Bunu çok sorguladım hala da sorguluyorum. Kv problemi olmasa eşim çok düşkün, sevgisini göstermekten çekinmeyen biridir sanırım bundan dolayı kopamadim tabi 5 yıllık sevgililikte vardiİlk küsmenizde barışmayacaktınız bir daha. Misal ben öyle yaptım, iki yıldır kafam rahat.
Bunu yapabilen varsa tebrik ediyorum. Torununu aramaz sormaz , hatta bu tartışmada oğlumu gordugunde sonradan şaka demesine rağmen oğluma sen benim torunum degilsin başka bi torun istiyorum bize gelme gibisinden şeyler söylemiş. O daha çocuk çok üzüldü o da kustu . Bunları düşününce asla görüşmesine musade etmek istemiuorum. Biraz o çaba harcasin üzülsün istiyorum. Bencillik mi bu acabaSiz konuşmayın evde de adının anılmasına müsade etmeyin ama kendi oğlu ve torununu görmeye hakkı var diye düşünüyorum.
Annesiyle görüşmesine karisamazsin. Seni zorlamıyor sana gel demiyor. Arkanda da durmuş sen sevmiyorsun diye niye annesini silsin.Merhabalar arkadaşlar ilk defa bir konu acıyorum. Sorunum şu ki , benim herseye küsen bir kv var. İlk olarak nisanlilik donemimde anneler gününü kutlamadim diye bana elin kızı bile kutluyor sen kutlamadin diyip , evlilik olmasın , düğün günü oğlumun cenazesini göreyim diyen ve böyle başlayan bi problemler silsilesi. Eşim tabi asla annesini ezdirmedi bu dönemde. Benim ailemin yapıcı davranışlarıyla barıştık, Nisan atmıştım. . Neyse evlendim ilk haftadan oto b.ka küsmeler başladı. Hamile kaldım sürekli kusarak geçen bi gebelikti , iki sokak arkamda oturmasına rağmen asla arayıp bi isteğim var mi diye sormazdi. Eşimle tartışirdi , ama beni de silerdi. Sonra doğum yaptım, hastaneden eve geldiğim ilk gün sütüm yok diye ağladım, üzerine alındı kustu gitti 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Eşim gizli gizli oglumun fotosunu ona hergun gösteriyordu. Benim annem yanımdaydı 20 gün sonunda annem gitti, akşamında o geldi. Asla ne Eşim ne ben tavır yapmadık. Daha sonra tekrar tartışmalar oldu yok kapıya gelmis içeri davet etmemisim yok kahve ikram etmemisim yok o çocuğuma evde 5 dk bakmış ben işimi yapmışım , hepsinde de eşime söyleyip bana saldı. Eşimle çok büyük tartışmalarının oldu . Kv i eve çağırdım çok büyük kavga ettim o onunla. Sonra barıştık , daha sonra asla torununu çağırmazdı evine ,hep ben al derim buna rağmen benden kaciriyorsunuz çocuğu der . Böyle bin tane şeye küsüp uzaklaşır , hep ona saygı duyulsun alttan alınsın, hürmet edilsin ister. Yanında güler arkadan nefret eder bana bunumu demek istedi acaba diye dusunur. En son ki meselede bi tahlil için hastaneye gitti ben de öğrendim ve iki gün sonra aradım telimi açmadı ben de bi daha aramadım. Eşim ilk defa arkamda durdu. Sonra bu süreçte aile bireylerini bizimle görüştürmedj ben de ramazanda kayinpederimi arayıp sadece onu eve davet ettiğimi kv i istemediğimi söyledim. Akşamında geldiler ben de o da demediğinizi birakmadik. 5 ay oldu hala ne torununu arar ne sorar. Kimse de ona hatası olduğunu söylemez. Eşim aramıyor ama hala annesi mevzu oldu mu aslan kesiliyor, konduramiyor kopmak istemiuor ne kadar açıkça söylemesine de Beni görüşmekte aramakla zorlamiuor ama kendisine her hafta oğlumuzu dedesine götürürken onu da görüyor ben de buna tahammül edemiyorum , görüşemezsin goremez , diyip büyük kavgalar çıkarıyorum. Eşimin onunla eskisi gibi canım cicimli olması oğlumu gorme ihtimali beni delirtiyor . Bi bedel ödemeden hep eşi cocuklari alttan aldılar onu hep sustular cesaret edemediler. Ama artık tahammül edemiyorum Yani anlatamadığım daha cook küslük çokdetay var
