Kucakta yine daha iyi ama huzursuz olduğu da oluyorrefluden agladigina eminmisiniz
kucaginiza alip hafif salladiginizda da agliyormu ?
kucakta iyiyse gazida olabilirKucakta yine daha iyi ama huzursuz olduğu da oluyor
Ama bir gaz bu kadar ağlatır mı ya çığlık atıyor hatta başka bı sıkıntısı var da anlamıyor muyum diye düşünmekten yoruldum artık.kucakta iyiyse gazida olabilir
dr kucagina aldiginda yurudugunuzde susuyorsa gazi var anlamina gelir demisti
ohooo hic kolik bebek gormemissiniz sanirimAma bir gaz bu kadar ağlatır mı ya çığlık atıyor hatta başka bı sıkıntısı var da anlamıyor muyum diye düşünmekten yoruldum artık.
Ya öyle olsa emin olucam hani belli saatte başlasa sürekli ağladığı için Emin olamıyorum acaba başka bişey mi var diye düşünüyorum hepohooo hic kolik bebek gormemissiniz sanirim
morarana kadar aglayan bir kizim vardi saatlerce hemde 4 ay boyunca
Duydum aslında süt alerjisini ama nedense sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor. Çok yıprandım kilo almaya çalışıyorum. Bı deneyim inşallah geçer ağlaması yaBebeğim 8 aylık olacak doğduğundan beri reflusu var biz ilaç kullanmadık bizim ki gaz sancisindan ağlardı refluden değil canım hiç durmazdı sürekli ağlardı psikolojik olarak çok yıprandım en son süt alerjisi olduğunu öğrendim 3 ay önce, diyet yapıyorum süt ve süt ürünleri tuketmiyorum sana da tavsiyem en az 2 hafta boyunca süt ürünleri tüketme canım benim kuzu öyle sustu çok şükür.
Bazen emmiyor itiyor bile bu reflü nun belirtileri. Yarın yeniden gideceğim doktora gaz reflü ikisi birleşip mı kötü yapıyor anlamadım kiValla çocuğunuzun pek çok sıkıntısı olabilir. Reflu kesin teşhis mi? Doktora gitmeye devam edin ilaç ise yaramaz ise mutlaka doktoru bilgilendirin. Çok geçmiş olsun.
Bu arada reflu sebebiyle yemek borusu yanıyorsa yemek borusundaki o yangına süt iyi gelir. Öyle çığlık atıp ağladığı zaman 2 yudum emzirin. Mide gazı çok oluyorsa onu çıkarırken de mide sıvısı ağzına gelebilir o zaman da canı yanar. O yüzden gaz konusunda hassas olun derim. Yeni doğanlar için çeşitli gaz problemini çözecek damlalar mevcur. Doktorunuza danışarak kullanın. Çok geçmiş olsun.
dr a goturmussunuz gerekli testler yapilmistir olsaydi cikardiYa öyle olsa emin olucam hani belli saatte başlasa sürekli ağladığı için Emin olamıyorum acaba başka bişey mi var diye düşünüyorum hep
Anladım devam edicez aynı şeylere o zamandr a goturmussunuz gerekli testler yapilmistir olsaydi cikardi
kizim 17 aylik hala geceleri bazen ciglik atarak uyanir aglar karnina masaj yapinca susar
belki kolik degildir ama gazi oluyordur cocugun emzirdikten sonra 15 dk kadar sirtina pispislamaniz gerekiyor yani vurdum birkere gazi cikti tamam oldu degil olay
reflu yastigi aldiniz miAnladım devam edicez aynı şeylere o zaman
Var evetreflu yastigi aldiniz mi