- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Kaynanamla ilgili güzel şeyler yazacağım günlerde gelecek umudum varBaşlığı görünce güzel sözler beklıyordumAllah iyiliğini versin merak etmesi güzel birşey takılma çok fazla boşver :)
Aman belki bı iş çeviriyon da bakmadın telefona ne bilsin kadın kontrole geldi eveAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Aynısını düşündüm ben deHamile olduğunuz için evde başınıza birşey gelebileceğini düşünmüştür belki. Siz iyi düşünün :)
Ay dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Aman belki bı iş çeviriyon da bakmadın telefona ne bilsin kadın kontrole geldi eve
Ay yok ben çok fesadım sen bana bakma o suratı da takma
Hamile olduğunuz için evde başınıza birşey gelebileceğini düşünmüştür belki. Siz iyi düşünün :)
Aynısını düşündüm ben de
kontrole gelmiş resmen.
ne yapıyordun da teli açmadın görmek istemiş.
Ay yok canım çat kapı gelen kayinvaliderden benim ki is üzerindeyken bile gelmisligi var keşke öyle olsa. 40 yılda bi aradi. Ben suratına takıldımHamile olduğunuz için evde başınıza birşey gelebileceğini düşünmüştür belki. Siz iyi düşünün :)
Ben zaten hep bundan kaybediyorum yaiyi niyetliler ve fesatlar olarak bakış açısı farkı:))
Sorunlu değilim demi ya bu ara fesatlık damarım kabardi benimiyi niyetliler ve fesatlar olarak bakış açısı farkı:))
Tabi surat yapması hoş olmamış ama başlığı da hoşuma gitti suratını yidigim:)))))) ben olsam hiç sinirlenmezdim beni sormayip merak etmiyorsa benim de umurumda olmazAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Hicbir zaman arama huyu yoktu. Genel de çat kapı gelir. Uyuyor olurum evde eşimle başbaşa olurum aramazdı. Ilk kez aradi onda da telefonu evde bıraktımBence kadın endişe etti. O kadar endişe etmişken sizi komşunuzda görünce biraz keyfinizden cevap vermediğinizi düşünmüştür, söylediniz mi telefonunuzu evde unuttuğunuzu?
Üstüne düşme çok da takılmaAy dert mi bilmem kızlar. Bugün alt komşum kahve içmeye çağırdı ve telefonumu evde bırakmıştım. Bu sırada kv beni aramış ulaşamayınca da çıkmış gelmiş. Komşuma beni çağırmaya geldi bende hemen yukarı çıktım. Hoşgeldin anne dedim kapıyı açtım girdik içeri. Ben lavaboya girdim hamile olduğum için tutamayacaktımneyse oturdu nasılsın anne durumun nasıl dedim iyiyim dedi ama surat 5 karış. Ahmet (eşim) nasıl iyi dedim. Öğlen yemeğine gelecek mi hayır anne gelmeyecek dedim. Seccade ver namaz kılacağım dedi. Verdim kıldı 5 dk daha durdu çekti gitti toplamda 15 dk oturdu. Sen nasılsın çocuğun durumu nasıl hic umrunda değil. Komşuda kahve içmek suç mu? Bana ulaşamadıysan neden çıkıp geliyorsun belki evde değilim uzakta bir yerdeyim? Bende bir hata var mi? Hormonlardan mi bilmem cok sinirlendim ama üstüne düşmedim. Güle güle dedim gitti.
Sorunlu değilim demi ya bu ara fesatlık damarım kabardi benim
İşte ilk kez telefondan aramış, gelmek için aramamıştır, siz de açmayınca yine her zamanki gibi gelmiş. Bilmiyorum, belki de ben çok iyi niyetliyim.Hicbir zaman arama huyu yoktu. Genel de çat kapı gelir. Uyuyor olurum evde eşimle başbaşa olurum aramazdı. Ilk kez aradi onda da telefonu evde bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?