Suratını yidiğim kayinvalidem..

ne kadar da datlu, ye ye bitmez

onun surat yapası gelmiş, gelini de kurban seçmiş galiba. olur öyle.

ama takdir ettim sizi, ben suratından ziyade çat kapı gelmesine takılırdım

Çat kapı gelmeseymiş, bir de trip mi atıyor siz haklısınız tabi ki. En sinir olduğum insan tipi, anlayışsız insanlar...

iyi niyetliler ve fesatlar olarak bakış açısı farkı:))
Ben de fesatlardanım :)
İyi niyetli kimseyi görmedim ki hayatımda hele de konu eş ailesigiller ise , bak yeni kelime bile türettim :)
İstediği an istediği her şeyi bu insan olan gelini olsa bile emrine amade istiyor.
İyi niyetli olsaydı surat asmaz konuşurdu , diyorum ben de :)

Son düzenleme:
yok yok benimde direkt aklıma o geldi.
kafasında kurduğunu bulamayınca da surat asmış:)
heh çok şükür sorun bende değilmiş

kız kadın iş başında bile geliyormuş ne kadar alışmış konu sahibi ki hiç takilmamis yazık

Çok çirkin çat kapı gelmesi farkındayım ama eşim hatrına sineye çektim artık. Bir de diğer huyu bazende eşimi arar karın evde mi oturmaya gitcem. Adam ne bilsin iste çalışiyor. O da sabah evdeydi diyormuş her seferinde çıkıp geliyor

Sanki soğuk karşılamışsınız ya da anlatımınız öyle. Birşeyler ikram ettiniz mi? Hamilesiniz diye merak etmiş olabilir.

Eğer iyi bir insansa hamilesin sanırım bayıldı falan mı diye merak etmiş olabilir ama sinsiyse ne iş çeviriyor diye gelmiştir iyi biri mi kötü mü onu sen biliyosun canım

Hamile halinizle başınıza birşey geldiğini düşünmüş olamaz mı, hayret birşey.
Belki banyoda düşüp kaydınız belki bir yere uzanmaya çalıştınız başınız döndü, kadıncağız çıkıp gelmiş birşey mi oldu ne oldu diye belki.

Valla 6 aydir bi kere bile nasılsın demedi. Gerisini siz düşünün

"Tribini yesinler kız ne oldu de hele?" diye sorsaydın ya

Ay ne güldüm ya.. Neyse merak etmiş gelmiş. Akşama kocandan öğrenirsin gelişmeleri

Kocası iş gezisine ya da askere giderken yalnız bırakılmayan gelinlere benzettim nedense

Fesatlara bir daha ekleyin

Ben de kayınvalidenizin sizin eve erkek attığınızı (!) ve iş üstündeyken telefona cevap veremediğinizi akşına getirdiğini düşündüm ilk. Bu cinslerin aklı ona çalışıyor sadece çünkü.

Haklısın canım kv'nin saçmalamasi

Ben de sevdiğim insanlara ulaşamayınca sinirleniyorum telefonunu duymaması unutması vs sorumsuzluk gibi geliyor. Sinirimi de belli ediyorum. Bazen ben de duymuyrum başkaları sinirleniyor. Merak etmiştir telaşlanmıştır anneniz o da sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…