Uzattiysam kusura bakmayın içimi dökmek istedim
Çocuk gibi kadın ya.Esiniz ezdirmiyorsa sıkıntı yok.Merhabalar arkadaşlar ilk defa bir konu acıyorum. Sorunum şu ki , benim herseye küsen bir kv var. İlk olarak nisanlilik donemimde anneler gününü kutlamadim diye bana elin kızı bile kutluyor sen kutlamadin diyip , evlilik olmasın , düğün günü oğlumun cenazesini göreyim diyen ve böyle başlayan bi problemler silsilesi. Eşim tabi asla annesini ezdirmedi bu dönemde. Benim ailemin yapıcı davranışlarıyla barıştık, Nisan atmıştım. . Neyse evlendim ilk haftadan oto b.ka küsmeler başladı. Hamile kaldım sürekli kusarak geçen bi gebelikti , iki sokak arkamda oturmasına rağmen asla arayıp bi isteğim var mi diye sormazdi. Eşimle tartışirdi , ama beni de silerdi. Sonra doğum yaptım, hastaneden eve geldiğim ilk gün sütüm yok diye ağladım, üzerine alındı kustu gitti 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Eşim gizli gizli oglumun fotosunu ona hergun gösteriyordu. Benim annem yanımdaydı 20 gün sonunda annem gitti, akşamında o geldi. Asla ne Eşim ne ben tavır yapmadık. Daha sonra tekrar tartışmalar oldu yok kapıya gelmis içeri davet etmemisim yok kahve ikram etmemisim yok o çocuğuma evde 5 dk bakmış ben işimi yapmışım , hepsinde de eşime söyleyip bana saldı. Eşimle çok büyük tartışmalarının oldu . Kv i eve çağırdım çok büyük kavga ettim o onunla. Sonra barıştık , daha sonra asla torununu çağırmazdı evine ,hep ben al derim buna rağmen benden kaciriyorsunuz çocuğu der . Böyle bin tane şeye küsüp uzaklaşır , hep ona saygı duyulsun alttan alınsın, hürmet edilsin ister. Yanında güler arkadan nefret eder bana bunumu demek istedi acaba diye dusunur. En son ki meselede bi tahlil için hastaneye gitti ben de öğrendim ve iki gün sonra aradım telimi açmadı ben de bi daha aramadım. Eşim ilk defa arkamda durdu. Sonra bu süreçte aile bireylerini bizimle görüştürmedj ben de ramazanda kayinpederimi arayıp sadece onu eve davet ettiğimi kv i istemediğimi söyledim. Akşamında geldiler ben de o da demediğinizi birakmadik. 5 ay oldu hala ne torununu arar ne sorar. Kimse de ona hatası olduğunu söylemez. Eşim aramıyor ama hala annesi mevzu oldu mu aslan kesiliyor, konduramiyor kopmak istemiuor ne kadar açıkça söylemesine de Beni görüşmekte aramakla zorlamiuor ama kendisine her hafta oğlumuzu dedesine götürürken onu da görüyor ben de buna tahammül edemiyorum , görüşemezsin goremez , diyip büyük kavgalar çıkarıyorum. Eşimin onunla eskisi gibi canım cicimli olması oğlumu gorme ihtimali beni delirtiyor . Bi bedel ödemeden hep eşi cocuklari alttan aldılar onu hep sustular cesaret edemediler. Ama artık tahammül edemiyorum Yani anlatamadığım daha cook küslük çokdetay var
Yaptıklarından ve söylediklerinden sonra herseyin onun için normal olmasını kabul edemiyorum. İstediğimi yaparım söylerim ama oğlum yine de benimle birsey olmamış gibi gorusur kafasında. Bir anne nasıl bu kadar acımasız vurdumduymaz olabilir. Ona göre hep biz yanlış yapiyoruzAnnesiyle görüşmesine karisamazsin. Seni zorlamıyor sana gel demiyor. Arkanda da durmuş sen sevmiyorsun diye niye annesini silsin.
