- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 36
3 yıl mı? Peki doktor ne dedi bu kadar zamandır ağlamasına?Refluden mi bilemem ama benim oğlum doğdu doğalı 3 senedir sürekli ağlıyor. Huy galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yıl mı? Peki doktor ne dedi bu kadar zamandır ağlamasına?Refluden mi bilemem ama benim oğlum doğdu doğalı 3 senedir sürekli ağlıyor. Huy galiba
benım kızım refluluydu cok cektık doktorum rahatlaması ıcın cocugumun emmesıne ragmen sutumde olmasına ragmen gunde 1 kere gece yatarken reflulu bebeklere ozel mamalardan vermemızı tavsıye ettı o cok rahatlattı aslındaMerhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir
Bence gazdan ağlıyordur gaz kusma da yapıyor benim oğlumda da o damla verdi ilaç değil enzim her emzirmeden önce 5-6 damla kullanıyorumMerhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir
Pardon eksik olmuş doktor bize laktoz intoleransı olabilir demiştti relactaz damla her emzirmeden önce 5-6 damla kullandıkBence gazdan ağlıyordur gaz kusma da yapıyor benim oğlumda da o damla verdi ilaç değil enzim her emzirmeden önce 5-6 damla kullanıyorum
beraberinde nurse harvey gaz giderici de kullandım ağlamaları %90 azaldı
Gaz nedeniyle kusuyordur laktoz intoleransı için vardır doktor bize relactaz damla ve nurse harvey verdi ağlamalar geçti doktorunuza danışın relactaz ile çözüm bulduk süt şekerini sindiremeyenler için ilaç değil zaten enzim inanılmaz fayda görürsünüzMerhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir