- 17 Temmuz 2012
- 229
- 118
Merhabalar eşimle 4 aydır ayrıyız anlaşmalı boşanacağız.Bu süreç yeterince yıpratıcı idi benim için kilo verdim psikolojik olarak yıprandım.Karakolluk bile olduk(annesinin evin önünde darp etti).Yani anlaşmalı bitirip bir an önce kurtulmak istiyorum eş kişisi çok cimri idi ekonomik şiddet psikolojik şiddet hepsi vardı.Şimdi anlaşmalı boşanıyorum diye ailem senin hayatında biri mi var diyor bu çok kırıcı.Yani çekişmeli olsun istiyorlar süründür süründürsem ne olacak elime ne geçecek ben yıpranacağım diyorum olsun diyorlar bir an önce emeline kavuşacak adam özgür olacak diyorlar.Ben bir an önce boşanmak istiyorum eş kişisi maddi faydası sıfır çocuğun bayram parasını bile elinden alan kişi.çocuğu pedagoga götürdüm hiç sürece dahil olmadı.cebinden para çıkmasın modunda hep.bir yandan da ailem benim sağlığımda evlenemezsin diyor resmen hakkımı helal etmem diyor.Yani eş kişisi gününü gün edecek olan niye kadına oluyor toplumdan önce ailen etiketi vuruyor.İşte en ufak şeyde de ne halin varsa gör başının çaresine bak yolda da kalsan bizi arama diyorlar sırf onların dediğine evet demedim diye.bi cafeye bile gitsem kız arkadaşımla babam sorun yapıyor yanlarında yaşamadığım halde