- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bu tarz insanlar çok fazla. Ve üremeye devam ediyorlar her yaştan. Şuana kadar göstermediğinz sert bir tavırla yıllarca onun sizi sömürdüğünü, bu duruma artık katlanmak istemediğinizi ve artık arkadaşlığınızı kesin ve dönüşü olmayacak şekilde sonlandırmak istediğinizi söyleyin. Her yerden engelleyin ve hiçbir konu için asla vicdan yapıp yardımcı olmaya çalışmayın. Bir kere o tavizi verdiğiniz için sonu gelmez bir hal almış. Bu arkadaşlığı hemen bitirmeniz kendinize olan saygınız için şart.Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Son olarak şunu ekleyeceğim arkadaşımın başından nişanlılık dönemi geçti o dönemde biz küstük o zamanlar mutluydu sıkıntı yoktu tabi beni hiç bir şekilde aramadı etmedi davet etmedi düğünün kıyısından dönüp nişan atınca aklına geldim yine dert yanmaya başladı. Ben yine vicdan yapıp zor dönemden geçtiği için yanında oldum. Şimdi yakında benim erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek sürekli tanışmaya nişana bende geleceğim diyor ben istemiyorum halbuki. Bu konuda napabilirim? Umarım sizi sıkmamışımdır teşekkür ederim
Bısey dıcem bunun nesı ufak ıstek?Sunu da yapamıcaksa okumasın ?Nısandan once mesafenızı cızın ,davet etmeyın net.Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :)
bu şekilde kalıcı bir çözüm elde edemezsin ama, karşındaki kişinin ağır yüzsüz olduğunu kendin söylüyosun zatengünlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor.
Benim de en en yakın arkadaşım sandığım insan evlenince hayırlı olsun demedi, kendi nişanına ve düğününe de çağırmadı ve ben de numarasını silip sosyal medyadan çıkardım direkt. Sizi nişanına çağırmayan biriyle daha iletişim kurmayın bence.Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Son olarak şunu ekleyeceğim arkadaşımın başından nişanlılık dönemi geçti o dönemde biz küstük o zamanlar mutluydu sıkıntı yoktu tabi beni hiç bir şekilde aramadı etmedi davet etmedi düğünün kıyısından dönüp nişan atınca aklına geldim yine dert yanmaya başladı. Ben yine vicdan yapıp zor dönemden geçtiği için yanında oldum. Şimdi yakında benim erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek sürekli tanışmaya nişana bende geleceğim diyor ben istemiyorum halbuki. Bu konuda napabilirim? Umarım sizi sıkmamışımdır teşekkür ederim
Mutlu günlerinde asla aramayıp mutsuz günlerinde dert yanan biri. Hiç düşünmeden reddedin. En nefret ettiğim tipler. Sürekli bütün sorumluluğu senin üzerine yıkarlar. Cidden sabır işi. Günlük hayatta sen ben olmayınca nasıl nefes alabiliyor diye düşündürüyorlar. Tamam derdini anlatacak yakın arkaşa ihtiyaç duyarsın fakat bu derdi yüz kere ısıtıp ısıtıp önüne koyduklarında inanılmaz depresyona sokuyorlar adamı. Bende de var bi tane. Sanki daha önce hiç anlatmamış gibi dönüp dönüp aynı şeyleri anlatıyor ya bütün negatif enerjiyi gönderiyorlar sana ve evrene Sağlığın için uzak dur ben öyle yapıyorum artık.Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Lutfen beni yanlis anlamayin kirici davranmak icin yazmayacagim yazacaklarimi ama gerçekten inanilmaz davranislariniz ve ben sizin icin uzuldugumden dolayi acik net ve belki birazda sizi kirabilecek sekilde yazacagim kısacası icimden geldigi gibi.Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Canım bence sende biliyorsun ne yapman gerektiğini hiç vicdan yapmıcaksın o seni düşünmüş mü ki sen düşünesin bas engeli yoluna bak sen taviz verirsen o daha çok üsteler ve daha çok kullanır seni kısacası s.ett az insan çok huzurMerhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..
Eee zamanla her dediğinizi yaparsanız alışır tabikide. Bugünde yapmıyorum diyince siz kötü olursunuz alıştırdınız diye..Alıştı oda sanırım.
Çok basit,açık ve net bir şekilde arkadaşınıza söyleyeceksiniz.Tanışma nişan tarihinden ona bahsetmeyin,bilmesin."Aile arasında oldu,o yüzden haber vermedim"dersiniz.Ayrıca ona arkadaş denmez,parazit denilir.Herşeyi talep edip,hiçbir faydası olmayan menfaatçi insan grubundan.İsteklerine işim var gelemem,müsait değilim yapamam gibi cümleler kurabilirsiniz...Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve açıkçası bu süre içinde birçok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi sürekli benden beklenti içimdedir sürekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi içinde öyle. Örnek vereyim sürekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borç ister, ya da benim için şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs böyle daha bir çok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Üniversite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı için benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım günlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti :) her neyse ben artık çok sıkıldım bana yük oluyormuş gibi hisssdiyorum bunlar ufak şeyler gibi gelebilir ama devamlı olunca ve sürekli istenince insan yoruluyor. İşin özü bu kişiyle bir şekilde arkadaşlığımı koparmak istiyorum ama olmuyor günlerce mesajlarına aramalarına dönmüyorum hiç birşey olmamış gibi yine yazıyor. Alıştı oda sanırım. Bana ne önerirsiniz çok ama çok yapışkan biri..