Sürekli meşgul çalan telefon

ceyyceyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
56
13
3
21
Acil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim

Yönlendirmiş çalarken gidiyor

Biz nası yardımcı olalım adam gitmiş

Aşko senin geçmiş konulara bakılırsa zaten bu ilişki nanay. Gönder gitsin.
Telefonunda engelli misin yoksa yönlendirmiş mi ben bilmem.
Başka numarayla ara,belli olur.

Nasıl yardımcı olalım ? Arayıp adamı şu kadının engelini kaldır mı diyelim ne yapalım yani gece gece şu an bunu düşünüyorum mesela

Sosyal medyasından açığım
Sosyal medya ne alaka? Normalden aramıyor musunuz bu çocuğu? İki seçenek var ya rahatsız etme moduna almış ya da engellemiş. Rahatsız etme moduna aldıysa da kötü yanındaki insanlar senin aramanı görmesin diye almış oluyor. İki ucu boklu değnek. İyi şeyler sezmiyorum maalesef konu sahibi...

Onunla konuştuğu için telefonda
Çok iyi niyetli düşünüyorsun gerçekten... Telefonla konuşuyor olsaydı direkt olarak meşgul çalardı 1 2 çaldıktan sonra değil. Bi arkadaşın üzerinden test edebilirsin bunu. Biriyle konuşsun sende o sıra ara. Hiç çalmadan direkt meşgule düşecek. Kusura bakmayın ama enayi yerine koyuyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…