Süpürge tavsiyesi verir misiniz?

ilginkedim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
25
6
6
37
Merhabalar. Evime yeni bir elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum. Çok araştırıyorum fakat karar veremedim. Bir tane de kedim var, dolayısıyla hergün süpürüyorum. Bana öyle bi süpürge lazım ki; koltukları, halıları vakumlasın:) Önerilerinizi alabilir miyim?

Philips Maraton kullanıyorum, memmunum bütçe söylesen daha iyi olur dyson seçeneği de var sonuçta

Ben Hoover aldım, dün geldi ve dünden beri elimden düşmüyor. İlk izlenimim çok iyi, tam bir fiyat performans ürünü.

Dyson varken normal süpürgeye gerek kalmıyo.. Sadece kedi kumunu temizleyeceğim zaman kabloluhu açıyorum. Kablolu süpürgem bosh modelini bilmiyorum ama güzel fena değil kolay süpürüyor yormuyor :)

Dyson varken normal süpürgeye gerek kalmıyo.. Sadece kedi kumunu temizleyeceğim zaman kabloluhu açıyorum. Kablolu süpürgem bosh modelini bilmiyorum ama güzel fena değil kolay süpürüyor yormuyor :)
Aslında kablosuz süpürgeler evet kolaylık sağlıyor fakat evim büyük ve ben takıntılı olmamdan dolayı, katiyen şarjı bitmeden bütün evi süpüremem:)

Bunu hiç araştırmamıştım, bakacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Rica ederim, benim aldığım süpürge şarjlı yanlız. Bir de fantomum var, onu da kırıntı ve balkon için kullanacağım. Büyük süpürgem bir köşede duruyor öylece. Bir de robot süpürgem var ama ona verdiğim paraya acıyorum ve daha önce niye bunu almadım diye kızdım kendime. Şarjlı süpürgeleri abarttıklarını düşünüyordum ama değilmiş.

Aslında kablosuz süpürgeler evet kolaylık sağlıyor fakat evim büyük ve ben takıntılı olmamdan dolayı, katiyen şarjı bitmeden bütün evi süpüremem:)
Yani evet evi süpürmeye süresi fazla fazla yetiyor ama koltukları ve yatakları da süpüreyim deyince o noktada yarıda kalıyorsun ben de bi kahve molası verip sonra şarj dolunca devam ediyorum ya da o şark olana kadar evi siliyorum sonra koltuk yatak süpürme işine geçiyorum yine de kablolu süpürgeyi peşimden sürümüyorum çok alıştım kablosuzluğa bir de ne olursa olsun dyson kadar iyi çekmiyor döve döve yapıyor dyson o yüzden daha çok toz çıkarıyor gibi geliyor. Çok profesyonel pahalı kablolu süpürgeler var ihlas aura vs öneriyor genelde insanlar bir bakın derim

Süpürursün .çunku boshun çift bataryalı şarjlı süpürgesi var.ben aldim muthis bise.
Bende yerlerde cok takintiliyim ve evim genis.normal hizda daha hic sarji bitmedi.
Diyelim ki asiri uzattin bitti diger bataryayi tak kullan.valla ne bel agriyor ne boyun.evi süpurmek cok eglenceli oldu. Hergun dua ediyorum kim akil ettiyse

Elektrikli süpürgemin yanındaki dolabın üstünde gırgırım var bi de, balkona da fırça aldım geçen gün pazardan. Diyeceklerim bu kadar.

Elektrikli süpürgemin yanındaki dolabın üstünde gırgırım var bi de, balkona da fırça aldım geçen gün pazardan. Diyeceklerim bu kadar.
Eşim evi süpürge mezarlığına çevirdin diyor, ne yapalım bu da benim ilgi alanım

Valla bende yalan yok 'oohh karıya bak süpürge baronu olmuş.' dedim ilk tepkim bu oldu.
Ya robot süpürgeyi o seçti ve hiçbir işime yaramıyor. Büyük süpürge desen artık görevini yerine getiremiyor, evde kedi de var. En çok emektar fantomum işe yaradı vallahi, yıkayıp pakladığım zaman yine canavar gibi.

Dyson alma imkanı varken başka süpürgelere bakmayın. Kullanınca şimdiye kadarki takıntınızın boşa olduğunu göreceksiniz.
Hele ki kedili evde sürekli kocaman süpürgeyi taşımak büyük iş.

Valla TR deki süpürge piyasasına siz yön veriyorsunuz haberiniz olsun. Dur dağnayayım da başıma gelsin.

Bir süpürge mezarlığı da bende var. Normal süpürge, robot süpürge, dik süpürge, şarjlı süpürge, gırgır, balkon süpürgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…