- 4 Ağustos 2022
- 141
- 118
-
- Konu Sahibi minikkelebekcik
O sırada böyle yapamıyorum, sınırlerımı bozuyor çunku srtıkEleştirince basın kahkahayı ! Ahahahahhaah tipe bak özgüvene bak diyin gülmekten ölün bence
Ezin onu, dünya kaç bucak gösterin. Özgüvenini kırın sonra o ezik halini ne yaparsanız yapınister at, ister devam et
Kendi güzelliğinin farkındasın, yolda yürürken herkes sana bakıyor ben neden iltifat edeyim ki sana diyor. Kocam olduğun için değil mi diyorum? Baskasının iltifat etmesini bakmasını ne yapayım ki ben dedim… sen beni beğenmediğin sürece.. ben seninle evliyim dedim.Ne kadar zavallı davranışlar ya. Sana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirmesi gerekirken, birde komik olduğunu zannettiği densiz laflarda bulunuyor.
Yüz vermeyin hiç. İyice süslenin, iyice kendinize bakın. Yanaştığında ise hiç pas vermeyin. Her seferinde de onun size soktuğu lafları hatırlatın. Konuşarak anlamıyorsa bir şeylerden mahrum kalması gerekiyor. Erkek dediğin biraz ağır olur. Bu ne böyle.
Süslenen kendime iyi bakan, işi olan biriyim.. arkadaslarım senin bu özgüvenin onu ezik hissettirdiği için sana böyle davranıyor diyorNe kadar zavallı davranışlar ya. Sana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirmesi gerekirken, birde komik olduğunu zannettiği densiz laflarda bulunuyor.
Yüz vermeyin hiç. İyice süslenin, iyice kendinize bakın. Yanaştığında ise hiç pas vermeyin. Her seferinde de onun size soktuğu lafları hatırlatın. Konuşarak anlamıyorsa bir şeylerden mahrum kalması gerekiyor. Erkek dediğin biraz ağır olur. Bu ne böyle.
Oha çok iyi valla helal kız sana.Eleştirince basın kahkahayı ! Ahahahahhaah tipe bak özgüvene bak diyin gülmekten ölün bence
Ezin onu, dünya kaç bucak gösterin. Özgüvenini kırın sonra o ezik halini ne yaparsanız yapınister at, ister devam et
Aynen öyle gerçekten erkekler kendinden daha güzel kadın görümce sapıtıyor. Güçlü birisini görmek istemiyor. . Arkadaşın dediği gibi tipe bak özgüvene bal diyip basın kahkahayı mal adam ya çok bilendim. Tipe bak çay demleSüslenen kendime iyi bakan, işi olan biriyim.. arkadaslarım senin bu özgüvenin onu ezik hissettirdiği için sana böyle davranıyor diyor
Ben de onu ezip küçümseyince hoş bir şey ortaya çıkmıyor, bence evlilik bu değil. Bunu yapıyorum ben de ona o sırada. Empati sağlamıyor ki evet ben çirkinim zaten diyorAynen öyle gerçekten erkekler kendinden daha güzel kadın görümce sapıtıyor. Güçlü birisini görmek istemiyor. . Arkadaşın dediği gibi tipe bak özgüvene bal diyip basın kahkahayı mal adam ya çok bilendim. Tipe bak çay demle
Bunu da yaptım işe yaramıyorEzin küçümseyin bakalım birde
Asagilik kompleksi var esinizde. Sizi aşağı çekerek psikolojik baskı yapıp kendi eksikliklerini sizin modunuzu ve özgüveninizi düşürerek size de yaşatmak istiyor. Çirkin mi baya eşiniz?O sırada böyle yapamıyorum, sınırlerımı bozuyor çunku srtık
Bunu ben de kendime soruyorumNe iğrenç bir adam neden hala evlisin bununla
çok çirkin değil ama standartın altında evetAsagilik kompleksi var esinizde. Sizi aşağı çekerek psikolojik baskı yapıp kendi eksikliklerini sizin modunuzu ve özgüveninizi düşürerek size de yaşatmak istiyor. Çirkin mi baya eşiniz?