• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küfreden annem, yoksa düşmanım mı desem?....

chatlaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
slm kizlar
direk konuya giriyorum moralim cok bozuk, o kadar kirginim, sinirliyimki suan bile agliyorum
sorun annem, annem mi düsmanim mi belli degil
hergün sürekli agza alinmicak küfürler saydiriyo bana, sucum olsa bari hicbisey yapmadigim halde bi basliyo susturabilene ask olsun
ondan duydugum laflari hayatim boyunca hic kimseden duymadim
resmen düsmanim oldu, kendinden iyice nefret ettiriyo, uzaklastiriyo beni
ben birini sildigim zaman tam silerim bunuda kendisi cok iyi biliyo, kizini kaybediyo öldürüyo haberi yok
en ufagindan bugünü örnek veriyim
alisverise gidiyoduk babamlar cikti sadece ben ve annem evdeydik
neyse annem kapinin önündeydi ben ciktim merdivenlere dogru yürüdüm ardindan annem kapiyi kapatip indi
eve geldigimizde anahtar kapinin üstündeydi
kendisi anahtari takip unuttugu halde ve evden en son o ciktigi, kapiyi o cektigi halde kisacasi suc onda oldugu halde bana bagirip cagirdi
en son ben cikmisim evden insan bi dikkat edermis herzaman bu böyleymis diye basladi ardindan alisildigi üzre küfürler geldi
ya herseyi gectim, sucsuz oldugum halde kizsin etsin ama küfür etmesin, o küfürler olmasa hicbiseyi takmam kafama hicbiseyi
o kadar gururuma dokunuyoki anlatamam, anne bile demek istemiyorum artik
ettigti küfürleri duysaniz agziniz acik kalir öyle böyle degil
ya ben kiziyim ya kizi, ayip degilmi bana bu laflari söylüyo sucum olsa bari sucsuzumda hic bi sucum yokki
sirf bugün degil hergün yemin ederim size hergün, hergün..
o kadar biktimki anlatamam, annem ordan küfrediyo bende bagirdim benim ne sucum var en son sen ciktin sen taktin anahtari hem kendin unutuyosun hemde bana bagiriyosun küfrediyosun diye cikistim
ordan babam geldi sus artik chatlaxx yürü git uzatma sus dedi, gittim odama artik yapcak bisey yok herzaman ayni cünkü, hala devam etti küfürlerine bi basladigi zaman susmak bilmez zaten
dayanamadim ciktim bagirdim cagirdim ne bicim annesin sen hickimseden duymadim bu laflari, ben senin kizin degil miyim vs dedim
agladim resmen kendimi tutamadim o halimi gördügü halde daha devam etti küfülerine babam bile karisina kes artik sesini utanmiyo musun kizina bu laflari söylemeye dicene bana bagirip odama gönderiyo
beni susturcana karini sustur bak dünyanin lafini söylüyo ne o...lumu birakiyo ne baska biseyimi diyorum annemde bi yandan küfürleri saydirmaya devam ediyo tabi
sus artik sende diye anneme bagirdi, tabi bagirmak denmez ona, sonra bak iste bi sucum olsa bari dedim üstüme yürüdü gir artik odana dedi babam
ya o kadar biktimki anlatamam bu sadece bugünki örnegi, hergün böyle
basimi alip gitmek istiyorum kurtulmak istiyorum ama nereye gitcem
insanin annesi bile böyle yapiyosa ben kime siginabilirim? zaten hickimseye yük olmayada hakkim yok, gitmemde zaten
yillardir tek dilegim bu evden kurtulmak kendi evime cikmak
bu sene staja basliyorum ordan gelen parayi biriktirsem desem olmuyo, zaten alcam 3 kurus para istesemde biriktiremem
ne zaman bu evden cikip gidersem ne zaman evlenirsem o zaman kendi param olurmus, babam öyle diyo anlicaniz caliscam etcem para onlara gitcek
gitsin sorun degil annem babam sonucta ama ne annelik babalik yaptilarda benden bide utanmadan maasimi alcaklar
ben napiyim kizlar ya, ne yapiyim?....mafoldumben

Üzücü bir durum. ınsanın en mutlu olduğu yer anne ve babasının yanıdır ama bazılarımız için bu böyle olmuyor maalesef. Annenizin psikoloji bozuk herhalde bu şekilde davrandığına göre. Siz sinirli olmadığı bir anda saygılı bir şekilde gidip kendisi ile konuşsanız; bu şekilde davrandığında çok üzüldüğünüzü, onu çok sevdiğinizi ama böyle yaptığı zamanlarda kendinizi ona karşı uzak hissettiğinizi anlatmaya çalışsanız belki o da yaptıklarını düşünür ve hatasını anlar. Allah yardımcın olsun.

