Süprizim yokk :( yardım

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yarın evlilik yıldömümüz 4. Yıl..
Geçtiğimiz pazar kaynım evlendi bizim işlerde hiç iyi değil olan parayı da bu düğünde harcadık hiç para yok desem yeridir. Benim biriktrdiğim var ama bi hediye almadım. Eşim de almamıştır eminim. Her sene pasta yapıyorum bu sene o da klasik olacak..
Geçen sene ymk masasının üstüne kalpli balonları tavana yapıştrmş romantk masa kurmuştum eşim şok olmuştu müthiş hazrlamştım. Biriktrdiğim paradan acaba sinema bileti alıp sinema mı ayarlasam filme giderz yoksa başka bi plan mı yapsak aklımda hiç bir plan ypk ikimizde gribiz para da yok ama güzel vakit geçirmk evde otırup tv izleyerek geçirmek istemiyorum evlilik yıldönümümüzü. Eşim de pek romantk değldr. bi çiçek alıp yemeğe götürür hediye alır ama ben klasik olmaktan sıkıldım. 4. Yıl bi farklı kutlamak istiyorum önerisi olan varsa çok iyi olur

Ikı seçenek var ya birikiminizi kullanmak.
Yada bedava ama emek isteyen şeyler yapmak gibi. Mesela evde saçını makyajını kendin yapıp en güzel elbiseni giyip en güzel parfümunu sıkıp en seksi iç camasirlarini giyip esinin ve senin en sevdiginiz yemekleri yapıp güzel bir sofra hazırlayıp küçük küçük notlar yazıp ufak suprizler hazirlayabilirsin. Bunlar bedava.

Henüz hediye almadım eşimde sabah pek belli etmedi ama dün konuşmuştuk unutmuş olamaz sanırım
Dışarı çıkamazsak diye yemek hazırlıyorum demin tatlımı yaptım
Akşama giyinir süslenirim
Olmadı evde yeriz artık
Sende öyle yaparsın

Birde bana öyle geliyor ki bir erkeğe hediye almak süpriz yapmak vs. Bizim mutlu oldugumuz kadar onları mutlu etmiyor sanırım. Yada benim eşim öyle. Bilemiyorum. Mesela bizimki evde yediği bir yemeği ve üstümde gördüğü güzel mini bir elbiseyi dünyanın en güzel suprizine değişmez herhalde. Siz de eşinizi daha iyi tanırsınız sakin birisi mi atraksıyon mu sever ona gore bi karar verirsiniz

hastasiniz madem, cok zorlayip kotuleseceginiz bir aksam ayarlamayin,

evde olsun yine,
pasta yerine su bonnyfood lar cok hosuma hidiyor benim, is yerine bir buket gonderebilirsiniz mesela.

evde de doyurucu guzel bir yemek yapin, ama her zamanki menunuzden degisik olsun, tek cesit olsun ama yeni bir sey olsun bence.

dugun cd nizi izleyebilir veya hafif muzik ve mumlar esliginde sohbet muhabbet ortami yaratabilirsiniz.

Yine surpriz bir masa hazirlayin.
Surpriz icin para ve hediye sart degil.
Sevdiği yemekleri yapin suslenin mum isiginda guzel bi aksam gecirin.
Para yoksa bu senede boyle gecsin .Daha sonra telafi edersiniz.

hastasiniz madem, cok zorlayip kotuleseceginiz bir aksam ayarlamayin,

evde olsun yine,
pasta yerine su bonnyfood lar cok hosuma hidiyor benim, is yerine bir buket gonderebilirsiniz mesela.

evde de doyurucu guzel bir yemek yapin, ama her zamanki menunuzden degisik olsun, tek cesit olsun ama yeni bir sey olsun bence.

dugun cd nizi izleyebilir veya hafif muzik ve mumlar esliginde sohbet muhabbet ortami yaratabilirsiniz.

+1

Ikı seçenek var ya birikiminizi kullanmak.
Yada bedava ama emek isteyen şeyler yapmak gibi. Mesela evde saçını makyajını kendin yapıp en güzel elbiseni giyip en güzel parfümunu sıkıp en seksi iç camasirlarini giyip esinin ve senin en sevdiginiz yemekleri yapıp güzel bir sofra hazırlayıp küçük küçük notlar yazıp ufak suprizler hazirlayabilirsin. Bunlar bedava.
+1
Daha güzel hediye mi var ya? Sinemada güzel bir film izlemek mi,evde güzel bir film çevirmek mi:) bence hiçbir erkek sinema demez bu soruya.
Güzelce süslenin, gecelikle karşılayin ona zaten büyük bir sürpriz olur. Hiç boşuna para harcamayin bu dar günlerde...

Back
X