Yönlendirmiş çalarken gidiyorAcil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Aşko senin geçmiş konulara bakılırsa zaten bu ilişki nanay. Gönder gitsin.Acil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Sosyal medyasından açığımEngelli olmadığınıza nasıl eminsiniz? Çünkü birini engelleyince de 1 2 kez çalıyor otomatik reddediyor. Bir diğer seçenek telefonu rahatsız etme moduna almış olabilir.
Sosyal medyasından açığım
Nasıl yardımcı olalım ? Arayıp adamı şu kadının engelini kaldır mı diyelim ne yapalım yani gece gece şu an bunu düşünüyorum meselaAcil olmasa konumun devamına yazarım ama öğrenmezsem çatlarım çocuğu aradığımda meşgule düşüyor ama engelli değilim 3 saniye çalıyor bazen uzun şekilde tak meşgule düşüyor bilerek mi yapıyor arkadaşım özelliğe ayarlamış dedi kardeşide yapıyormuş otomatik meşgule atıyormuş telefon bugün ki kavgamızdan sonra ben dışarı çıkıyorum dedi gidiş o gidiş lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim
Sosyal medya ne alaka? Normalden aramıyor musunuz bu çocuğu? İki seçenek var ya rahatsız etme moduna almış ya da engellemiş. Rahatsız etme moduna aldıysa da kötü yanındaki insanlar senin aramanı görmesin diye almış oluyor. İki ucu boklu değnek. İyi şeyler sezmiyorum maalesef konu sahibi...Sosyal medyasından açığım
Telefon niye meşgule düşüyormuş peki onu sordunuz mu ne dediGüncelleme arkadaşı ile dertleşiyormuş beyefendi
Kızmakta haklısınız ama sırf para atıp hediye aldı diye ayrılmaya utanıyorum parasını yemiş gibi hediyesini bari ulaştırsamSenin anlattiklarinla ben tanımadığım adamdan tiksindim. Sen hala arıyorsun
Onunla konuştuğu için telefondaTelefon niye meşgule düşüyormuş peki onu sordunuz mu ne dedi
Kızmakta haklısınız ama sırf para atıp hediye aldı diye ayrılmaya utanıyorum parasını yemiş gibi hediyesini bari ulaştırsam
İyi de telefonda konuşuyor olsa ya direkt meşgul çalar, ya "aradığınız kişi şu an başkasıyla konuşuyor" anonsu olur. Normal çalıp meşgule düşmez ki.Onunla konuştuğu için telefonda
Aman ben mi çok tahammülsüz oldum yaş aldıkça bilmiyorum da kimsenin,, kahrını çekmezdim. Sal ipini gitsin amaaan hayat kısaGüncelleme arkadaşı ile dertleşiyormuş beyefendi
Çok iyi niyetli düşünüyorsun gerçekten... Telefonla konuşuyor olsaydı direkt olarak meşgul çalardı 1 2 çaldıktan sonra değil. Bi arkadaşın üzerinden test edebilirsin bunu. Biriyle konuşsun sende o sıra ara. Hiç çalmadan direkt meşgule düşecek. Kusura bakmayın ama enayi yerine koyuyor sizi.Onunla konuştuğu için telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?