Sürekli ağlama isteği

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
8
Yaklaşık 6 aydır huzurlu geçen günlerimin sayısı o kadar az ki. Elle tutulur bir problemim olmasa bile, içimdeki bu sıkıntı asla kaybolmuyor. Eskiden sadece yalnız olduğumda böyle hissederdim. Artık arkadaşlarımla, ailemle birlikteyken de birdenbire durgunlaşıyorum, içime kapanıyorum, ağzımı açıp tek kelime edesim gelmiyor. Bazen saatlerce hiçbir şey yapmadan yatıyorum, kalkıp işlerimi yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Durduk yere aklıma eskiden kalbimi kıran şeyler geliyor, ya da kalbimi kırmasından korktuğum şeyler. Ağlayacak gibi oluyorum. Yalnızsam da dakikalarca, saatlerce ağladığım oluyor. Neredeyse her gün ağlayabilir mi bir insan, evet ağlayabilir. Ama bunlardan kimseye bahsetmiyorum. Arkadaşlarım, sevgilim neyin var diye sorduğunda yorgunum, uykumu alamadım, hastayım gibi bahanelerin arkasına sığınıyorum. Bu sıkıntılarımı geçiştirmeye çalışıyorum, kendimi böyle kötü hissettiğimde sevdiğim bir şeyler izleyeyim, bir şeyler okuyayım diyorum. Ama eskiden sevdiğim diziler, müzikler artık ilgimi çekmiyor. Kendimi bilgisayarın başında dalmış gitmiş buluyorum. Dışarı çıkayım, hava alayım sevdiğim bir cafeye gideyim diyorum. Yarım saat geçmeden insanların kalabalığı gürültüsü, beni o kadar rahatsız ediyor ki, kendimi evime kapatmış yatarken buluyorum yine. Bunların üstesinden nasıl geleceğimi bilmiyorum. Kimseye anlatmadığım için burada içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkürler.

Yapılacak en iyi şey psikolojik destek almak gibi görünüyor.

bir an ben mi yazdım yazıyı diye şoka girdim ah ahh kelin ilacı olsa :kahve:

ağlayında ağlamayı abartmayın tecrübeyle sabittir
sonralarda ne oluyo söyliyimmi
hiç ağlayamamak bu ağlamaktan daha kötü

aynı durum bende de vardı. iş yerinde duramıyordum annemi arayıp ağlıyordum akşam eve gidiyodum eşimi görüyordum başlıyordum ağlamaya. çok zor bi durum. ben neden böyle oldum sorusu beni bitiriyordu. çok kötü olduğumda acile gidiyordum bi iğne bi serum vurup gönderiyorlardı.

artık ağlama halim kalmadı ama kendimi çok yorgun hissediyorum başımı kaldıramıyordum iş yerinde sürekli uyuma halim vardı. vitamin eksikliği dedi doktor şimdi ilaç iğne kullanıyorum.

bişeyleri çok dert ediyosan takmamaya çalış. doktora git anlat durumunu. allah yardımcımız olsun

Umutsuzluga kapılmayın. Bu belirtiler sadece pskolojik olmayabilir. Kansızlık , tiroid problemlerim yükseldiği zaman hissettiklerimin çoğu bu şekilde olur .
Sessiz bi kuyuda sürekli derine gidiyormuşm gibi ve herşey anlamsız kalır nefes alışverişlerim sıkıntı olmaya başlıyor. Önce pskolojik tedavi sonrada rahatsızlık belirtisi olabilecek şeyleri internetten araştırıp gitmenizi öneririm

Back
X