- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 25
-
- Konu Sahibi sanayitostu
İnsülin direnci olabilir, değerlerinize baktırın derim ...selam kızlar..
bu aralar o kadar çok canım abur cubur istiyor ki çok oburum ama aşırı derece anlatamam.. başta pms dönemi dedim geçiştirdim ama reglden sonra da devam ediyor ben sürekli bir şeyler yemek istiyorum. bu hem sağlıksız hem de zayıf değilim zaten kilo alıcam iyice. sporda konuşurken herkesin bu dönem böyle olduğunu falan söyledi hocam sizde de var mı bir buçuk aydır falan böyle bir durum
merhaba, mantıklı aslında olabilir belki.. şeker hastalığına baktım ama çoğu belirtisi yok ben dönemsel zannediyordum ama dediğiniz gibi bir durum da olabilir sağolunİnsülin direnci olabilir, değerlerinize baktırın derim ...
Kesinlikle katılıyorum. Bazı zamanlarda bende geçiriyorum böyle ataklar . Gözü dönüyor insanım . Şekerime batırdım 101 çıktı yani sınırda çıkmış . Doktorum hemen yediklerine dikkat etmen gerekiyor demişti malesef paketli gıdalar hep bizi bu hala sokuyor . Şimdi glifor verdi onu kullanıyorum şeker hastası değilim ama müsaitim . Dilim uyuşuyor ve elim ayağım boşalıyor titriyor .İnsülin direnci olabilir, değerlerinize baktırın derim ...
Bazen öyle atak gibi geliyor, muhtemelen en başta kendimizi tutmayıp bağımlılık oluşturuyoruz evet.
Sonra ben bakıyorum ki enerjim dipte, zırt pırt migrenim tutuyor, gerginim, bi çeki düzen veriyorum kendime.
Ağzı oyalamak da lazım doğru. Baktım krizle başa çıkamıyorum sakız çiğniyorum iyi geliyorAbur cuburları yedikçe insanın yiyesi geliyor. Kendini tutmaya çalış , daha sağlıklı şeylere yönel ağzın oyalansın.
Bende bu aralar enerjim dipte gerginlik vs beslenme kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuzBazen öyle atak gibi geliyor, muhtemelen en başta kendimizi tutmayıp bağımlılık oluşturuyoruz evet.
Sonra ben bakıyorum ki enerjim dipte, zırt pırt migrenim tutuyor, gerginim, bi çeki düzen veriyorum kendime.
Bende diş buğdayı ve nohut geveliyorum.Ağzı oyalamak da lazım doğru. Baktım krizle başa çıkamıyorum sakız çiğniyorum iyi geliyor
Onlar da kalorili yaBende diş buğdayı ve nohut geveliyorum.
Yağsız tuzsuz suda haşlıyorum Allah'ına şükretsin bu beden.Onlar da kalorili ya