Üzücü bir durum. İnsanın en mutlu olduğu yer anne ve babasının yanıdır ama bazılarımız için bu böyle olmuyor maalesef. Annenizin psikoloji bozuk herhalde bu şekilde davrandığına göre. Siz sinirli olmadığı bir anda saygılı bir şekilde gidip kendisi ile konuşsanız; bu şekilde davrandığında çok üzüldüğünüzü, onu çok sevdiğinizi ama böyle yaptığı zamanlarda kendinizi ona karşı uzak hissettiğinizi anlatmaya çalışsanız belki o da yaptıklarını düşünür ve hatasını anlar. Allah yardımcın olsun.

denedim normal bi sekilde niye küfrediyosun hemen naptim ben sana düsmanin miyim dedim sen hakediyosun dedi devam etti

Bazen insanlar kendi suçlarının üzerini kapatmak için öyle sert çıkışlar yaparlar. Sizin bugünkü olay da öyle olmuş anlaşılan. Babanın seni savunmamasına gelirsek annen öyle bir başlamışkı fırtına estirmeye belli ki baban da bu fırtınadan nasibini almamak için kolay olanı seçmiş ve seni odana göndererek olayın kapanmasını istemiş. Annen belki menapozda olduğu için böyle davranıyordur ya da başka sorunları vardır. Küfürlere gelince belli ki o da iyice ağız alışkanlığı olmuş, kolay değildir ağız alışkanlıklarını bırakabilmek. Özellikle kızgınlık anında istemese de ağzından çıkıveriyordur. Ama annen biraz daha yaşlanmaya başladığında daha sakin ve mülayim olacaktır emin ol, bir de yalnız kalma korkusuyla sana daha iyi davranacaktır. Biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim bir de annen sana sinirlenip kavga çıkarmaya çalıştığı zamanlarda o ortamda bulunma odana falan çekil, böylelikle hem kavga uzamaz hem de daha az duysarsın söylenenleri. opuyorumnanaktan

Bazen insanlar kendi suçlarının üzerini kapatmak için öyle sert çıkışlar yaparlar. Sizin bugünkü olay da öyle olmuş anlaşılan. Babanın seni savunmamasına gelirsek annen öyle bir başlamışkı fırtına estirmeye belli ki baban da bu fırtınadan nasibini almamak için kolay olanı seçmiş ve seni odana göndererek olayın kapanmasını istemiş. Annen belki menapozda olduğu için böyle davranıyordur ya da başka sorunları vardır. Küfürlere gelince belli ki o da iyice ağız alışkanlığı olmuş, kolay değildir ağız alışkanlıklarını bırakabilmek. Özellikle kızgınlık anında istemese de ağzından çıkıveriyordur. Ama annen biraz daha yaşlanmaya başladığında daha sakin ve mülayim olacaktır emin ol, bir de yalnız kalma korkusuyla sana daha iyi davranacaktır. Biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim bir de annen sana sinirlenip kavga çıkarmaya çalıştığı zamanlarda o ortamda bulunma odana falan çekil, böylelikle hem kavga uzamaz hem de daha az duysarsın söylenenleri. opuyorumnanaktan

annem 37 yasinda menapozda degil cnm
zaten odamdan ciktigim yok inaninki dört duvar arasinda yasiyorum
onun sesini duymadigim zaman cok huzurluyum
ama odamda durdugum halde bile küfrediyo odasindan cikmiyo vs diye
duvar cok ince her söylenen duyuluyo
ya yanindayken küfretmis yada odamdayken inanin hic farketmiyo

Çok üzücü bir durum annenin bunları söylemesi bir evlat için çok ağırdır acaba sinirsel bir rahatsızlığı filan varmı acaba belkide farkında olmadan ağzından çıkıyor olabilir .
Ailende konuşabileceğin büyüklerin filan varmı onlara anlatsan bu durumu mutlaka yardımcı olacaklardır sana canım.
bilmiyorum resmen psikolijisi bozuk hasta bi insan
farkinda olmadan olurmu gayette farkinda bir degil iki degil cünkü
yanlislikla bikez söylemis olsa anlicam ama herzaman bu böyle
büyükbabamlar fln var ama ne anlatabilirimki
bakin annem böyle diye annemimi kötülicem
zaten öyle bisey yapmis olsam daha beter olur bide o yüzden dünyanin küfürünü duyarim bi size anlatabilirim iste baska hickimseye anlatamam

bilmiyorum resmen psikolijisi bozuk hasta bi insan
farkinda olmadan olurmu gayette farkinda bir degil iki degil cünkü
yanlislikla bikez söylemis olsa anlicam ama herzaman bu böyle
büyükbabamlar fln var ama ne anlatabilirimki
bakin annem böyle diye annemimi kötülicem
zaten öyle bisey yapmis olsam daha beter olur bide o yüzden dünyanin küfürünü duyarim bi size anlatabilirim iste baska hickimseye anlatamam

Anladım canım peki babanla arası nasıl annenin belkide arası iyi değilse sana yükleniyor olabilir.
Baban neden sessiz kalıyor bunu anlamadım bende yani müsade ediyor küfür olayına ..

