- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Çat kapı gelmeseymiş, bir de trip mi atıyorAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Ben de fesatlardanım :)iyi niyetliler ve fesatlar olarak bakış açısı farkı:))
heh çok şükür sorun bende değilmişyok yok benimde direkt aklıma o geldi.
kafasında kurduğunu bulamayınca da surat asmış:)
kız kadın iş başında bile geliyormuş ne kadar alışmış konu sahibi ki hiç takilmamis yazıkne kadar da datlu, ye ye bitmez
onun surat yapası gelmiş, gelini de kurban seçmiş galiba. olur öyle.
ama takdir ettim sizi, ben suratından ziyade çat kapı gelmesine takılırdım
Çok çirkin çat kapı gelmesi farkındayım ama eşim hatrına sineye çektim artık. Bir de diğer huyu bazende eşimi arar karın evde mi oturmaya gitcem. Adam ne bilsin iste çalışiyor. O da sabah evdeydi diyormuş her seferinde çıkıp geliyorne kadar da datlu, ye ye bitmez
onun surat yapası gelmiş, gelini de kurban seçmiş galiba. olur öyle.
ama takdir ettim sizi, ben suratından ziyade çat kapı gelmesine takılırdım
Eğer iyi bir insansa hamilesin sanırım bayıldı falan mı diye merak etmiş olabilir ama sinsiyse ne iş çeviriyor diye gelmiştir iyi biri mi kötü mü onu sen biliyosun canımAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Canım 6 aylık hamileyim. Bir kere bile nasılsın demedi. Sanmıyorum meraktan olduğunuSanki soğuk karşılamışsınız ya da anlatımınız öyle. Birşeyler ikram ettiniz mi? Hamilesiniz diye merak etmiş olabilir.
Hamile halinizle başınıza birşey geldiğini düşünmüş olamaz mı, hayret birşey.Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Valla 6 aydir bi kere bile nasılsın demedi. Gerisini siz düşününHamile halinizle başınıza birşey geldiğini düşünmüş olamaz mı, hayret birşey.
Belki banyoda düşüp kaydınız belki bir yere uzanmaya çalıştınız başınız döndü, kadıncağız çıkıp gelmiş birşey mi oldu ne oldu diye belki.
Haklısın canım kv'nin saçmalamasiAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?