Elektrikli Süpürgeler Süpürge konusunda yardim

Musmirac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
58
24
3
Merhabalar Hanımlar,
acil süpürge almam lazım
Toz Torbalı istiyorum.bana bir önerisi olan varmı?
Limitim 500 lira.
Çekiş gücü iyi olsun istiyorum.
Bosh düşünüyorum ama odada modele karar veremedim.
Onerilerinizi bekliyorummmm

Modelini bilmiyorum da bosch'un toz torbalı minnak bir süpürgesini kullanıyorum. 7-8 sene önce 80 liraya almıştık. Aynı model yoktur şu an muhtemelen ama benzerleri 300 civarı yanılmıyorsam. Ben çok memnunum.

Dyson diyesim geldi bir an ama biraz pahalılar
Nilfisk i tavsiye edebilirim.Netten araştırabilirsin.Uygun fiyatlılar arasında bence en iyisi.Anneme aldık çok memnun.

Dyson biraz maliyetli bizim için.
Yeni Ev aldık onedenle fazla açılamam
Nilfiski yeni duydum arastirayim bir bakalım teşekkürler..

Modelini bilmiyorum da bosch'un toz torbalı minnak bir süpürgesini kullanıyorum. 7-8 sene önce 80 liraya almıştık. Aynı model yoktur şu an muhtemelen ama benzerleri 300 civarı yanılmıyorsam. Ben çok memnunum.
Canim modeli çevresinde yazmiyomu acaba
Ona göre arastirayim.
Teşekkürler

İnternetten bakabilirseniz daha kolay olmaz mı?
Bütün markaların tüm ürünleri mevcuttur sitelerde..

500 tlmi toz torbalı hemde 500 tlye artık toz hazneliler turbo fırçalılar var bir araştırın isterseniz hatta fiyatları 500dende aşağı

Rowenta... Oyle bir cekiyo ki bi halı supurene kadar anam ağliyor
Rowentanin halida sektigini yazmışlar okuduğum yorumlarda.yani halida ileri geri cekilmiyormus.
Öylemi sende yaşıyormusun bu sorunu
Tercihlerimden birisi Rowenta idi ama takildim bu yorumlara

Internetten çok bakindim tam karar verdim diyorum diğer sayfada olumsuz yorumları okuyunca vazgeçiyorum
Herkesin her konuda mutlaka kendince olumsuz bir yorumu vardır. Hiçbir ürün muazzam değil ki :)

En iyisi mağazaya gidip satış yetkilileriyle görüşün..

Rowentanin halida sektigini yazmışlar okuduğum yorumlarda.yani halida ileri geri cekilmiyormus.
Öylemi sende yaşıyormusun bu sorunu
Tercihlerimden birisi Rowenta idi ama takildim bu yorumlara
Evet cok iyi supuruyor ama ileri geri hareket cok zor. Benim halilar hafif supurgeyle beraber kalkiyor havaya.

toz torbalı annemin beko sürüpgesi var 300 tl güzel diyebilirim çekiş gücüde güzel. yalnız onun temizliği sıkıntılı bence toz torbasız hazneli alman daha iyi yıkanabilir en azından. ben çeyizime aldım arnica tesla 528 tlye harika bi süpürge tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…