Sürekli ağlayan bebek.. Bebek reflüsü..

aslimm67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
93
37
33
Merhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir

Canım Refluye bagli değildir gazi olabilir insallah çabuk atlatirsin bu günleri

acikinca gazi olunca alti islak olunca bide kulak agrisi olunca cok aglarlar yeğenimden bilirim Allah yardimcin olsun Aytel kürsi oku rahatlar insAllah

Mutsuz bir bebek daha :) sikma canini. Doktor birseyi yok dediyse, kilosu ve boyu normalse, kakasinda kan, mukus vs yoksa, vucudunda alerjik dokuntuler olmuyorsa gazi vardir. Genelinin ortak noktasi bu zaten. Kendini bu aglamalara alistir. Neden diye sorup sorup kendini parcalama. Insallah yakin zamanda gecer

refluden agladigina eminmisiniz
kucaginiza alip hafif salladiginizda da agliyormu ?

18 günlükken iki gün gece gündüz ağladı,sürekli emdi , çok kustu burnundan fışkırarak da kustu.

Reflüymüş ilaç verdi o ağlamalar bitti ama kusma hep vardı.O da oturmaya başlayınca yavaş yavaş azaldı ,1 yaşta bitti diyebilirim

kucakta iyiyse gazida olabilir
dr kucagina aldiginda yurudugunuzde susuyorsa gazi var anlamina gelir demisti
Ama bir gaz bu kadar ağlatır mı ya çığlık atıyor hatta başka bı sıkıntısı var da anlamıyor muyum diye düşünmekten yoruldum artık.

Bebeğim 8 aylık olacak doğduğundan beri reflusu var biz ilaç kullanmadık bizim ki gaz sancisindan ağlardı refluden değil canım hiç durmazdı sürekli ağlardı psikolojik olarak çok yıprandım en son süt alerjisi olduğunu öğrendim 3 ay önce, diyet yapıyorum süt ve süt ürünleri tuketmiyorum sana da tavsiyem en az 2 hafta boyunca süt ürünleri tüketme canım benim kuzu öyle sustu çok şükür.

ohooo hic kolik bebek gormemissiniz sanirim
morarana kadar aglayan bir kizim vardi saatlerce hemde 4 ay boyunca
Ya öyle olsa emin olucam hani belli saatte başlasa sürekli ağladığı için Emin olamıyorum acaba başka bişey mi var diye düşünüyorum hep

Valla çocuğunuzun pek çok sıkıntısı olabilir. Reflu kesin teşhis mi? Doktora gitmeye devam edin ilaç ise yaramaz ise mutlaka doktoru bilgilendirin. Çok geçmiş olsun.

Bu arada reflu sebebiyle yemek borusu yanıyorsa yemek borusundaki o yangına süt iyi gelir. Öyle çığlık atıp ağladığı zaman 2 yudum emzirin. Mide gazı çok oluyorsa onu çıkarırken de mide sıvısı ağzına gelebilir o zaman da canı yanar. O yüzden gaz konusunda hassas olun derim. Yeni doğanlar için çeşitli gaz problemini çözecek damlalar mevcur. Doktorunuza danışarak kullanın. Çok geçmiş olsun.

Duydum aslında süt alerjisini ama nedense sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor. Çok yıprandım kilo almaya çalışıyorum. Bı deneyim inşallah geçer ağlaması ya

Bazen emmiyor itiyor bile bu reflü nun belirtileri. Yarın yeniden gideceğim doktora gaz reflü ikisi birleşip mı kötü yapıyor anlamadım ki

Ya öyle olsa emin olucam hani belli saatte başlasa sürekli ağladığı için Emin olamıyorum acaba başka bişey mi var diye düşünüyorum hep
dr a goturmussunuz gerekli testler yapilmistir olsaydi cikardi
kizim 17 aylik hala geceleri bazen ciglik atarak uyanir aglar karnina masaj yapinca susar
belki kolik degildir ama gazi oluyordur cocugun emzirdikten sonra 15 dk kadar sirtina pispislamaniz gerekiyor yani vurdum birkere gazi cikti tamam oldu degil olay

Anladım devam edicez aynı şeylere o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…