Sürekli ağlayan bebek.. Bebek reflüsü..

Merhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir :KK43:
benım kızım refluluydu cok cektık doktorum rahatlaması ıcın cocugumun emmesıne ragmen sutumde olmasına ragmen gunde 1 kere gece yatarken reflulu bebeklere ozel mamalardan vermemızı tavsıye ettı o cok rahatlattı aslında

anason bılmemne hıc bır damla ıse yaramıyor gaz masajları duslar falan asla ıse yaramıyor sadece aglıyor ve hep ayakta durmamızı ıstıyordu ayakta emzırıyordum 2 saatde bır yarım saat ayakta tek kolda ınsan ustu enerjı sarfedıyordum suan o gucu bulamam kendımde sanırım

bu yaklasık 1 bucuk yıl surdu

ılk aylar oyle yogundu kı gobek fıtıgı oldu gobegınden kan geldı

yedıklerıme ve ek gıdaya gectıgımızde yedıklerıne dıkkat ettık doktor ne dedıyse onu yaptık 2 haftada bır duzenlı kontrollerımız oldu gectı

reflu yastıgı sart reflulu bebekler daha dik konumda emmelı

gecıyor yanı

Merhaba bebeğinde reflü olan varmı ? Bebeğim 3 aylık oldu doğduğundan beri Reflüsü var ilaç kullanmaya da başladık. Ama çok ağlıyor bütün gün huzursuz artık çok canım sıkılmaya başladı. kaç tane doktora gittik bişey yok çok şükür yarın yine gideceğim hatta. Reflüsü olan bütün bebekler mı böyle. Benim gibi olan var mı ? Çok can sıkıcı bir durum inşallah geçicidir :KK43:
Bence gazdan ağlıyordur gaz kusma da yapıyor benim oğlumda da o damla verdi ilaç değil enzim her emzirmeden önce 5-6 damla kullanıyorum
beraberinde nurse harvey gaz giderici de kullandım ağlamaları %90 azaldı

Bence gazdan ağlıyordur gaz kusma da yapıyor benim oğlumda da o damla verdi ilaç değil enzim her emzirmeden önce 5-6 damla kullanıyorum
beraberinde nurse harvey gaz giderici de kullandım ağlamaları %90 azaldı
Pardon eksik olmuş doktor bize laktoz intoleransı olabilir demiştti relactaz damla her emzirmeden önce 5-6 damla kullandık

Gaz nedeniyle kusuyordur laktoz intoleransı için vardır doktor bize relactaz damla ve nurse harvey verdi ağlamalar geçti doktorunuza danışın relactaz ile çözüm bulduk süt şekerini sindiremeyenler için ilaç değil zaten enzim inanılmaz fayda görürsünüz

X