Surekli cat kapı gelen babaannemler

Tamam Hanımefendi

Kendi ailesi soz konusu olunca babam icin sular duruluyor. Hatta dün ben içerideyken babam yardım etmek istemiş cay icin anneme. babaannem de babama otur, o yapar tabii dolduracak cay icmeyecek miyiz falan demis. Tövbe tövbe ya

babanın huyunu bilirken hasta anneni bırakıp giden sensin,gitmeyip çay servisini senin yapman lazımdı.

babanın huyunu bilirken hasta anneni bırakıp giden sensin,gitmeyip çay servisini senin yapman lazımdı.

Affedersiniz de ben annemi bırakıp gitmiş miyim? Allah askına ya. Tamam uzun yazmış olabilirim ama okumadan da cevap vermeyin lütfen. Kardesim geldi ben de annemi yatırıp çıktım dedim. Bu cümlenin neresini anlamadınız? Dört kisiyenasil aynı anda sekiz tabak ve dört bardak taşıyabilirim 12 tane kolum yok herhalde değil mı . Tövbe tövbe

Bizim akrabalar da çat kapı gelirler yaa üstelik başka ilden çat kapı geliyorlar yani insan bir arar haber verir biz geleceğiz 3-4 gün kalacağız diye. Belki planımız programımız vardır yani bir müsait misiniz diye sormaları lazım değil mi..

Aynı dertten muzdarip olan çoktur emin ol.. Hele ben kimseye hizmet etmem hiç sevmem öyle şeyleri :) Ailem de beni bilir alıştırdım onları biri benden bir şey isterse yapmam yani. Misafir geldi diye de programımı bozmam çıkarım evden. Ama sende farklılık annenin ameliyat olmuş olmasıymış. Annelere yazık yaa ameliyat ol misafire hizmet et olacak iş mi.

yaptığın çok hoş olmamış.. ben de yaptığını yaşına veriyorum.. misafir ağırlamak bizim geleneğimizde en önemli şeylerden biri. kaldı ki gelen babannen felansa olay ayrı.. sürekli gelmeleri seni rahatsız etmemeli. ortada bişey yokken onlara çok sinir olmanın nedeni annenin onlardan pek haz etmemesiymiş gibi geliyor bana.. ayrıca anneni kaldırmayıp herşeyi sen de yapabilirdin.

ve muhtemelen karşıdakiler 'oooo bizim gelin gezmeye başladığına göre iyileşmiştir' diye düşünmüş olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…