Sen de vurdumduymaz ol. Bir şey olMamis gibi görünüyor ki oğlu diken üstünde görüşüyor telefon açmıyor oğlunu sen izin verdikçe götürüyor. Bu saatten sonra değişmez ki bu kadın ne diye evliliğini bozacaksin. Bırak oğlu ne yapıyorsa yapsin. Torunu göstermem diyorsan kayınpederi evine çağır ya da parka bahçeye çağır. Çözüm çok ama sen kaynananın surunmesini istiyorsun. Surunmez ama o ekmeğini böyle yemiş böyle gelmiş böyle gidecek.Yaptıklarından ve söylediklerinden sonra herseyin onun için normal olmasını kabul edemiyorum. İstediğimi yaparım söylerim ama oğlum yine de benimle birsey olmamış gibi gorusur kafasında. Bir anne nasıl bu kadar acımasız vurdumduymaz olabilir. Ona göre hep biz yanlış yapiyoruz
Haklısınız 50 kusur yaşında , bu düzeni böyle götürmüş, böyle devam etsin istiyor.Sen de vurdumduymaz ol. Bir şey olMamis gibi görünüyor ki oğlu diken üstünde görüşüyor telefon açmıyor oğlunu sen izin verdikçe götürüyor. Bu saatten sonra değişmez ki bu kadın ne diye evliliğini bozacaksin. Bırak oğlu ne yapıyorsa yapsin. Torunu göstermem diyorsan kayınpederi evine çağır ya da parka bahçeye çağır. Çözüm çok ama sen kaynananın surunmesini istiyorsun. Surunmez ama o ekmeğini böyle yemiş böyle gelmiş böyle gidecek.
uzak durun , bir bahane ile komple küsüp iletişimi kesin...Merhabalar arkadaşlar ilk defa bir konu acıyorum. Sorunum şu ki , benim herseye küsen bir kv var. İlk olarak nisanlilik donemimde anneler gününü kutlamadim diye bana elin kızı bile kutluyor sen kutlamadin diyip , evlilik olmasın , düğün günü oğlumun cenazesini göreyim diyen ve böyle başlayan bi problemler silsilesi. Eşim tabi asla annesini ezdirmedi bu dönemde. Benim ailemin yapıcı davranışlarıyla barıştık, Nisan atmıştım. . Neyse evlendim ilk haftadan oto b.ka küsmeler başladı. Hamile kaldım sürekli kusarak geçen bi gebelikti , iki sokak arkamda oturmasına rağmen asla arayıp bi isteğim var mi diye sormazdi. Eşimle tartışirdi , ama beni de silerdi. Sonra doğum yaptım, hastaneden eve geldiğim ilk gün sütüm yok diye ağladım, üzerine alındı kustu gitti 20 gün boyunca ne aradı ne sordu. Eşim gizli gizli oglumun fotosunu ona hergun gösteriyordu. Benim annem yanımdaydı 20 gün sonunda annem gitti, akşamında o geldi. Asla ne Eşim ne ben tavır yapmadık. Daha sonra tekrar tartışmalar oldu yok kapıya gelmis içeri davet etmemisim yok kahve ikram etmemisim yok o çocuğuma evde 5 dk bakmış ben işimi yapmışım , hepsinde de eşime söyleyip bana saldı. Eşimle çok büyük tartışmalarının oldu . Kv i eve çağırdım çok büyük kavga ettim o onunla. Sonra barıştık , daha sonra asla torununu çağırmazdı evine ,hep ben al derim buna rağmen benden kaciriyorsunuz çocuğu der . Böyle bin tane şeye küsüp uzaklaşır , hep ona saygı duyulsun alttan alınsın, hürmet edilsin ister. Yanında güler