şu anda mesleğim var hakemim ve lisanslı dövüşcüyüm psikoloğum demişti senin gibi öğretmen bir kız annesinin zoru ile evlenmiş ve çocuğa aşık olmuş ama çocuk onu o kadar sevmemiş ki en son bana geldi sonum böyle olacak diye korkuyorum.O yaşta zaten bekar kal. Mesleğini yapmak için çabala. Çalış, kazan, gönlünce harca. Gez,gör,eglen,öğren. Tek başına da yaşamanın güzelliğini gör. Güçlü,bağımsız bir kadın ol önce. Sonra karşına da senin gibi seni hakedecek insanlar çıkar umarım. Çok nasihat gibi oldu biliyorum ama hatalı kararlar versen bile o hatalardan kolayca dönebilecek bireysel gücün olsun önce.
Azınlık olanlar hariç erkenden, hayatını eline almadan, kendini bilmeden evlenenlerin sonunu aç aç oku forumda.