Anladım canım peki babanla arası nasıl annenin belkide arası iyi değilse sana yükleniyor olabilir.
Baban neden sessiz kalıyor bunu anlamadım bende yani müsade ediyor küfür olayına ..

yok iyi bi sorun yok normal aralari
inan hic bilmiyorum, o küfürleri duysan agzin acik kalir ya akliniza ne gelirse sayiyo
ben kücükken bikez küfretmisti tepki vermisti babam
ama simdi hic tinlamiyo bile
belkide alistigindandir, günlük bu laflari duydugumuz icin anormal gelmiyo artik
annesiyle anne kiz gibi degilde arkadas gibi olanlara o kadar cok özeniyorumki mafoldumben

yok iyi bi sorun yok normal aralari
inan hic bilmiyorum, o küfürleri duysan agzin acik kalir ya akliniza ne gelirse sayiyo
ben kücükken bikez küfretmisti tepki vermisti babam
ama simdi hic tinlamiyo bile
belkide alistigindandir, günlük bu laflari duydugumuz icin anormal gelmiyo artik
annesiyle anne kiz gibi degilde arkadas gibi olanlara o kadar cok özeniyorumki mafoldumben

Üzülme canım ya inşallah hatasının farkına varırda aranız düzelir :teselli:

çok şaşırdım canım...

psikiyatriye gitmeye ikna etseniz. aranızın iyi olduğu sakin olduğu dönemler oluyorsa konuşmaya çalışın.
yada bir süre içinize odanıza kapanın. asın suratınızı belki telaşlanır meraklanır. hatasını farkeder.
yada tanıdığınız sevdiği birinden yardım alın anane teyze hala komşu falan..
küfür etmesi hiç normal değil. çok üzüldüm.

Üzülme canım ya inşallah hatasının farkına varırda aranız düzelir :teselli:

bilemiyorum, bu evden kurtulucagim günü iple cekiyorum
er_ca .!.:
çok şaşırdım canım...

psikiyatriye gitmeye ikna etseniz. aranızın iyi olduğu sakin olduğu dönemler oluyorsa konuşmaya çalışın.
yada bir süre içinize odanıza kapanın. asın suratınızı belki telaşlanır meraklanır. hatasını farkeder.
yada tanıdığınız sevdiği birinden yardım alın anane teyze hala komşu falan..
küfür etmesi hiç normal değil. çok üzüldüm.

nerdeyse 7/24 odamdayim valla
4 saat oldu bu olayin üstünden odamdayim kapimi kitledim oturuyorum hic kimse meraklanmadi, meraklanmazda sadece erkek kardesim kapimi caldi gel yemek ye diye
babam bile sesini cikarmiyo ayni evde olan biri
disarda olanlar nasil engel olabilirki
bide kendisi anlasa, yaptigi hatanin, kizini kaybettiginin farkina varsa keske....

canım benim yaa.. kaç yaşındasın bitanem? ne stajı yapıcaksın? annen normal zamanlarda yani her hangi bir şeye kızgın olmadığı zamanlarda nasıl biri. şefkatlimi? yaptığı şeyin yanlışlığının pişmanlığını duyduğunu hissettinmi.. var bi sıkıntısı belli.. zor bi hayatınızmı var yada ne bilim annen bi travma filanmı yaşadı? çok soru sordum farkındayım cevap vermek zorunda değilsin bitanem..

canım benim yaa.. kaç yaşındasın bitanem? ne stajı yapıcaksın? annen normal zamanlarda yani her hangi bir şeye kızgın olmadığı zamanlarda nasıl biri. şefkatlimi? yaptığı şeyin yanlışlığının pişmanlığını duyduğunu hissettinmi.. var bi sıkıntısı belli.. zor bi hayatınızmı var yada ne bilim annen bi travma filanmı yaşadı? çok soru sordum farkındayım cevap vermek zorunda değilsin bitanem..

