• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kötü hissediyorum, benzer hisleri yaşayan var mı?

pellinn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
20
2
1
34
Son zamanlarda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. İçimde sürekli konuşan bir ses var ve onu susturamıyorum. Sanki her şey ters gidecekmiş gibi bir his içindeyim. Umutla bakamıyorum hiçbir şeye, en basit şeylere bile tahammülüm kalmadı. Önceden heyecan duyduğum şeyler bile artık bana anlamsız geliyor. Bu duygularla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum. Benzer şeyleri yaşayan var mı?

Son zamanlarda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. İçimde sürekli konuşan bir ses var ve onu susturamıyorum. Sanki her şey ters gidecekmiş gibi bir his içindeyim. Umutla bakamıyorum hiçbir şeye, en basit şeylere bile tahammülüm kalmadı. Önceden heyecan duyduğum şeyler bile artık bana anlamsız geliyor. Bu duygularla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum. Benzer şeyleri yaşayan var mı?
Benim ablam bu hastalıkla uzuuun bir süre kendi savaşmaya çalıştı ama yardım almadan düzelemedi anlık düzelmeler yaşıyordu ama tam anlamıyla o sesi hiç susturamadı psikiyatriye görünün ufacık bi ilaçla hem daha da ilerlemesi durur hem de inanılmaz rahatlarsınız. Doktorun ablama söylediği küçükken yaşadığın bi olay travma olmuş ve bi olayla açığa çıkmış dedi kendinizi harap etmeden lütfen doktora görünün çok iyi bilirim o hastalığı inanın🙏🏻🙏🏻🥰sağlıkla kalın♥️🥰💐

Benim ablam bu hastalıkla uzuuun bir süre kendi savaşmaya çalıştı ama yardım almadan düzelemedi anlık düzelmeler yaşıyordu ama tam anlamıyla o sesi hiç susturamadı psikiyatriye görünün ufacık bi ilaçla hem daha da ilerlemesi durur hem de inanılmaz rahatlarsınız. Doktorun ablama söylediği küçükken yaşadığın bi olay travma olmuş ve bi olayla açığa çıkmış dedi kendinizi harap etmeden lütfen doktora görünün çok iyi bilirim o hastalığı inanın🙏🏻🙏🏻🥰sağlıkla kalın♥️🥰💐
Çok haklısınız kısa süreli düzelmeler, iyi hissetmeler sonrasında hep başa dönüyorum. Oysaki çok şükür hayal ettiğim bir evlilik yaşıyorum, ailem sağlıklı hayatta. Herkesin hayatında yaşadığı sıradan sorunlar dışında büyük bir problemim yok. Ama ufak şeyleri bile içimde çok büyütüyorum, azıcık ters giden birsey olunca daha kötüsü olacakmış gibi hissediyorum.

Çok haklısınız kısa süreli düzelmeler, iyi hissetmeler sonrasında hep başa dönüyorum. Oysaki çok şükür hayal ettiğim bir evlilik yaşıyorum, ailem sağlıklı hayatta. Herkesin hayatında yaşadığı sıradan sorunlar dışında büyük bir problemim yok. Ama ufak şeyleri bile içimde çok büyütüyorum, azıcık ters giden birsey olunca daha kötüsü olacakmış gibi hissediyorum.
Sizi gerçekten anlıyorum hatta ilerde çevrenizde hayatın ne güzel neyi takıyosun amaan diyenler çıkacak ama o düşünceler asla huzur vermeyecek size. Ablamla saatlerce konuşur dil dökerdim maksimum bir gün sonra hastalık ölüm korkusu gelirdi yada hiç bişeyden keyif almazdı alsa da anlık sevinçler olurdu lütfen psikiyatriye gidin biz ilerlediği için zor ikna ettik psikiyatriye gitmeye şimdi o kadar zaman boşa harcamışım zamanımı diyo geç kalmadan nolur gidin kendinizi yer bitirirsiniz gereksiz yere ve o gereksiz şeyler size dünyanın en gerekli konuları gibi gelir 🥰🙏🏻💐

Çok teşekkür ederim bu sözleri yakınlarımdan duyuyorum o kadar haklısınız ki. tavsiyenizi dinleyeceğim iyi geldiniz teşekkür ediyorum 🙏💕

aynı durumdayız hemde çok uzun süredir. Hiçbirşeye heyecanım yok sanki duygularım alınmış gibi ot gibi yaşıyorum 27 yasındayım senelerdir hayatımda kimse yok alamıyorum da çevremde kimse kalmadı sürekli ani parlamalar yükselmeler hep mutsuz hissetme bi yol bulamıyorum ama

aynı durumdayız hemde çok uzun süredir. Hiçbirşeye heyecanım yok sanki duygularım alınmış gibi ot gibi yaşıyorum 27 yasındayım senelerdir hayatımda kimse yok alamıyorum da çevremde kimse kalmadı sürekli ani parlamalar yükselmeler hep mutsuz hissetme bi yol bulamıyorum ama
Ben çok psikolojik sorun yaşadım bio enerji uzmani tedavi etti beni daha önce de gitmiştim onlardan fayda goremedim. Bu uzaktan tedavi etti çok şükür bitti

Ani parlama olayı bende de çok olurdu (hala bazen tutamam kendimi ama törpülemeye çalışıyorum) bu biraz yaş almayla alakalı sanırım. Hayatınıza kimseyi alamayışınız konusunda kesinlikle size bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum gerçekten isteyip istememenizle alakalı bence hazır olduğunuzda vakti de gelmişse nasibinizdeki insan gelip buluyor sizi bende bir zamanlar sizin gibi düşünürdüm hiç kimseyi sevemeyeceğimi zannederdim ama öyle olmuyor hatta şöyle söyleyeyim o insan gelip sizi bulduğunda inanın bisey yapmanıza da gerek kalmıyor Allah sevdiriyor sizi ona, onu size. Kendinize yüklenmeyin bu konu da lütfen.

Back
X