arkadan nefret eder bana bunumu demek istedi acaba diye dusunur. En son ki meselede bi tahlil için hastaneye gitti ben de öğrendim ve iki gün sonra aradım telimi açmadı ben de bi daha aramadım. Eşim ilk defa arkamda durdu. Sonra bu süreçte aile bireylerini bizimle görüştürmedj ben de ramazanda kayinpederimi arayıp sadece onu eve davet ettiğimi kv i istemediğimi söyledim. Akşamında geldiler ben de o da demediğinizi birakmadik. 5 ay oldu hala ne torununu arar ne sorar. Kimse de ona hatası olduğunu söylemez. Eşim aramıyor ama hala annesi mevzu oldu mu aslan kesiliyor, konduramiyor kopmak istemiuor ne kadar açıkça söylemesine de Beni görüşmekte aramakla zorlamiuor ama kendisine her hafta oğlumuzu dedesine götürürken onu da görüyor ben de buna tahammül edemiyorum , görüşemezsin goremez , diyip büyük kavgalar çıkarıyorum. Eşimin onunla eskisi gibi canım cicimli olması oğlumu gorme ihtimali beni delirtiyor . Bi bedel ödemeden hep eşi cocuklari alttan aldılar onu hep sustular cesaret edemediler. Ama artık tahammül edemiyorum Yani anlatamadığım daha cook küslük çokdetay var
Şimdi şöyle bi durum var , bu hafta ameliyat olucam , eğer hastaneye , evime geçmiş olsuna gelmezse ( evimiz çok yakın) aramazsa , torununa bu süreçte kimin bakacağıyla ilgilenmezse onu sonsuza kadar silmeyi dusunuyorum, aynısını tabi esimdende isticem . Bir daha onun olduğu ortama kaynimin düğünü olsa dahi gitmeyi dusunmuyorum bunu eşimle de paylaşıcam ameliyattan önce. Bakalim ya eşimle büyük tartisicaz ya da kabul edicek. Kv nin ziyaretime gelmesi mucize olur çünkü. Hiçbir terbiyesizlik saygısızlık yapmadım ona karşı, ama o kininden bana bunu yaparsa Allah büyük ben de durmayı dusunmuyorumuzak durun , bir bahane ile komple küsüp iletişimi kesin...
Eşiniz isterse görüşsün ama siz görüşmeyin kafanız rahat ederŞimdi şöyle bi durum var , bu hafta ameliyat olucam , eğer hastaneye , evime geçmiş olsuna gelmezse ( evimiz çok yakın) aramazsa , torununa bu süreçte kimin bakacağıyla ilgilenmezse onu sonsuza kadar silmeyi dusunuyorum, aynısını tabi esimdende isticem . Bir daha onun olduğu ortama kaynimin düğünü olsa dahi gitmeyi dusunmuyorum bunu eşimle de paylaşıcam ameliyattan önce. Bakalim ya eşimle büyük tartisicaz ya da kabul edicek. Kv nin ziyaretime gelmesi mucize olur çünkü. Hiçbir terbiyesizlik saygısızlık yapmadım ona karşı, ama o kininden bana bunu yaparsa Allah büyük ben de durmayı dusunmuyorum
NaptınızŞimdi şöyle bi durum var , bu hafta ameliyat olucam , eğer hastaneye , evime geçmiş olsuna gelmezse ( evimiz çok yakın) aramazsa , torununa bu süreçte kimin bakacağıyla ilgilenmezse onu sonsuza kadar silmeyi dusunuyorum, aynısını tabi esimdende isticem . Bir daha onun olduğu ortama kaynimin düğünü olsa dahi gitmeyi dusunmuyorum bunu eşimle de paylaşıcam ameliyattan önce. Bakalim ya eşimle büyük tartisicaz ya da kabul edicek. Kv nin ziyaretime gelmesi mucize olur çünkü. Hiçbir terbiyesizlik saygısızlık yapmadım ona karşı, ama o kininden bana bunu yaparsa Allah büyük ben de durmayı dusunmuyorum
