Sürekli fotoğraf çekip ailesine gönderiyor ?

Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladım :KK70: Erkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Sizinle olan fotoları mı atıyor yoksa kendini mi?

Sürekli ailesine kardesine foto aran merak ediyorlar diye üstelik evlenince fiyuuu düsünemiyorum
Ben düşündüm de 🤦
tumblr_inline_mt6awziLjk1qd1u6c.gif

Benim kv de gittiğimiz yerlerin fotosunu ister eşim atmaz tabi😂 tamam merak ediyorlarsa 1 2 kere atılır da sürekli atmak nedir ya sizle vakit geçirmek yerine sürekli elinde telefon hoş değil
acaba benimki de annesi istediği için mi atıyor yoksa kendisi mi istediklerini düşünüyor gerçekten anlamıyorum :KK70: evet gerçekten bir şey diyeceğim mesela video çekiyor arkadan konuşamıyorum hahahah çok daraldım ayrılacağım

Peki bacım sen ona sormadın mı ....yani bu gidiş nereye ? Düğün fotoğraflarimizi çekeceksin de ona mı hazırlık???

X