- 16 Ağustos 2023
- 25
- 6
- 6
- 37
- Konu Sahibi ilginkedim
-
22 bin tl ye kadar bütçe var. Philips maraton yorumları evet çok güzel, teşekkürler.Philips Maraton kullanıyorum, memmunumbütçe söylesen daha iyi olur dyson seçeneği de var sonuçta
Bunu hiç araştırmamıştım, bakacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler.Ben Hoover aldım, dün geldi ve dünden beri elimden düşmüyor. İlk izlenimim çok iyi, tam bir fiyat performans ürünü.
Aslında kablosuz süpürgeler evet kolaylık sağlıyor fakat evim büyük ve ben takıntılı olmamdan dolayı, katiyen şarjı bitmeden bütün evi süpüremem:)Dyson varken normal süpürgeye gerek kalmıyo.. Sadece kedi kumunu temizleyeceğim zaman kabloluhu açıyorum. Kablolu süpürgem bosh modelini bilmiyorum ama güzel fena değil kolay süpürüyor yormuyor :)
Rica ederim, benim aldığım süpürge şarjlı yanlız. Bir de fantomum var, onu da kırıntı ve balkon için kullanacağım. Büyük süpürgem bir köşede duruyor öylece. Bir de robot süpürgem var ama ona verdiğim paraya acıyorum ve daha önce niye bunu almadım diye kızdım kendime. Şarjlı süpürgeleri abarttıklarını düşünüyordum ama değilmiş.Bunu hiç araştırmamıştım, bakacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Yani evet evi süpürmeye süresi fazla fazla yetiyor ama koltukları ve yatakları da süpüreyim deyince o noktada yarıda kalıyorsunAslında kablosuz süpürgeler evet kolaylık sağlıyor fakat evim büyük ve ben takıntılı olmamdan dolayı, katiyen şarjı bitmeden bütün evi süpüremem:)
Süpürursün .çunku boshun çift bataryalı şarjlı süpürgesi var.ben aldim muthis bise.Aslında kablosuz süpürgeler evet kolaylık sağlıyor fakat evim büyük ve ben takıntılı olmamdan dolayı, katiyen şarjı bitmeden bütün evi süpüremem:)
Elektrikli süpürgemin yanındaki dolabın üstünde gırgırım var bi de, balkona da fırça aldım geçen gün pazardan. Diyeceklerim bu kadar.Rica ederim, benim aldığım süpürge şarjlı yanlız. Bir de fantomum var, onu da kırıntı ve balkon için kullanacağım. Büyük süpürgem bir köşede duruyor öylece. Bir de robot süpürgem var ama ona verdiğim paraya acıyorum ve daha önce niye bunu almadım diye kızdım kendime. Şarjlı süpürgeleri abarttıklarını düşünüyordum ama değilmiş.
Eşim evi süpürge mezarlığına çevirdin diyor, ne yapalım bu da benim ilgi alanımElektrikli süpürgemin yanındaki dolabın üstünde gırgırım var bi de, balkona da fırça aldım geçen gün pazardan. Diyeceklerim bu kadar.
Valla bende yalan yok 'oohh karıya bak süpürge baronu olmuş.' dedim ilk tepkim bu oldu.Eşim evi süpürge mezarlığına çevirdin diyor, ne yapalım bu da benim ilgi alanım
Ya robot süpürgeyi o seçti ve hiçbir işime yaramıyor. Büyük süpürge desen artık görevini yerine getiremiyor, evde kedi de var. En çok emektar fantomum işe yaradı vallahi, yıkayıp pakladığım zaman yine canavar gibiValla bende yalan yok 'oohh karıya bak süpürge baronu olmuş.' dedim ilk tepkim bu oldu.
Valla TR deki süpürge piyasasına siz yön veriyorsunuz haberiniz olsun.Ya robot süpürgeyi o seçti ve hiçbir işime yaramıyor. Büyük süpürge desen artık görevini yerine getiremiyor, evde kedi de var. En çok emektar fantomum işe yaradı vallahi, yıkayıp pakladığım zaman yine canavar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?