17 yasindayim, henüz bilmiyorum is ariyorum bakicam daha ins bulabilirim
yok cnm ne sefkati, sinirli olmadigi bi zamandada sinirlencek küfretcek bisey bulur kendisi simdiye kadar hic pisman oldugunu hissetmedim, pisman olsa tekrarlamaz zaten hergün ayni seyi
yok cnm zor degil normal bi hayatimiz var sıkıntı yapicak biseyimizde yok cok sükür, kendisinin sinir ve küfürleri haric

Canım üvey falan olsa hadi neyse diyecem de öz annenmiş.. cidden çok kötü Bi durum inşallah en kısa zamanda ayaklarının üzerinde durur kurtulursun. seni çoooook iyi anlıyorum Benim annem Bir melek, çook seviyorum onu ama BaBam aynı anlattiğin giBi.. Balkona çıkar Bize küfreder.. ağzına ne gelirse.. aBlama anneme Bana.. yani konu komşu Bizi tanımasa Bizim için ne der düşünemiyorum Bile.. herkes kınar BaBamı.. ayıp insan kızına namusuna küfreder mi diye.. daha 12 yaşındayken telefon faturası çok geldiği için telefonu kırdı misafirlerin yanında ve aBlamla Bana o.. dedi.. ne küfürler etti.. inan dayaktan daha Beter.. dövse etse Bundan iyi.. şimdi yüzüne Bakmıyorum BaBamın ve Bana aşkım Bitanem diye hitap ediyor ! Zamanında o diline sahip çıkacaktı sildim Ben BaBamı yok Benim için.. en son nişanlımın yanında Benim Allahıma kitaBıma küfretti.. 23 yaşındaydım dayanamadım Bana artık küfretme diye çığlık attım ardından sinir krizi geçirdim. hemen çantamı aldım evi terkettim nişanlım arkamdan koştu.. BaBam Balkondan hala küfrediyordu döndüm deli giBi Bağirdim allah senin Belanı versin senin GiBi BaBam olduğu için utanıyorum diye.. ama deliler giBi ağlıyorum.. o oldu.. sildim onu.. özür diledi.. ama 50 yaşındasın, kendine yakıstırıyo musun kızına namusuna küfretmeyi hem de nişanlısının yanında dedim.. dediğim giBi, artık var ama yok Benim için.. Bi cinnet herşeyi çözer, Bi daha Bana anneme aBlama küfrettiğini görürsem çoook kötü olur çoooooooook... sinirlendim gene

valla canım ne diyeceğimi bilemedim, ne bileyim en azından kafanı yaslayacağın başka bi akraban falan yok mu,
annen bi de tiroitlerine baktırsın,
erkek arkadaşın falan var mı, evlilik düşündüğün biri varsa nişanlansan belki bu kız benim evimde misafir moduna girer biraz değişir.
yada annenle aranız iyiyken konuşsan dicem ama zaten iletişim diye bişeyiniz yok
herhalde tek çaren çalışıp en azından kapı vurup gidebilcek konumda olman

Keşke annende bu siteye üye olsa..Keşke bizlerle konuşsa,yazsa yazışsa..
Eminim bilse ki seni kaybedecek,senin sevgini kaybedecek pamuk gibi yumuşayacak ama;
bilmiyor göremiyor şuan hayata öfkesi galip geliyor.
Sanırım küfür olayıda bazı insanlar vardır o küfürler dillerine yapışmış,konuşma tarzı olmuştur.Hani öyle anlamına göre can acıtmak için filan değil...Motor gibi otomatiğe almış sararlar.Annende sanırım bu durumda.
Yapmak zorunda olmasanda onunla sakin zamanlarda dertleşmeyi dene.Sohbet konuları bul mesela.
Aslında bu annenin görevi ama bi defayı mahsus rolleri ters çevirelim sen anne ol o kız,bak bakalım neymiş derdi sorunu.

onu sevemediğim için kendimden nefret ediyorum.. Bunun tek seBeBi o.. şimdi Bana dünyaları verse ne çıkar ? önüme kırmızı halılar serse kızım aşkım dese ne çıkar ? affedemiyorum silemiyorum yaşananları.. çocukluğumunda gençliğimin de katili o.. çocukluğum küfür duymakla geçti.. her yerde deli giBi Bağirdin küfrettin.. şimdi sildim artık yoksun Benim için.. yıllar var ki öpmem, BaBa diye hitap etmem.. Benden neden nefret ediyorsun dediğinde vereceğim cevaptan utanmaktan da mı korkmuyorsun.. aBim onun yüzünden evi terketti.. aBlam onun yüzünden yanlış Bi evlilik yaptı sırf çenesinden kurtulmak için. Ben yanlış Bi insanla evlenmeye kalktım nişanlandım sırf Bu evden gitmek için.. şimdi duruldun yapayalnız kaldın.. ama sana BaBa diye koşan BeBeklerini sen hep ittin kendinden tiksindirdin.. sadece acıyorum sana sadece.. ve seni sevmediğim için kendimden nefret ediyorum.. oooooooffffffffff.. Bu konuyla yaramı deştin Be canım.. çook üzdün Beni.. seni en iyi Ben anlarım en iyi..

Back
X