Süpürge

Bu adam bunu yapabilecek kapasitede biri. Darp raporunu cebine koyacak, tazminatını da alıp konu sahibini koyacak kapının önüne.
Bir korkağın beyhude çırpınışlarından ben zarar görsem ben de aynı şeyi yaparım, herkes de aferin der. Kendini batırıp bitirmeden adamın yakasını salmayacak.

Tuhaf olmasak neden boşanmayı konuşalım
Boşanacak olduğunuz adamla doğum günü yemeğine niye çıkıyorsunuz süpürge niye istiyorsunuz ne saçma bir ilişkiniz var sizin ayrıca bardak kırmak nedir başka dairedekiler sizin seslerinizi kavgalarınızı duymak zorunda değil acilen boşanın gerçekten

Mavi anlat annem biz dinleriz,Bu adam matah değil onu biliyoruz da sen kendine dikkat et sonun bakırköy....

Tükkandan vakti kalmıyo ki.

Ah canım sen nerenin prensesisin? Sen adama boşanacapız de ama o sesini çıkarmasın ne istersen yapsın. Haklı tabi adam ben de olsam aynı tepkiyi veririm. Doğru söylüyor madem boşanacaksınız kaliteli bir şeye gerek yok. Senin pisliklerini temizliyorum derken siz orda yaşamıyormusunuz?

Bugünkü hikayen de bu kadarmış

Adam haklı sanki yaa, yani boşanacağız boşanacağız deyip aynı evde devam ediyorsanız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…