- Konu Sahibi calikusumuz
-
hoşgeldin cnm ,tşk.ederiz,bizde seni görüp tanımayı çok isteriz,sevgiler...a.s.
tşk.ederim tebi emeğim vaa da eltimciminde emeği vaa,gelen arkadaşlarımda eli boş gelmemişler,karıştırıp bi güzel yidik rejim hak getirecokacimcoook
kız ben size ne diyem emi anaaaa ben bu fotoları yani görüyorum yaaadelikafadulden
maşallah size ya
hepiniz çok samimisiniz çok tatlısınız seviyorum sizia.s.
roşum senide tebrik ederim ne kadar emek verdiğin belli ellerine sağlık
hepinizi öpüyorum Şeniz
ben demesem dahada görücen yoktu dimeee-tatlicadiarzu-
he kıı sayende gördüm wallahi tekrar tesekkür ederim
ay canım benim yokluğumu mu hissetmiş burda canımmmŞeniz
canlarım ne kadar güzel çıkmışşınız...ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN...dostluklarınız bir ömür boyu sürsün...hepinizi gördügüme çok sevindim.gelin sizi bi öpem..ŞenizŞeniz
myhope canım, yegenimiz baya kendini belli etmeye başlamış.çok mutluyum senin adına.ALLAH tamamına erdirsin canım..
canım çok tşk ederim:1hug: bu seferki buluşmada ablacığın yoktu çok belli oldu yokluğu gözlerimiz sözlerimiz aradı hep onu halada aramakta daha gelmedi buralara üzülüyoruz :çok üzgünüm:
roşum çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin[/QUOTE
hoşgeldin cnm,çok tşk.ederim,sevgiler öpüyorum...
kızlar harikasınız..Maşallah.roşum, kısmetsizkedim.. sizi gördüm ne mutlu bana..
roşum çok güzel çıkmışsınız allah dostluğunuzu daim etsin
Muhabbetinizin samimiyeti ve sıcaklığı anında hissediliyor..Ne kadar güzel olmuş herşey maşaALLAH size
Dostluğunuz daim olsun..a.s.
canım çok tşk ederim:1hug: bu seferki buluşmada ablacığın yoktu çok belli oldu yokluğu gözlerimiz sözlerimiz aradı hep onu halada aramakta daha gelmedi buralara üzülüyoruz :çok üzgünüm:
ablamın agır misafirleri var.annemle teyzem misafirler...fırsat bulup gelememiştir buluşmaya...inanıyorumki aklı sizlerde kalmıştır.....acep buluşmayı bilmiyomuki buraya yorumda yazmamış...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?