Eşim ilk ameliyat olduğunda tüm aile geldi ilk sezeryanda geldilerŞimdi şöyle bi durum var , bu hafta ameliyat olucam , eğer hastaneye , evime geçmiş olsuna gelmezse ( evimiz çok yakın) aramazsa , torununa bu süreçte kimin bakacağıyla ilgilenmezse onu sonsuza kadar silmeyi dusunuyorum, aynısını tabi esimdende isticem . Bir daha onun olduğu ortama kaynimin düğünü olsa dahi gitmeyi dusunmuyorum bunu eşimle de paylaşıcam ameliyattan önce. Bakalim ya eşimle büyük tartisicaz ya da kabul edicek. Kv nin ziyaretime gelmesi mucize olur çünkü. Hiçbir terbiyesizlik saygısızlık yapmadım ona karşı, ama o kininden bana bunu yaparsa Allah büyük ben de durmayı dusunmuyorum
Sabah taburcu oldum, iki sokak ötedeki kv akşam 9 da geldi . İstediği ilgi alakayı göremeyince 1 saat sonra evi terk etti , ve kocama onu reddettiğini , kocam benim yanımda ona surat astigi için haddini bilmediğini söyledi ve bir tür beddua etti. Biz de tamamen koptuk ondan. Bayramına da ne gittik ne aradık .Naptınız
Sabah taburcu oldum, iki sokak ötedeki kv akşam 9 da geldi . İstediği ilgi alakayı göremeyince 1 saat sonra evi terk etti , ve kocama onu reddettiğini , kocam benim yanımda ona surat astigi için haddini bilmediğini söyledi ve bir tür beddua etti. Biz de tamamen koptuk ondan. Bayramına da ne gittik ne aradık .
Eşim ameliyatim sonrası, kv geç gelince onunla tartisti ve sildiler birbirlerini. Zaten karışmıyorum artık , yok hükmünde bizim için ama erkeklerin sözüne pek güven olmaz. Ben asla gitmesinden yana değilim, çünkü bunca hakaret bedduadan sonra tekrar giderse ki bu zamana kadar gitti , kv hep daha fazlasını yaptı. Şuan bi daha giderse tekrar yapmasına musade edecek. Bunu istemiyorum benden uzak Allaha yakın olsun.Bir an babaannem i okudum zannettim dedem hep şımartmis zamanında
Çözümü aile evinden uzaklaşarak bulanda oldu
Dedem rahmetli olduktan sonra bulan da oldu
Allah yardımcın olsun zor iş
Yerinde olsam
1 eş çocuk gidip gelmesine karışmam
2 evde kv kp konusu asla açmam
3 eş geldiğinde onlarla alakalı asla soru sormam
4 evde huzuru mutluluğu hissettirir
5 kendime olan bağı arttırır
6 asla tartışmaz genelde ilişki sonrası yada öncesinde anlatırım haklılığımi ancak o zaman anlar yada anlamış davranir
Ağzından çıkan her kelimeyi kabul etmese de kabul etmek zorunda kalır
7 kendi ailemle eş ailesini asla karşılaştırmak
Bu kdr bunları bir dene bakalım hala değişiklik yoksa benden bu kadar
Teşekkür ederimÇok iyi yapmışsınız. Sizin ve bebeğinizin iyi olmasına eşinizin de size destek olmasına çok sevindim.