Süpürge

Hala bişeyleri kurtarma peşindesin. Enkaz kurcalıyorsun haberin yok. Adam borç bitene kadar çekiyor bu efeliğini, canına okuyacak sonra canına.
+1
Borç biter bitmez boşanma davasını açacak.
Kiraz da beni boşama diye yalvaracak. Boşanmamak için zorluk çıkaracak ama adam çoktan ikinciyi bulduğu için gözünün yaşına bakmayacak.
Boşuna bedava sigortasız çalıştığıyla kalacak. Emekli falan da olamayacaksın Kiraz. Kendi geleceğini yiyorsun haberin yok. Daha saçma sapan süpürge derdindesin.

Boşanacaginiza bu kadar eminseniz önceki konunuzda neden sürpriz yapmıyor neden doğum günümde hediye almiyo diye dert etmişsiniz.insan bosanacagi kişiden neden böyle şeyler beklerki ben olsam umursamam.ayrica yaptığınız hareketler o kadar abartı ve saçma ki eşinizde normal değil.bence siz bosanmayacaksaniz sadece naz yapıyorsunuz.

Süpürgeye düz bakma. Süpürge beklenti, süpürge umut. Doğumgünü gibi. Kiraz bu evlilikte kalmak istiyor. Bi şekilde de değil, kendini onun karısı gibi hissederek. Bu olmayınca hırçınlaşıyor. Şimdi adamın ağzından boşanma düşmüyor ya, iyice panikledi. Sarılabilirim her şeye sarılacak. Adam çocuk yapmıyor ya, bu gidişle yarın fırına mutfak robotuna sarılacak.

Ayyy eşiniz keşke size bir anlık uysada sizden kurtulsa.. Yine diyorum çekilecek dert değilsiniz..

Yok artik cok sahane fikir, hem kiraza hem kocasına bahane lazim, ama özellikle kiraza.

Bunu bir topikte daha yazmıştım, belki Mavi’nin topiklerinden birinde yazmışımdır hatırlamıyorum ama neyse :))
Bazı insanlar sadece şikayet etmek için doğmuştur, bakarsın biri çıkar parasızlıktan geçinememekten şikayet eder ama mali durumunu düzeltmek için hiçbir şey yapmaz, biri çıkar çevre edinememekten şikayet eder ama evden dışarı çıkmaz, biri çıkar eşinden şikayet eder ama sadece şikayet eder o kadar, onu yap ı-ıh bunu yap ı-ıh, her zaman mutlaka bir bahaneleri vardır şikayet odaklı hayat sürenlerin, maksat çözüme ulaştırmak değildir çünkü.

Allahume sabirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…